stream جان واقعا متشکرم
من 1030 گرفتم خیلی هم شیک و جالب بود به نظر عالی میاد
شما قیمت 1230 رو نداری؟
من 1030 رو گرفتم 195 تومان
متشکرم
Printable View
stream جان واقعا متشکرم
من 1030 گرفتم خیلی هم شیک و جالب بود به نظر عالی میاد
شما قیمت 1230 رو نداری؟
من 1030 رو گرفتم 195 تومان
متشکرم
سلام
قیمت 1230 هست 220 هزار
شایدم 215
تو همین حدوداس
1230 گرین خیلی بهتر بود ساختش برای یه کمپانی دیگه هم بود . کلا ما که هرچی میگیم این همه برندهای واقعا معتبر جهانی تو بازار هست هیچ کسی گوش نمیده من نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن مثلا گرین بهتر از Acbel یا tt میتونه پاور بزنه (بهتره بگیم وارد کنه یا مونتاژ کنه چون خودش که چیز خاصی نمیزنه) ؟!!!نقل قول:
برای این سیستم چه پاوری خوبه ؟
cpu : E8400
VGA : PNY 9800 GTX
main : ASUS P5E
hard : 320 sata
ram : 4gb Apacer fsb 800
DVD RW ASUS SATA 20X
??? ؟؟؟
سلامنقل قول:
با توجه به شرایط آب و هوایی و برق ایران بهترین انتخاب گرین هست.
بورد پاورهای گرین به وسیله بزرگترین تولید کننده ها تولید میشه و کارایی فوق العاده ای دارن.
مثلاً پاور 330W گرین که یه پاور رده پایین به شمار میره ساخت seventeam هست و در تستهای مختلفی که به عمل اومده تا خروجی 480W رو به راحتی تامین کرده
به نظر من گرین بهترین محصولات رو با قیمتی مناسب به بازار عرضه میکنه
محصول 1030W این شرکت هم یکی از بهترین های جهان هست و جوایزی زیادی هم گرفته.
پاور مشابه این محصول که ساخت Silver Stone هست قیمت خیلی بالاتری داره
بعضی از پاورهاشم سازندش مشابه CoolerMaster هست شرایط اب و هوایی هم ربطی نداره خودش که تولید نمیکنه که همون پاور رو یجا داره وارد میکنه بعضی از پاورهای ارزونترشم مونتاژ میکنه پاور 330 واتش مزخرفترین پاورش هست برگشتیاش از همه بیشتره اینم نمیدونم یه پاور 330 وات میتونی 480 وات خروجی بده :5:(شاید منظورت پیک واتش هست) ولی معمولا پاورها خیلی خوب باشه 80-85 درصد efficiency داره دیگه خیلی خوف باشه 90 درصد در حد پاورهای Xstream OCZ .نقل قول:
نکته اول: هر دو پاور GP1030B و GP1230B ساخت SevenTeam هستند که داره همین پاورهای SilverStone رو هم تولید می کننه. (همونطور که دوستمون هم اشاره کردند.) مثلا همین پاور 1230 وات مدل مشابه اش در SilverStone حتی تاییدیه 3way SLI رو هم گرفته.نقل قول:
نکته دوم: همون OCZ یا Thermaltake هم پاورهاشون رو خودشون تولید نمی کنند. Thermaltake اکثر پاورهاش ساخت CWT و OCZ هم ساخت PCP&C هست.
نکته سوم: وقتی گرین داره یک پاور رو با گارانتی و خدماتی خیلی خوب عرضه می کنه چرا مشابه اش از برندهای دیگه رو با 50 درصد قیمت بیشتر تهیه کنیم وقتی واقعا اینقدر برتری نسبت به گرین ندارند؟ Price/Performance همیشه باید در نظر گرفته بشه.
شرایط آب و هوایی هم توی کارکرد پاور تاثیر داره و پاورهایی که گرین وارد می کنه بر مبنای به شرایط آب و هوایی سفارش داده می شن.نقل قول:
Green 580B EPS به قیمت 80 تومننقل قول:
سلام
مدیریت محترم, دوست عزیز Bracket رو خوب روشن کردن.
فقط نکته ای در مورد GREEN 330W مونده که من روشن میکنم( با اینکه میگن لامپ اضافی خاموش)
در تستهای که به وسیله دستگاه های قدرتمند و استاندارد از این پاور گرفته شده تا 480 وات خروجی داده و خاموش نشده
و اینکه دوست عزیز Bracket میشه بگین اینکه GREEN 330W برگشتی زیاد داره رو از کجا شنیدین؟
و اما در مورد تامین کنندگان پاورهای گرین:
OEM: Hec
GP250S
GP250F
GP480A
GP530AB
OEM: Seventeam
GP330A
GP380A
GP430A
GP485A
GP535A