جدا؟ پس باید خیلی خوب این کار رو کرده باشن! چون تغییرات بسیاری داره! از جمله گذارشگر بازی! یه چند نکته از 08 میگین چک کنم که آیا این 06 آپدیت شده هست یا 08؟نقل قول:
>
>
در مورد اون تمارض چطور؟ کسی نظری نداره؟
Printable View
جدا؟ پس باید خیلی خوب این کار رو کرده باشن! چون تغییرات بسیاری داره! از جمله گذارشگر بازی! یه چند نکته از 08 میگین چک کنم که آیا این 06 آپدیت شده هست یا 08؟نقل قول:
>
>
در مورد اون تمارض چطور؟ کسی نظری نداره؟
نقل قول:
دوست عزيز منم از ET Games اين بازي را گرفتم اما هيچ مشكلي در صدا ندارم
فكر مي كنم از صدا و يا DirectX و يا تنظيماتي كه بايد درست بشه !
موفق باشيد
نقل قول:
من که اعصابم داغون شد
نمی شه
این فایل که ما داریم 306 کیلو هست اونیکی 50 کیلو وقتی می زنی ارور میده
در مورد تمارض كه بايد حتما توپ زير پات باشه تا بتوني تمارض كني!
من خودم چند بار اين كار را انجام دادم كه هر دفعه كارت زرد مي گرفتم اما در يه مورد داور اشتباه كرد و پنالتي گرفت كه خيلي به واقعيت هم نزديك بود.
اما در مورد كشيدن پيراهن هنوز به نتيجه اي نرسيدم.
يه مشكلي دارم فقط اونم مانيتور من از نوع وايد مي باشد و يه دوستي زحمت كشيد و لينك پچ وايد را گذاشته بود كه اون لنك خراب بوده و خواهش مي كنم كه يه كمكي بكنه؟
موفق باشيد
بفرمایید ، دوباره آپلودش کردم :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/27992412/a672b805/PES_2008_Final_Widescreen_Resolution_fixes.html?dirPwdVerified=ddf55a7c
کم کم داره باورم میشه این نسخه ای که دارم تقلبی هست! چند تا عکسی که از بازی گذاشته بودید، طرز نوشتن نام بازیکن ها با ماله من فرق میکرد!
>
کسی میتونه یه Screen shot از منوی اول بازی برام بزاره لطفا؟
با سلام
لطفا پچ اسامی pes2008 در سایت قرار دهید.
با تشکر
OPTIONFILEنقل قول:
یکی از بچه ها چند صفحه قبل گذاشته بود میگشتی پیدا میکردی!
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14453
نقل قول:عزیز من تغییراتی که شما دنبالشی تو نسخه next gen بازی هست نه ps2.دستگاه شما قدرت پردازش این بازیو نداره.موتور بازی همون قبلیه پس زیاد دنبال اون چیزا نباشین.گزارشگر و منو و اینجور چیزا که جز بازی حساب نمیشن.موتور بازی یک چیز دیگس که تو نسخه ps2 همون قبلیه...نقل قول:
من نشنیدم تمارض و اینا هم داشته باشه.تا جایی که خبر دارم تو ps2 گیم پلی تغییر نکرده:46:
خیلی بازی توپیه خدائی