هم زمان با زلزله 4 ریشتری در تهران سایت های مرتبط از دسترس خارج شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبنا - هم زمان با زلزله 4 ریشتری در تهران سایت های مرتبط از دسترس خارج شدند. سایت مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران پس از گذشت 30 دقیقه از وقوع زلزله 4 ریشتری در تهران همچنان پیغام Could not connect می دهد.
این سایت در آدرس قرار دارد و می بایست اطلاعات و آمار مربوط به زلزله های ایران را بصورت زنده منتشر کند.
شبکه اجتماعی دنیای بازی های غرب راه اندازی شد
وبنا - سایت وستگیم یا دنیای بازی های غرب راه اندازی شد. این سایت یک شبکه اجتماعی است که کاربران می توانند در باره بازی های محبوب خود با هم گفتگو کنند. به بازی را امتیاز بدهند و یا در مورد بازی ها بنویسند.
بازی های روز مربوط به کنسول های PC , Xbox360 , PSP , Wii , PS3 در این سایت معرفی می شوند و برای هر بازی امکان بحث و گفتگو، امتیاز دهی و آشنایی با کدهای تقلب فراهم شده است. همچنین هزاران کاغذ دیواری مربوط به بازی ها در این سایت بصورت رایگان قابل دریافت می باشد.
برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
اولین مسابقه تویتری خانه من
وبنا - سایت خانه من یکی از قدیمی ترین بانک اطلاعاتی های املاک دیروز اعلام کرد قرار مسابقه ای به کمک توییتر برگزار کند. شکل اجرای این مسابقه بدین صورت است که کاربران خانه من و یا دیگر علاقه مندان می بایست جواب مسابقه در توییتر و در پاسخ به اکانت @khanehman اعلام کنند.
نماد کدام زبان برنامه نویسی شتر است؟ سوال اولین مسابقه توییتری سایت خانه من میباشد.
برای اطلاعات بیشتر از نحوه شرکت در این مسابقه می توانید به وبلاگ رسمی سایت به آدرس مراجعه کنید.
مجله اینترنتی زن روز راه اندازی شد
وبنا - مجله اینترنتی زن روز راه اندازی شد. خانم امانی به وبنا گفت این جمله به مسائل روز مرتبط با زنان از جمله ورزش و سلامتی، مد و زیبایی، دکوراسیون منزل، آشپزی می پردازد.
سایتی برای ارزیابی امنیت کلمه عبور
وبنا - یکی از دغدغه های مدیران سایتها و کاربران حرفه ای اینترنت، امنیت گذر واژه هاست. سایت پسورد متر که به تازگی راه اندازی شده، این امکان را به شما می دهد تا امنیت کلمه عبور خود را بررسی کنید. برای بررسی وضعیت امنیت رمز عبور خود به این سایت مراجعه کنید و سپس رمز مورد نظر خود را بنویسید. این سایت بررسی می کند که این مرز از چه میزان امنیتی برخوردار است.
فعال شدن مجدد سیستم صندوق پستی بلاگ اسکای
وبنا - سیستم صندوق پستی بلاگ اسکای که مدت کوتاهی بعد از شروع به کار، فعالیتش متوقف شده بود، مجددا فعال شد.
مسعود چنگیزی به وبنا گفت "چنانچه میدانید بلاگ اسکای به موجب امنیت بیشتر کاربرانش و جلوگیری از اسپم شدن میل باکس ایشان از نمایش ایمیل آنها، در صفحات وبلاگشان خودداری مینماید. از این رو صندوق پستی داخلی بلاگ اسکای به عنوان ابزاری برای ارتباط راحتتر و مطمئنتر بازدیدکنندگان وبلاگها با صاحبان وبلاگ طراحی شده است."
برای ارسال یک نامه به هر کاربری در سیستم بلاگ اسکای تنها کافیست به صفحه شناسنامه کاربر رفته و بر روی لینک "تماس با من" که در زیر تصویر کاربر درج شده است کلیک نموده، سپس فرم ارسال نامه را پر کرده و دکمه ارسال نامه را فشار دهید.
چمگیزی به وبنا گفت کاربران بلاگ اسکای برای قرار دادن لینک صفحه "تماس با من" در وبلاگهای خود میتوانند از تگ در قالب وبلاگ خود استفاده نمایند.
برای اطلاعات بیشتر به آدرس
کد:
http://news.blogsky.com/1388/08/09/post-85
مراجعه کنید.
سوشیال نیوز تاگ راه اندازی شد
وبنا - سایت فرهنگی تاگ را راه اندازی شد. مدیر سایت تاگ به وبنا گفت "تاگ یک مزرعه لینکهای فرهنگی است که به شما کمک می کند نوشته های فرهنگی را بین دوست داران فرهنگ و هنر و اندیشه به اشتراک بگذارید."
برای مشاهده این سایت به آدرس مراجعه کنید.