P5E مادربورد خیلی خوبیه ولی وقتی با 20 هزار تومان بیشتر میشه Maximus Formula گرفت، من Maximus رو ترجیح میدم در رده 350 هزار تومان.نقل قول:
Printable View
P5E مادربورد خیلی خوبیه ولی وقتی با 20 هزار تومان بیشتر میشه Maximus Formula گرفت، من Maximus رو ترجیح میدم در رده 350 هزار تومان.نقل قول:
asus maximus formulaنقل قول:
چرا ديگه... شاهكار فاكسكان رو فراموش كردي!...نقل قول:
خیر همچین مادربوردی نیست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين جور برد ها خيلي توصيه نميشه.
نقل قول:نقل قول:ممنون از همگی !!! :20:شما سه نفر همیشه نسبت به من لطف داشتید !!!:10::11:نقل قول:
این صفحه مربوط به مادر برد asus- maximus formula تو خود وبسایت شرکت asus هست !!!
در این رابطه دوتا سوال داشتم :کد:http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1889&modelmenu=1
اول اینکه منظور از lcd poster که تو قسمت مشخصات کنار عکس مادر برد اومده چیه ؟؟
دوم اینکه امکانات ارتباطی این مادر برد همونهایی هستند که تو پایین صفحه ترسیم شده اند ؟؟؟ یهنی مادربرد به این عظمت :31:از موس های معمولی ساپورت نمیکنه و موس که با این مادر برد کار میکنه حتما باید کانکتور usb داشته باشه ؟؟؟:41::18:
این رو ندیده بودم! ایول Foxconn !نقل قول:
وقتی سیستم بوت میشه، مراحل بوت توی اون LCD نشون داده میشه و اگه سیستم درست بوت نشه اونجا مرحله ای که اشکال داره رو می نویسه. در کل یک عیب یاب به حساب میاد.نقل قول:
در این رابطه دوتا سوال داشتم :
اول اینکه منظور از lcd poster که تو قسمت مشخصات کنار عکس مادر برد اومده چیه ؟؟
به قول یکی از دوستان، کسی که این همه پول میده برای این مادربورد High-End ، خب یک موس USB دیگه چیزی نیست! البته تبدیل PS2 به USB هم در بازار است و میشه استفاده کرد.نقل قول:
دوم اینکه امکانات ارتباطی این مادر برد همونهایی هستند که تو پایین صفحه ترسیم شده اند ؟؟؟ یهنی مادربرد به این عظمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از موس های معمولی ساپورت نمیکنه و موس که با این مادر برد کار میکنه حتما باید کانکتور usb داشته باشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ویرجیل !!!:11:نقل قول:
روشنمون کردی !!!!:46:
ممنونم
نقل قول:
کسی جواب من رو نمیده؟؟
مادربرد كه زياده... با چه امكاناتي مي خواي (فقط PCI-E داشته باشه كافيه؟) و با چه هزينه اي؟...نقل قول:
کسی جواب من رو نمیده؟؟
نقل قول:
پایین 150 تومن با اون cpu واگر بخوام یه کارت گرافیک که ddr3 باشه بگیرم باید مموری هم ddr3 بگیرم ؟و شنیدم گیگابایت توی مادربرد از بقیه بهتره درسته؟
گیگابایت فقط چیپست اینتل بهتر از بقیه هست ولی برای amd ایسوس و ابیت خیلی بهتر هستند:5:نقل قول: