آره واسه تیر و شهریور تعجیل رو بستن:n03: عوضش هر کی تمدید میخواد سریع تمدید میکنن واسش. سرباز زیاده موندن دستشون:n02:نقل قول:
Printable View
آره واسه تیر و شهریور تعجیل رو بستن:n03: عوضش هر کی تمدید میخواد سریع تمدید میکنن واسش. سرباز زیاده موندن دستشون:n02:نقل قول:
موقعیت متاسبیه برای خدمت سرباز زیاد پاسبخشی از این فیلم ها کمتر میشه:n11:نقل قول:
شاید کمتر بشه ولی از بی غذایی همه تحلیل میرن چون غذای کافی ندارن بدن .تا قبل از اینم مشکل غذا وجود داشت الان که دیگه :n03:نقل قول:
مرخصی بیشتر میدن سربازارو. یکم فشار از روشون برداشته شهنقل قول:
سلام دوستان
خدمت سربازی 21ماهه یا 24ماه؟
فکر کنم بوش میاد دوباره به صورت ضربتی اعلام کنن 24ماه شده !
اگر دوباره 24ماه بشه، ماه 21ماه بهمون میخوره؟
در حال حاضر ٢١ ماه است و از شواهد مشخصه كه با توجه به حجم زياد سرباز در حال حاضر شايد تا يك سال اينده ٢١ ماه باقى بماندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
فكر مرخصى بيشتر را كلا فراموش كنيد سرباز مجرد در ماه ١ روز يا به عبارتى ١٢ روز در سال و سرباز متاهل فكر كنم ٢ ررز در ماه باشدنقل قول:
اينا حتى اگر جيره داخل پادگان كم داشته باشند باز هم به سرباز مرخصى زياد نمى دهند
.....................................نقل قول:
اره غذا رو یادم نبود:n29::n13:نقل قول:
مرخصی به خاطر کمبود جیره از ذهنتون خارج کنید.....
یادمه بعضی شبا تو پادگان برای شام به ما فقط نصف یه نون لواش میدادن.....
نه دوستان الان باور کنید فامیلمون سمنان هست اجباری یک هفته فرستادنشون خونه دو هفته اونجا بودن فرستادنشون نصفشونو از بی غذایی میان دوره هم میخوان 5 روز بفرستنشون .
کلا یک اردیبهشت رفتن گفتن برین 5 اردیبهشت بیاین 5 روز اول رو مرخصی بعد دو هفته تقریبا برگشت و 5 روز دیگه خونه بود میگه تو همین روزا 5 روز دیگه میاد خونه یعنی 15 روزشو از دو ماه اموزشی خونه بوده
هیچ سالی اینقد نیرو زیاد نبوده
قضيه اموزشى با قضيه يگان متفاوت استنقل قول:
خدمت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت تت:n05:
کسی نیست ک :n34::n41: بیادددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددیدیدیدیدی دیدیدد:n41:
دوستان كسي ميدونه براي اعزامي 1/4 كد زده شده يا نه؟حوزه نظام وظيفه الان خبر داره بريم ازشون بپرسيم؟
تا پانزدهم كدها را سازمان تعيين مى كند و بعد از انها را به اطلاع مى رساند اما قبل از به هيچ وجه مشخص نمى كند مگر اينكه پارتى داشته باشيدنقل قول:
دوستان سایت نظام وظیفه یک گزینه جدید برای خرید خدمت غایبان در نظر گرفته است که می توانند وضعیت خودشون رو پیگیری کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت تمامی متن هاش علامت سواله:n13:
مرورگرت مشکل داره. سایت درست شده و مشکل ارور قبلی هم که وقتی روی اعزام کلیک میکردی یک پنجره باز میشد و باید روی موافق کلیک میکردی تا بره هم حل شده. :n15:نقل قول:
ممنون داداشش ک همش ایرادای منو میگیری:n16: با چ مرورگری برم؟نقل قول:
خواهش میکنم. فایرفاکس یا کروم. البته برای من روی گوشیم با کروم نمیاره.نقل قول:
مرسی:n16: با کروم و اکسپلورر میرم نمیارهنقل قول:
با فایر میرویم
داداشش من خدمت قبلیمو نمیاره اعزام اینارو میاره:n39:
برو پلیس + 10 بگو تو سایت سابقه خدمت قبلیم رو نمیاره. رو لپ تاپت فارسی نصب کردی؟ من با هر سه تاش که میرم میاره.نقل قول:
اره با چندتا سیستم و مروگر مختلف رفتم نمیشه...پلیس 10 ک سابقه خدمتیمو گرفتم ازشون رو برگ سبز هستشنقل قول:
من ثبت نام کردم ولی مین.یسه هیچ درخواستی یافت نمیشودنقل قول:
اخرین ب روز رسانیش اخر اردیبهشتهنقل قول:
کی ثبت نام کردی؟:n05:
تازه این گزینه اضافه شده و ممکنه سایت اطلاعات درخواست شما رو هنوز ثبت نکرده.نقل قول:
:n05::n05:
:n05::n05:
حسین یه شماره بزار واسم من نمیتونم جوابتو خصوصی بدم
بابا من میخواستم پذیرش بگیرم از 3پاه ولی هنوز جوابش نیومده. میگن ممکن بشه ممکن نشهنقل قول:
واسه همین دو دلم که بندازم عقب یانه
این معافیت تحصیلی و برگه درخواست معافیت تحصیلی رو میشه از همین الان گرفت و بعد از سه ماه تو شهریور برای ثبت نام قطعی در دانشگاه اقدام کرد؟؟ یا اینکه حتما باید تا شهریور صبر کنیم برای معافیت تحصیلی؟؟نقل قول:
بله اگر شما حتى كاردانى هم قبول شويد به شما معافيت تحصيلى مى دهند حتى اگر در دانشگاه بدون كنكور ملاك انها اينه كه شما از دانشگاه يك نامه ثبت نام براى يگان اموزشى ببريد
مدت استعلاجى هم دكتر با توجه به شرايط روحى شما تعيين مى كند و نميشه پيش بينى كرد
بعد از تحصيل هم اگر خودتون رو معرفى نكنيد غايب هستيد نه فرارى ، سرباز فرارى كسى كه در حين خدمت برون هيچ علتى در يگان يا پادگان غيبت كند
من سال 92-93 پیش دانشگاهی بودم و دوره پیش دانشگاهی رو در 93.6.13 تموم کردم و در برج9 یا اوایل برج 10 خودم رو معرفی کردم با این حساب غایب که محسوب نمیشم؟؟
شما ابتدا دانشگاه دانشگاه ثبت نام مى كنيد سپس دانشگاه طى نامه اى به نظام وظيفه براى شما درخواست معافيت تحصيلى مى كند ، خير غيبت نداريدنقل قول:
دوستان لطفا راهنماييم كنيد:
آموزشي سپاه شيروان بهتره يا ارتش 01
شنيدم ميگن سپاه شيروان خيلي سخت گيري زياده درسته؟با مدرك ليسانس
دوستانی که تاریخ اعزامشون 94/04/01 هست و پذیرش هیچ جایی رو نگرفتن و سابقه خدمت قبلی هم ندارن - آیا واسه شما هم توی سایت نظام وظیفه قسمت بارکد رو بدون مقدار میزنه و وضعیت هم به شکل زیر هست ؟؟؟؟؟
چون شنیدم واسه بعضی ها زده معرفی به توزیع نیرو و بارکد خوردن!!!
نقل قول:
مال من باركد داره ولي قسمت مركز آموزش خاليه ....باركد دقيقا مال چيه كه مال شما خورده مال من نخورده؟
گرم است:n05:
آخرین وضعیت رو چی میزنه واستون ؟ مینویسه صدور دفترچه اعزام به خدمت ؟؟؟؟نقل قول:
احتمالا شما از الان کد خوردید و به دلیل اینکه من سابقه خدمت قبلی دارم بار کد نخوردم
من يه بار ميخواستم اينترنتي درخواست تمديد و تعجيل بزنم كه البته نزدم از همون موقع باركد خورده....وضعيت هم زده صدور دفترچه اعزام به خدمت دقيقا از 30/1 باركد خورده واسم....اگه كد خوردم چرا پس مركز آموزش ثبت نشدهنقل قول:
ربطی نداره. من سابقه خدمت قبلی ندارم و وضعیتم رو مثل شما نشون میدهنقل قول: