باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مورد نیاز اپراتورها
توسعه اینترنت موبایل وابسته به خروج فرکانسی صدا و سیما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مورد نیاز اپراتورها
توسعه اینترنت موبایل وابسته به خروج فرکانسی صدا و سیما
یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم
ایرانسل تلفنی هم سیمکارتو عوض میکنه بفرسته در خونه؟
اصلا کاری به 4G ندارم در صورت سوختن یا مشکل منظورمه
دوستان حدود 1 ماهه سرعت من افتضاح شده..حتی انتن از یکی یا دو تا خط بیشتر نمیشه.
سرعت دانلود هم زیر 700 کیلو !!
قبلش راحت با 4 5 مگ دانلود میکردم.
برای همه اینطوری شده؟
دیروز ایرانسل بهم مسیج داده که تبریک اینترنت نا محدود هفت روزه برای شما فعال شد, هر کاری کردم به اینترنت وصل نمیشد, خلاصه امروز زنگ زدم 700 میگم این چجوریه ؟ کد خاصی داره؟ من به اینترنت وصل نمیشم که...طرف میگه اس ام اس اشتباهی براتون فرستادیم :n36::n34:
ترفند جدیده! که شما تماس بگیری با 700نقل قول:
تنها اپراتوریه که تماس با پشتیبانیش هزینه داره!
واقعا جزو مسخره ترین ابزار دزدیه! حداقل یه روش آبرومندانه تر انتخاب می کردن. باید به پشتیبانی که عامل اون مشکل هم خودشون هستن پول بدیم:n34:نقل قول:
باید یه بسته دیگه هم داشت کنارش حتما ؟نقل قول:
اگه بسته و شارژ نداشته باشیم و مثلا ساعت 10 شب بسته شبانه بزنیم دانلود میشه ؟
ایرانسل بعد از اینکه از آمار ترابرد به نفع خودش مطمئن شد دوباره تبدیل شد به همون دزدی که بود :n29:
اگه بسته نداشته باشی ممکنه با تاخیر متصل بشی من اینو تست کردم گاهی 2.01 خود به خود کانکت شده گاهی 2.20 دقیقه اما اگه بسته داشته باشی درست سر ساعت سوئیچ میکنهنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
شکایت 195 جواب داد:n24: ایرانسل امروز 40 تمن ریخت به حسابم بخاطر بسته 2 تمنی که 20 تمن حساب کرده بود.( دو بسته خریده بودم)
دوستان هدیه ترابرد به ایرانسل چی هست؟
خب ایرانسل زرنگ تشریف دارهنقل قول:
مبلغ رو به صورت مکالمه داخل شبکه به شما هدیه داده که فقط با تماس با خطوط ایرانسل میشه ازش استفاده کرد
نه اون مربوط به همون بسته 2تمنی هست که هم 7 گیگ اینترنت داره هم 1000 دقیقه مکالمه.قبلا 44 تمن بدهی داشتم الان شده 4 تمن که قیمت دو تا بسته ای است که خریده بودم.
دوستان شما بسته های یکساله رو خریدید که کد تخفیف دیجی کالا بده؟ میخواستم ببینم چند درصده یا چقدره؟
داداش اگه خوب بخونی نوشته "شاید شما برنده بن تخفیف دیجیکالا شوید!"!شما این "شاید"را "هیچوقت"یا همون "سرکارتون داریم میزاریم"تفسیر کنید!:n06::n02:نقل قول:
دوستان کسی میدونه چطوری میشه Radio Band رو تغییر داد!؟
شکایت 195 جواب داد
امروز از طرف ایرانسل زنگ زدن که گفتن هزینه رو برگشت دادن و میتونم از ایرانسل من قبض رو مشاهده کنم.:n16:
سلام
یه سیم کارت جدید که میخریم ممکنه صفر کیلومتر نباشه؟
یعنی قبلا شمارش برای کسی بوده باشه و واگذار کرده باشه؟
بله دقیقا ممکنه قبلا به اسم یکی دیگه باشه و اگه طرف مثلا بدهکار بوده تا یه مدت بهتون زنگ بزنن:n02: چونکه اگه تا یه مدت از سیمکارت استفاده نکنی به مالکیت ایرانسل برمیگرده و دوباره واسه فروش میذارهنقل قول:
چه بد!نقل قول:
البته اگر سیمکارت اعتباری بوده باشه که بعیده به دلیل بدهی سلب مالکیت شده باشه؟ :n13:
من دیروز یه سیم کارت اعتباری خریدم اومدم خونه باهاش تلگرام ساختم
بعد از چند دقیقه یه خانمی پی ام داد که نسرین جون کجایی چه خبر :n02:
منم اولش هاج و واج موندم بعد گفتم ببخشید خط واگذار شده
در کل رویه خوبی نیست که شماره هایی که قبلا به نام کسی بوده رو دوباره واگذار می کنن!
باید اون شماره برای همیشه مسدود بشه
مخصوصا الان که تلگرام و برنامه های مشابه هست طرف با شماره جدیدش تلگرام میسازه عکسای شخصیشم میذاره بعد معلوم نیست چند نفر که معلوم نیست کی هستن و چکاره ان قبلا این شماره رو داشتن و میان عکسای طرف رو نگاه می کنن:n21:
همه اپراتورها همچین کاری میکنن؟نقل قول:
اعتباری که بدهی نمیتونه داشته باشه.
اتفاقا خود ایرانسل هم قبلا در مورد همین تلگرام اطلاع رسانی کرده بود که حتما پسورد روی اکانت بذارید که بعد واگذاری کسی نتونه وارد اکانت نفر قبلی بشه.
بقیه رو نمی دونم ولی ایرانسل اینکارو میکنه.
تو این یه ساعت دو نفر دیگه هم پی ام دادن!نقل قول:
ظاهرا این شماره دست خیلیاست :n35:
میشه موقع خرید سیم کارت درخواست کرد که سیم کارت صفر کیلومتر بدن؟
یا در حوزه اختیارات امور مشترکین نیست؟
تو کدوم پیش شماره ها سیم کارت صفر کمتره؟میشه از پیش شماره فهمید یا فرقی نمی کنن؟
سیم کارت اگه بدهی هم داشته باشه در ایرانسل ثلب امتیاز نمیشه و اینو با اطمینان میگم اما اعتباری بله فرمایشتون صحیح استنقل قول:
سلام شما رو ایرانسل با l2tp میتونینی وصل بشین؟
0903 بخرین بهترین و جدید ترین کده احتمال دست دوم بودمنشم خیلی کمه
این خط های 935 936 که رو سایت رفته چند وقته احتمالش هست همون طور که دوستمونم گفت قبلا برای کسی باشه و دوباره واگذار کرده باشن
این که تازه چیزی نیست
یکی یه خط تلفن ثابت از مخابرات خرید خط برای یه مغازه بوده همش زنگ میخورد ینی ادم چی بگه
اینا خط هایی که دوباره پس میگیرن رو باید حدودا 5 سال نگه دارن بعد دوباره بدن تو بازار
که البته همین جای بحث داره که چرا یه خطی که فروخته شده دوباره پس گرفته میشه
من با 4g ایرانسل با IDM هر چی دانلود میکنم تا 90 درصد میره و میزنه CORRUPTED و دوباره از اول شروع میکنه به دانلود. کسی راه حلی نداره برای این مشکل؟
من یه سیمکارت خریدم صاحب قبلیش تا چند مدت زنگ می زد گیر سه پیچ بود سیمکارت رو بهش برگردونم :n02:نقل قول:
توی تلگرام میومد بازچویی حتی آدرس هم می خاست یه شهر دیگه بود:n35:
چکار خوب بود بکنم ؟؟ :n30:
منم همین مشکل رو دارم. ولی روی بعضی سایتا. واسه من تا هشتاد درصد میره خطا میده. سه روزه نتونستم یه فایل سالم بگیرم. هر راه حلی هم که توی اینترنت بود امتحان کردم ولی تاثیری نداشت. روی سایتای دیگه هم تست کنید ببینید مشکل دارید یا نه. مثلا من روی سافت 98 و یا فایلایی که از سرور آلمان میگیرم این مشکل رو ندارم.نقل قول:
من چند تا سایت رو امتحان کردم همه به این صورت بود. با هیتلر شکن درست کار میکنه اما سرعت به شدت میاد پایین.نقل قول:
سرعت بسته های هدیه شمابه 256kbps تغییر یافته است. شمامیتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خوداستفاده کنید.
هدیه ۲۰ گیگ دایمی ایرانسل!!!!
برا منم اومده :نقل قول:
مردمو چی فرض کردن؟ اینترنت منم به همون 30 کیلوبایت محدود شد، یکی نیس به اینا بگه آخه احمقا با سرعت 30 کیلوبایت وبگردیم نمیتونی بکنی!
این که نهایت کم فروشیه، با همین ترفند اینترنت رایگان ترابردهاشون زیاد می کنن
برا منم امشب این اس ام اس اومد یعنی چی اخه دزدی تو روز روشننقل قول:
بیست گیگ حجم میده سرعت هم پایین میاره؟ یعنی چی ؟ من که نمیفهمم؟ وات د فاز؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام . متاسفانه این مشکل رو با همه مشترکین داریم . َمخصوصا الان که ایرانسل سیم کارت رایگان که میده . اکثریتشون سلب امتیازیه . چقدرم جنگ و دعواداریم با مشترکین . مثلا طرف میاد میگه این چه سیم کارت نویی هستش که هر روز به دخترم مزاحمی زنگ میزنننقل قول:
علی کل حال . فعلا بهترین و جدیدترین کد 0902 هستش .
مخصوصا آی سیمش . که شماره های قشنگی داره
به درد عمشون میخورهخونه ما که همرا ابتر انتن نمیداد، تحت هر شرایطی میرفتم اما کاش رایتل میرفتم!!نقل قول:
کلا دزده.... بهتره رایتل بگیرید که از این شماره ها نداره.... بزرگترین خرید اشتباه زندگیمم ای سیم ایرانول بودنقل قول:
خاک توی سر خسیسشنقل قول: