دوست عزيز سلامنقل قول:
ترنيب بهم ميخوره يعني چي ؟
بيشتر توضيح بده
ايا چپ به راست ميشه
جمله اول مياد اخر ....
اگه ميتوني عكس بذار
Printable View
دوست عزيز سلامنقل قول:
ترنيب بهم ميخوره يعني چي ؟
بيشتر توضيح بده
ايا چپ به راست ميشه
جمله اول مياد اخر ....
اگه ميتوني عكس بذار
با سلام.
من در برنامه ورد 2003 چنین شکلی که در عکس ملاحظه می کنید، وجود داره. چاپ نمیشه ، فقط میخواستم بدونم چیه و چطوری میتونم حذفش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال کلی: چطور میتونم تنظیمات آفیس ورد رو به حالت بعد از نصب یعنی پیش فرضش در بیارم.
متشکرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
من كه شكلي اينحا نميبينم اگه كسي ميبينه بگه احتمالا درست اپلود نشده
در مورد سوال دوم مسير زير را طي كنيد
Help>Detect And Repair> Discard My Customized Settings And Restore Default Setting
كافيه اين تيك رو فعال كنيد و استارت كنيد
خوش باشيد
يعني مثلا كلمه ي آخر جمله مياد اول جمله يا لغات اين ور و آن ور نقطه جابهجا مي شن
سلامنقل قول:
مي توني يه عكس بذاري تا اگه بشه كمك كنم
نمي دونم يه عكس گذاشتيد يا دو تا عكس. اما من فقط يه عكس مي بينم كه متني هم داخل اون نيست.نقل قول:
در هر حال معمولاً به هم ريختگي ها با فشردن دكمه هاي Ctrl+Shift سمت راست تا حدي حل ميشه.
نقل قول:
آقا جواد منظور ايشان علامت هاي Crop Marks مي باشد.
شما منظورت علامت هاي گوشه بالا و پايين صفحه مي باشد كه اسمشان در Option برنامه Crop Marks مي باشد. در ورد 2007 مسير اين است .
Office Button < Word Option < Advanced < Show Document Content < Show Crop Marks
كه با زدن تيك مي توانيد آنها را پنهان يا آشكار كنيد. در حالت Print Preview نمي توانيد اين علامت ها را ببنيد و چاپ نخواهند شد. در ورد 2003 در بخش Option بايد دنبال اين گزينه بگرديد زياد اسامي نبايد فرقي با نسخه 2007 داشته باشد. پيدا مي كنيد.
ببخشيد چه شكلي بايد عكس بزارم يعني چه شكلي عكس بگيرم
نقل قول:سلام دوست عزيز
اين علامتها جهت مشخص شدن محدوده متن نويسي در سند شماست و متن شما با توجه به حاشيه تنظيم شده فراتر از اين علامتها نمي رود. حال براي حذف شدن آنها كافيست مسير زير را طي كنيد
منوي Tools ، گزينه Option ، زبانه View و در اخر غير فعال كردن تيك گزينه Text Boundaries
موفق باشي
نقل قول:سلام دوست عزيز
از اون صفحه اي كه بهم ريختگي داره يه Print Screen با دكمه صفحه كليد بگير و آن را آپلود كن تا مشخص بشه منظورت چيه
موفق باشي