عزیز این مسنجری که گفتی بهترین مسنجر هستش....ولی پولیه.....نقل قول:
اما شما بهتون slick ویا +IM را پیشنهاد میکنم (البته پنجشنبه و جمعه نمیتونی ازشون استفاده کنی به دلیل شلوغی شبکه)
عزیز این مسنجری که گفتی بهترین مسنجر هستش....ولی پولیه.....نقل قول:
اما شما بهتون slick ویا +IM را پیشنهاد میکنم (البته پنجشنبه و جمعه نمیتونی ازشون استفاده کنی به دلیل شلوغی شبکه)
سلام
من یه سیم کارت هدیه اعتباری برنده شدم روش نوشته بود بدون اعتبار مکالمه! بار اول که تست کردم اعتبارم 0 بود ولی بار دوم که زدم 5 هزار تومان خودش شارژ شد!!!!!!:5:
اقا اين قضيه پيغام تصويري يا همون ام ام اس چي شد ؟
یه جا خوندم تا دو هفته دیگه تکلیفش معلوم میشهنقل قول:
اقا اين قضيه پيغام تصويري يا همون ام ام اس چي شد ؟
عمرا به این زودیا اجازه راه اندازیش را بدننقل قول:
شایعه بوده احتمالا زیاد جدی نگیرین
جهت اطلاع عرض میکنم:نقل قول:
من خودمم تا یه مدت پیش فکر میکردم چون ایرانسل از GSM 1800 استفاده میکنه و مخابرات از 900 پس ایرانسل بهتره در حالی که اینطور نیست.
وقتی فرکانس بالا میره انرژی امواج بیشتر میشه ولی برد اونها کمتر میشه.یعنی ایرانسل که از 1800 استفاده میکنه توی فضای باز و با دید مستقیم آنتن میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده ولی توی فضای بسته و توی خونه نه.چون بردش کمه و با گذشتن از در و دیوار و موانع خیلی ضعیف میشه.مثلا فرض کنید رادیو! رادیوی FM فرکانسش خیلی بالاست پس کیفیتش بهتره ولی ممکنه از 100 متری آنتن دیگه نگیره ولی مثلا رادیو فردا که با فرکانس خیلی کمتری پخش میشه مثلا از بغداد تا توی ایران میگیره ولی کیفیتش بد میشه.
یا مثلا ماهواره های قدیمی (آنالوگ) فرکانسشو ن کم بود و اگه حتی دستتو جلوی دیش میگرفتی بازم میگرفت...ولی این دیجیتالها اگه یه هواپیما از پشت دیش هم رد بشه میتونه روش اثر بذاره!
پس به همین دلیل ایرانسل توی شهر ها باید آنتن هاش بیشتر از مخابرات باشه.پس اگه میبینی 8 تا آنتن توی شهر شماست شاید حتی از مخابرات توی خونه ضعیف تر هم باشه.
حالا برید حساب کنید توی شهری مثل تهرون که همش ساختمونه و مخابرات 2000 تا آنتن داره و ایرانسل 300 تا کیفیت کدومشون بهتره...
برای ارائه ی GPRS فرکانس 1800 خوبه چون انرژی بیشتری رو میتونه حمل کنه و ایرانسل کاری نمیتونه بکنه جز اینکه آنتن بیشتری نصب کنه(خیلی بیشتر) و مخابرات هم مجبوره برای اینترنت سایتهاشو بکنه 1800 و اون موقع هست که کیفیتش ممکنه توی ساختمون بد بشه.
ولی بازم چون سایت هاش بیشتره از ایرانسل میتونه پوشش بیشتری رو ارائه بده...پس ایرانسل اگه با همین وضعش پیش بره دیگه کلاش پس معرکست....
من طرح قرمزو انتخاب کردم بعد گفت 24 ساعت دیگه فعال میشه هنوز نشده...!!!
نقل قول:
اتفاقا فکر کنم برعکس گفتی ، برد آنتنای ایرانسل نسبت به مخابرات بیشتره ، چون اصلا تکنولوژیشون باهم فرق
میکنن ، من مطمئنم اگه بیشترم نباشه کمتر نیست . از کجا معلوم 5 تایی که شمردن درست باشه و بیشتر نباشه
خیلی از آنتنا تو چشم نیستن یا به صورت دکل نیستن ،( میکرو BTS ، یا بالا پشت بوم یا سکتورها رو دکلهای آهنی برق نصبه )
تو تهران هم اتفاقا برد زیاد آنتنای ایرانسل بسیار مشهوده، چون جاهایی که آنتن نمی ده یا ضعیفه اسم یه دکلایی رو
رو موبایل میاره که 40 تا 50 کیلومتر اونورترن که آدم شاخ در میاره . ضعف آنتن دهی ایرانسل فقط به خاطر کمبود
آنتناشه نه به خاطر چیزه دیگه ای . 300 تا 350 آنتن کجا و 1250 انتن کجا . اگه 300 تای ایرانسل بشه 600 تا ایرانسل
مخابرات رو قورت میده . تو همین منطقه ما که ضعف انتن ایرانسل هم خیلی مشهوده آنتنای مخابرات انقدر نزدیک
به همه و زیاده که آدم حالش به هم میخوره اینا رو میبینه ( همشونم پوسیده و پکیده :31: ) مثلا اگه یه محله ای رو
که اندازه محیطش( دور تا دور ) 12 کیلومتر باشه فرض کنیم اونوقت تو این محله اگه مخابرات 3-4 تا آنتن داشته باشه
ایرانسل 1 آنتن بیشتر نداره . ( محله ما دقیقا همینطور هست ) البته میکرو BTS های مخابرات هم بماند که بیشتر
خیابونها رو پر کرده ولی دریغ از یه میکرو BTS ایرانسل
پس مطمئن باش ضعف آنتن ایرانسل فقط کمبود آنتنای اون هست نه برد کم آنتناش
عزيز حالا كه راهنماييمون كردي لينك دانلودشم ميدادي اگر هم كرك agil massenger رو هم داري يا راهي هست كه بشه ازش استفاده كرد بهم بگين ممنون ميشمنقل قول:
لطفا یک دقیقه تعصب ایرانسل رو کنار بذار و منطقی به این موضوع نگاه کن:
منم برات 2 تا مثالم آوردم که هر چی فرکانس بیشتر میشه برد کمتر میشه(رادیو و ماهواره)
اونی که شما میگی مخابرات 4 تا آنتن و ایرانسل 1 دونه داره نشون از قوی بودن آنتن ایرانسل نیست.این آنتن ها تکنولوژی شون یکیه...مخابرات برای افزایش ظرفیت میاد آنتن نصب میکنه نه برای پوشش.وگرنه توی جاده ها که دیدین 10 کیلومتری 1 آنتن هم نیست در حالی که توی شهر توی یک خیابون 10 تا آنتنه.
میکرو سایت ها خیلی توانشون کمه...آنتن های معمولی حدودا 40 وات ولی این سایت ها فقط 5 وات توان دارند و برای افزایش پوشش بکار نمیرند(به جز در نقاط کور)...اینا برای افزایش ظرفیت شبکه به کار میرند.
آنتن های مخابرات هم که 2000 تاست تعداد خیلی زیادیش میکرو هست. یعنی ایرانسل هم مرض نداره اینهمه پول خرج سایت های بزرگ بکنه...وقتی پوشش رو تکمیل کرد و مشترک هاش زیاد شد میره سراغ میکرو.
ولی نکته اینه که اگه دیدید توی منطقه تحت پوشش توی یه محیط سربسته آنتن نمیده خیلی جا نخورید چون دلیل علمی داره...ولی بازم ایرانسل باید اینا حداقل توی جاهای مهم شهر برطرف کنه.
خلاصه ی کلام:
اگه 2 تا آنتن یکی مال مخابرات و یکی مال ایرانسل کنار هم باشند.با دید مستقیم ایرانسل بهتره ولی اگه پشت یه دیوار کلفت وایسید شاید ایرانسل دیگه آنتن نده.
اینم به خبر که نسبتا خوبه:
دومين مركز پيام كوتاه ايرانسل راهاندازي شد
معاون فني شبكه ايرانسل از راهاندازي دومين مركز پيام كوتاه اين اپراتور در سايت شهيد صياد شيرازي خبر داد.
"علي اصغر عينيپور" در گفت و گو با آژانس خبري تلفن همراه (همنا) افزود: اكنون اين مركز زير بار است و با ارايه سرويس به مشتركين، تا اندازه زيادي از اختلالات پيام كوتاه ايرانسل كاسته شده و كيفيت آن بهبود يافته است.
وي اظهار داشت: اين مركز جديد ظرفيت ارسال 500 پيام كوتاه در ثانيه را دارد كه تا اندازه زيادي سرعت ارسال پيامكهاي ايرانسل را افزايش داده است.
عينيپور تصريح كرد: تا زماني كه پيام كوتاه ارسالي از سوي مشتركين به مقصد نرسد، هزينهاي بابت آن از مشتركين دريافت نميشود و تنها براي پيامكهاي رسيده به مقصد، مشترك شارژ ميشود.