من فرستادم ولی جوابی ارسال نشد :41:نقل قول:
Printable View
من فرستادم ولی جوابی ارسال نشد :41:نقل قول:
این کد رو شماره گیری کن
#6*3*130*
برات تنظیمات میفرستن
از W810i چی بهتر میندازه من این عکس رو با W810i گرفتم.نقل قول:
این عکس غروب گرفتم حتماً بگیریدش واسه پس زمینه کامپیوتر یا گوشی خوبه.
این عکسم تو روز گرفتم واقعاً محشره واسه پس زمینه کامپیوتر نگیری ضرر میکنی.نقل قول:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=4ab84d7e2ee866ee9a18bf1b2240b2cf
حالا خودتون ببینید که میگن W810i تو 2MP ها حرف اول رو میزنه ولی من از 5700 خیلی خوشم اومده.کد:http://www.filesend.net/download.php?f=9c2251ca2f5353f1c516aa86586800d3
یکی قیمت بده تا قیمت هم دستم بیاد.
ممنون
بله درستهنقل قول:
اما همه ي رنگاشون قرمز بود
قبلا ميگفتم متاسفانه مشكينقل قول:
الان ميگم خوشبختانه مشكي
:31:
؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
من كل جمهوري رو گشتم نبود حتي از دست فروش ها هم پرسيدم .
اونوقت تو تبريز باشه
البته اگه باشه كه جالبه
حالا كجاي تبريز و چند ؟
؟؟؟؟؟؟ چي ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
.
.
بچه ها من يه تم از zedge دانلود كردم واسه n95 ميخوام نصبش كنم ميگه file corrupted
يعني چي ؟
ارش جان احتمالش هست فايل موقع دانلود اسيب ديده باشه.:41:
از دوستان اگر كسي ديكشنري خوب داره ممنون ميشم لينكشو بده .:20:
:40:خيلي ممنون:40:
mao_devil جان اواتار شما اشناست!!!فکر کنم قبلا این دور و ورا افتابی شدید!!!در مورد دیکشنری نیز من یه دونه دیکشنری تحت جاوای عالی دارم ولی اینترنت من در حال حاظر 25 کیلوبایت در ثانیه هست و سرعت دانلود من 800 بایت(دقت کنید بایت)در ثانیه هست یعنی اگر من بخوام این دیکشنری رو که از سایت p30mob دانلود کردم براتون اپلود کنم باید بپوسم!!!!!!بهتره که شما در سایت پی سی موب بگریدید تا لینک دانلود این دیکشنری رو بیابید!مانیتورهای سند و رسیو که در منوی نوار وظیفه هستند کاملا خاموشند ومن منتظرم تا این مانیتورها روشن بشن تا بتونم این پست رو که تایپ کردم ارسال کنم!!!!!!!!!!!!
خدایا چی میشد توی یه کشور دیگه متولد میشدم تا من برای ارسال یک پست در اینجا 12 عدد مو از دست ندم!!اخه چرا ما باید از سرعت اینترنت کافی برخوردار نباشیم.اخه چرا.؟؟؟؟من بی پول از کجا پول بیارم تا ای دی اس ال تهیه کنم تازه ای دی اس الی که محدودیت داشته باشه؟؟؟؟؟؟توی سوئد برای اینترنت ای دی اس ال ماهی فقط 24 هزار تومن پرداخت میکنن که برای اون کشور رقمی نیست!!تازه پول نصب و مالیات و دستگاه و این جور چیزها رو هم نمیدن!!!!کره ی جنوبی تا چند سال اینده سرعت اینترنتش به 1 گیگابایت در ثانیه میرسه!!اونوقت من بدبخت باید بشینم تا بلکه این مانیتورهای سند و رسیو لعنتی روشن بشن تا من بتونم این پست رو ارسال کنم.الان 3 دقیقه هست که این مانیتورها خاموشند و فایل در حال دانلود من در حالت تعلیق به سر میبره.ساعت 2:15 هست.یعنی اوج خلوتی اینترنت!!ولی مانیتورها خاموشند!!!12 عدد موی من در دستانم هستند!!!5700 زیبایم(الهی قربونش برم اگه اینو نداشتم بایستی چیکار میکردم!!؟؟؟)در کیسه ی مخصوصش ارمیده است و منتظر روزهای تلخ افتادن در دستشویی و اب رودخانه است!!!مانیتور سند چشمکی میزند و نور امیدی را برای من بوجود می اورد !!ولی افسوس که مانیتور رسیو قصد روشن شدن ندارد پس مانیتور سند نیز به ارامی به خوا ب میرود.!!!ساعت2:19 دقیقه است ناگهان پیغام اروری مبنی بر اینکه ارتباط من با سروری که فایلم را از ان دانلود میکردم قطع شده است به روی صفحه ی مانیتور پدیدار میشود!!به نا چار چند صفحه ی اینترنت اکسپلورر به طور سریع باز میکنم تا بلکه مانیتورهای سند و رسیو لعنتی روشن شوند!بله...روشن شدند ...10 عدد اینترنت اکسپلورر دیگر باز میکنم تا مانیتورهای سند و رسیو بیشتر روشن بمانند!!اکنون زمان فشردن دکمه ی ارسال جواب سریع رسیده است !!وای در پوست خود نمیگنجم و در دل خود به ایران اسلامی دورود میفرستم که اینترنت نفتی را در اختیارم گذاشته!!من در حال حاضر نهایت سوئ استفاده را از اینترنت میکنم ......(این یک قسمت از رمان زیبای امین و اینترنت نفتی و 5700 عزیزش است!!!!)
خواهشا پست بالایی رو خوب ازش نگهداری کنید چون نوک انگشتام پینه بسته از بس که تایپیدم!!!!