سلام دوست مننقل قول:
الان آپدیتت چند شده؟میشه بگی؟
سلام دوست مننقل قول:
الان آپدیتت چند شده؟میشه بگی؟
والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 2.155.70 یه همچین چیزی بود یعنی از نسخه یک به 2 ارتقا یافته این عدد اول
کسی نمیدونه؟نقل قول:
مرسی
سلام به همه
آیا راهی هست بشه فهمید لنزی که رو درایو هست اصلی خود کنسول هست؟
میشه دسته بازی کامپیوتر رو به XBOX وصل کرد ؟
نه اصلا نمیشهنقل قول:
فقط باید دسته ی بی سیم اصل خود Xbox یا باسیم اصل:11: خود xbox باشه.
با PS3 میشه این کار رو کرد:20:
سلام دوستان من دیروز xbox 360 ادیشن gears of war 3 رو خریدم 820 توجعبش اینا بود:دو تا دسته بیسیم-یه هدفون-یه بازی gears of war3 اورجینال
هاردشم 320 هست...
خوب گرفتم؟یا سرم کلاه رفته؟ارزون ترین جایی که دیدم همین جا بود...
با توجه به اینکه دیگه با آی پی ایران نمیشه از ایکس باکس لایو خرید کرد ، من میخوام بدونم اگر چی پی ان بگیرم و با کامپیوتر برم سایت ایکس باکس میتونم آنلاین پس بتلفیلد 3 بگیرم؟از کدوم قسمت؟من هر چی تو سایت ایکس باکس جستجو کردم وجود نداشت
یک سوال دیگه هم اینکه:
آیا کسایی که آبدیت جدید ایکس باکس لایو رو انجام دادند این مشکل واسشون حل شده؟به عبارت بهتر با آبدیت جدید این مشکل حل میشه؟
با کامپیوتر نمیتونید خرید کنید - به خاطر اینکه باید اول و آخر روی کنسول بیاریدشون پایین .نقل قول:
بعضی از روتر ها که خیلی هم گرون نیستند این قابلیت رو دارند که همون چی تی پن رو روشون نصب کنید و از روی همون روتر همه چیز از تونل رد میشه . این طوری صاف میتونید از روی کنسول خرید کنید .
شاید همین الانش هم روتر شما این قابلیت رو داشته باشه . یک نگاهی بندازید .
ممنونم.من اگر چی پی ان بگیرم چطور میتونم چی پی ان رو مستقیم به تنظیمات کنسولم بدم؟در بخش تنظیم کردن آی پی کنسول اونجا میشه؟آخه من کنسولم رو مستقیم وصل میکنم مونیتور کامپیوترم و نمیتونم از روش وصل کردن کنسول و کامپیوتر به هم برای آنلاین شدن استفاده کنم.یعنی همزمان کنسول و کامپیوترم با هم نمیشه روشن کنمنقل قول:
شما به این آدرس بریدنقل قول:system setting --> console setting --> system infoبعد ببینید در انتهای متن عددی که جلوی حرف D هست چیه؟
اون بازی که باعث شد این مشکل به وجود بیاد چی بود؟
قبلش جدیدترین بازیهایی که اجرا میکردین کدوما بودن؟
سلام....پوینت رایگان xbox360 live____________البته باید زیر مجموعه جم کنی تا پوینت بگیریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه بچه های قدیم و جدید...می بینم که صفحات کلی بالا اومدن....///یادش بخیر فالکون دوستان....
صفحات بخونم تا ببینم چی میشه!
سلام
دوستان
امروز اومدم بشینم بازی کنم
دیدم که کنسولم دیسک بازی رو نمیشناسه...
بعدش هر چی دکمه زدم در کنسول باز نشد و DVD-Rom بیرون نیومد...
چکار کنم؟؟؟
بعداز خرابی هاردش الان نوبت این شد؟؟؟
سلام
وقتی میخوام کنسولو به برق وصل کنم اول ادابتور رو به برق وصل میکنم وچراغش نارنجی میشه بعد وقتی سیم پاور رو که به پشت کنسول وصل میکنم چراغ ادابتور قرمز میشه و روشن نمیشه!دوستان لطفا راهنمایی کننید.
اقا این updateجدیده اومده مشکلی نداره که بکنم؟
سلامنقل قول:
قانون شماره 1 : همیشه اول سیم کشی را انجام یده .
قانون شماره 2 : از اتصالات مطمئن شو .
قانون شماره 3 : برق رو وصل کن .
سیستم آدابتور XBOX محافط هم است . یعنی برق اگه ضعیف و قوی بشه یا اتصالی کنه آدابتور خروجی برق رو قطع میکنه و چراغ قرمز نشون میده .
احتمالا موقعی که میخوای فیش رو وصل کنی اتصالت سریع قطع و وصل میشه و سیستم آدابتور ارور میده .
عزیزم دستگاه بازی شما XBOX مایکروسافت هست . یه مقدار باهاش مهربون تر رفتار کن و ازش لذت ببر . من خودم یه هفته است که خریدم ...
آقا کسی نبود کمک ما کنه ؟
بعد از اینکه یه بازی خودش زد یه چیزی نصب کرد این ارور تا روشن می کنم میاد . آخرین ورژن آپدیت رو گرفتم از سایت باید چه کنم ؟
متن ارور :
xbox 360 can't read update from the disc please reinsert the disc to continue the update
راستی بازیش PES 2012 بود
با برنامه abgx360 دیسک بازی رو چک بکن ببین ورژن آپدیتی که توش بوده چی هست. همون ورژن رو توی گوگل جستجو بکن تا لینک دانلودش رو پیدا بکنی. بریز روی یه فلش مموری و بزن به دستگاه تا ادامه آپدیت رو انجام بده. ضمنا کپی خورت هم پریده باید یه ال تی پلاس بزنی.نقل قول:
یعنی ورژن دیگه باشه جواب نمیده ؟ من آخرین آپدیت رو از سایت مایکروسافت گرفتم می تونم همونو نصب کنم جواب میده ؟
کسی کینکت واسه فروش نداره ؟
دوستان
یکی راهنمایی میکنه که چه بلایی سر کنسول من اومده؟؟؟
درست بشو هست با دیگه تعطیل شدش؟؟؟
من شه سال و خورده ای خریدم کنسولمو...میخام دستمو عوض کنم میگن 78 تومن بهترین نوع...درسته؟بهترین نوعش چیه؟
دو اینکه این دسته ی فرمون واسه بازی های ماشین و هوابیما ارزش داره؟میگن 124 تومن؟
من یه فرمون خریدم 70 تومن. ولی اصلا اون چیزی نیست که میخواستم. دنده که اصلا دنده محصوب نمیشه یه دکمه معمولی هست به شکل دنده! خود فرمون هم حالت اسلایدر نداره یعنی یه ذره که میچرخونی روی ماشین تاثیر نمیکنه و باید کلی فرمون رو بچرخونی تا روی ماشین اثر بزاره ولی این طوری هم اثرش خیلی زیاد میشه و ماشین کلا منحرف میشه! این مورد باعث شد که کلا یک ساعت باهاش بازی کردم و الان توی کمد داره خاک میخوره! ایراد بعدیش این هست که دیلی داره. قبل از خرید برو توی یه کلوپ بشین با فرمون یه ساعت بازی بکن ببین اون چیزی هست که انتظار داری یا نه. من قبل از خرید فرمون پرسیدم ولی متاسفانه کسی این چیزا رو بهم نگفت! انشالله که این بلا سر تو نمیاد.نقل قول:
یه بازی هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بازی هم هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جفتش برای اکس باکس ریلیز شده ولی من تو هیچ فروشگاهی ردی ازشون ندیدم چطوری میتونم اینا رو تهیه کنم؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب سوالای صفحه قبلم رو ندادینقل قول:
ولی با این ارور همون طور که گفتن بازی رو که گذاشتی لازم بوده دشبورد آپدیت بشه که شما آپدیت کردی وسط کار کپی خورت پریده و نتونسته ادامه آپدیت رو از روی دیسک کپی بخونه و این مشکل رو داری
راه بی دردسرش اینه بدی بیرون هم دشبورد رو آپدیت کنن هم دستگاه رو کپی خور کنن و +lt3 بریزن
سلام خدمت همگی:12:
آقایون یه سوال داشتم
من 2 سال پیش یه ایکس باکس الایت خریدم و تا الان هر چندوقت یبار بازی معروفی که میاد میگیرم بازی میکنم
چند روز دیگه پدرم داره میره مکه نمیدونم بهش بگم برام کینکت بیاره یا نه،چون حقیقت نمیدونم به درد من میخوره یا نه :13:
این شد که اومدم اینجا از شما اساتید بپرسم
22 سالمه قدم 191 ، تلویزیون اتاقمم جلوش 2.5 متر طول 4 متر عرض فضای خالی داره!
با این اوصاف کینکت هیکل گنده مارو میتونه ببینه؟:13:
کلا به نظرتون به درد من میخوره؟ میتونم با بچه خواهرم (14 سالشه) بازی کنم؟
اگه آره لطفا بگید پدرم به فروشنده عربستانی برای خرید چی باید بگه!؟
قیمتشم تو ایران بگید لطفا
اونجا باید مقداری ارزونتر باشه نه؟
(از این فروم به اون فروم هم پاسم ندید خواهشا)
خیلی آقایید،ممنون از همه:40:
من یکی دو هفتس خریدم و طبیعتا هنوز داغم!
ولی منصفانه بخوام بگم اولا از لحاظ فضا مشکل داری یعنی جلو کینکت باید 4 متری (طولی) خالی باشه که بی مشکل کار کنی
از لحاظ خود بازی ها هم که قطعا اگه یه گیمر درست حسابی هستی که عنوان های بزرگ ارضات میکنه کینکت 2-3 هفته کارت رو راه میندازه و بعدش خیلی کم بهش سر میزنی
ولی از لحاظ دور همی و بازی با خواهر برادر حرف نداره فکر کنم اگه شما بگیری سر بازی dance central کل کل پرهیجان و باحالی تو خونتون راه بیفته
خلاصه من میگم بخر به خاطر همون سرگرمی های خانوادگی که در انتظارته ولی یکی مشکل فاصله رو باید حل کنی (با 2.5 متر فاصله میتونی بازی کنی ولی خوب قطعا تو بعضی بازیهای پر تحرک به مشکل می خوری) یکی هم انتظار بازیهای تاپ و به قولی هارد کور رو نداشته باش
کینکت باید تو ارتفاعی بین ۶۰ سانتیمتر تا ۱۸۰ سانتیمتر نصب بشه.هر چی فضا کوچکتر بشه باید بره بالاتر. اگه ۱۵ سانتیمتر بالاتر یا پایینتر از تلوزیون هم بذاری خیلی خوبه ضمن اینکه از وسایلی مثل اسپیکر باید حداقل سه متر فاصله داشته باشه.نقل قول:
22 سالمه قدم 191 ، تلویزیون اتاقمم جلوش 2.5 متر طول 4 متر عرض فضای خالی داره!
با این اوصاف کینکت هیکل گنده مارو میتونه ببینه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفره بازی کنی حدود ۲ متریش جواب میده ولی دونفره یه کمی باید عقبتر رفت.
توضیحات دوستمون هم کامل بود. در مجموع برای بازی یه نفره خیلی جذاب ممکنه نباشه! (به استثنای دنسسنترال که بنده با این سن و سال هر روز بازی میکنم!:27:) ولی دسته جمعی عالیه.
به فروشنده باید بگید یه کینکت میخوایید همراه آداپتور! برای وصل کردن به کنسول الایت آداپتور میخواد برای کنسولهای اسلیم جدید آداپتور نیازی نداره. آداپتور از اونور هم نخرید مهم نیست اینجا کمتر از ۲۰ تومن گیر میاد.
قیمتش تو ایران بستگی به انصاف فروشنده داره! الان با آداپتورش حدود ۲۴۰ هزاره البته حدود ۴۰۰ تومن هم تو پاساژهای از ما بهترون بالای شهر میفروشن:31:
سلام به دوستان.
من میخوام يه اسیم بخرم...موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟درایوش چي باشه؟تاریخ ساخت کی باشه و از این چیزا...که پس فردا نگم رفت تو پاچم!
ممنون
واقعا ادم لذت ميبره از لين همه ادم مهندس و مطلع كه ادمو رهنمايي ميكنن...سوال تكراري...من خيلي وقته ال تي ٣ ريختم.اميدي هست از بن در بيام واسه لايو...فقط فيفا ميزنم و زيخام فقط با ارجينال برم لايو
دوستان اسم و آدرس چندتا فروشگاه خرید اینترنتی بازی ایکس باکس که واقعا کیفیت کارشون عالی و متفاوت باشه رو میخوام . چند تابازی از یک سایت خیلی معروف گرفتم که 2تا از برنرمکس ها مشکل دارن که باید یا برم اونجا یا دوباره خرید کنم که بشه تعویضشون کرد تازه اگر دوباره این داستان خرابی تکرار نشه !!! ممنون میشم
از کدوم فروشگاه خریده بودی؟!بگو ما هم بدونیم....حداقل واسم PM کن...مرسینقل قول:
کینکت ،، برای چه ؟؟؟
من کینکت دارم .
قبل از خریدنش بسیار تحقیق کردم .
نظرات خیلی از فروشنده ها و مصرف کننده ها رو دربارش میدونم .
حتی درباره نکنولوژیش بسیار تحقیق کردم و چیزایی میدونم که کمتر کسی میدونه .
به طور کلی باید بگم به هیچ وجه از خرید کینکت پشیمون نمیشید .
دو موضوع مهم درباره کینکت وجود داره یا بهتر بگم دو سوال اساسی :
1 - بحث تاخیر در حرکات و گیم پلی
طراحی سیستم کینکت به صورتی است که کمترین تاخیر را در احرا و تشخیص حرکات دارد . چیزی در حدود 0.1 درصد !!!
یعنی اصلا تاخیر ندارد !!! و به شدت دقیق است و ریز ترین حرکات بدن شما را اجرا میکند .
آنقدر دقیق که در بازی بوکس واقعا در دو سه روز وزن کم خواهید کرد و به شدت لذت بخش است .
حاضرم به صورت دقیق فرق بین کینکت و پلی استیشن مووی رو از لحاظ سیستم و تکنولوژی بکار رفته براتون شرخ بدم و اثبات کنم کینکت بهتره .
2- بحث اینکه بازی های کینکت بچه گانه هستند
کینکت یک تکنولوژی جدید است . برای اینکه این تکنولوژی جدید در بازار جهانی جا بیافتد نیاز به روش هایی جالب است .
یکی از این روش ها جریان بخشی به محصول است . (درباره تکنیک اقتصادی جریان بخشی بعدا صحبت میکنیم)
بر اساس این تکنیک مایکرو سافت اولین بازی ها برای کینکت را در یک قالب طراحی کرده .
قالبی کارتونی که از شخصیتها و تم ، و خود آواتار شما در ایکس باکستان شکل میکیرد و رنگ و لعابی کارتونی و ساده دارد .
چرا که کودکان به چشم یک دستگاه بازی آن را میبینند و جوانان و بزرگسالان به چشم یک تکنولوژی و معمولا این قشر به تکنولوژی دیر اعتماد میکنند (تجربه شخصی دارم در این قضیه)
برای همین قالب کارتونی و ساده برای بازی های کینکت انتخاب شد و با این بازی ها سیستم کینکت آزمایش میشود و نظرات کاربران هم گرفته میشود و کلی تجربه به دست مایکروسافت برای طراحی بازیهای آینده کینکت میآید .
اصل سخنم این است که : قدم به قدم بازیها ارتقا پیدا کرده و در آینده شما بسیاری از بازیهای هاردکور و حرفه ای را با همین کینکت تجربه خواهید کرد . چرا که تکنولوژی کینکت اول راه است .
همین الآن شما قسمتی کوچک از بازی Ghost Recon : Future soldier رو با کینکت بازی میکنید و من آن رو تجربه کردم و میگم حس فوق العاده ایه .
پس تکنولوژی کینکت اول راهشه و در آینده باید منتظر این باشید که بازیهاتون رو خودتون با بدنتون بازی کنید ....
فکر نکنم توی کنسول مستقیم بشه !نقل قول:
تنها راه برای اینکه از کامپیوتر استفاده نکنید - استفاده از همون روتر هایی هستش که چی تی پن رو پشتیبانی میکنند .
یک کار دیگه هم میتونید بکنید - یک سوییچ برای مانیتور بخرید - سوییچ کنید !
دقیقا چشه ؟!نقل قول:
دوست خوبم کینکت گنده تر از شما رو هم میتونه ببینه .نقل قول:
نظر شخصی من رو میخواید :
بنده برای کینکت رفتم یک کنسول نو خریدم - الان فکر کنم 6 ماه شده - از اون روز تا حالا فقط نیم ساعت باهاش بازی کردم !
شایان ذکره که بنده خوره ی بازی هستم و دوستان قدیمی تر در جریان هستند :31:
در کل همه چیز بر میگرده به خودتون - برید یک جایی امتحانش کنید قبل از خرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این لینک نگاهی بندازید
به نظرتون راسته ؟
مایکروسافت پوینت می ده ؟
فروش بازی های ایکس با کس روی هارد :
یک ترا بایت بازی xbox 360 برای فروش دارم(حدود 130 عنوان) شامل بازی های اواخر سال 2011 میلادی و 2012 میلادی تا کنون. به زودی قصد دارم سایتی برای فروش بزنم.همه بازی های به صورت ایمیج هستند و میتونید اونها رو رایت کنید.جدیدترین بازی ها هم هست مثل :
The amazing Spiderman
Spec Ops The Line
و کلا هر بازی که ریلیزبشه چند روز بعد احتمال زیاد دارمش.قیمت رو هم بسیار ارزون میدم(برای هر بازی 500 تومن در میاد) !
اگه کسی خواست با آیدی bestboyy62 در ارتباط باشه و ابتدا عنوان کنه در مورد ایکس باکس.
موفق باشید.