راست میگه این دوستمون همه مشکل دارن نمیشه کاریش مرد باید صبر کرد:n27:
Printable View
راست میگه این دوستمون همه مشکل دارن نمیشه کاریش مرد باید صبر کرد:n27:
رنگارو میخوان باف کنن ابیلیتی هاشو.منتها AS ابیلیتی 1 اشو برمیدارن.mr و ar ابیلیتی 2 اشو هم به جاش damage reduction ازفیزیکال اتک البته میخوان براش بگذارن:n02: این تغییرات قطعی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همینجوریه مثلا بعضی وقت ها پینگ 200 ولی delay دارم ولی بعضی وقت ها پینگ 380 ولی بدون delay شب ها ساعت 5 تا 6 صبح خوبه برا مننقل قول:
کسی اینجا مخابرات داره؟وضعیتش چجوریه؟
خیلی ضعیف میشه که اگه اتک اسپیدش رو بردارن...:n28: من لول رو فقط به خاطر این چمپ بازی میکنم ضعیفش کنن دیگه بازی نمیکنمنقل قول:
خوب به سلامتی....خداحافظ دیگه:n09::n18:نقل قول:
این بیچاره چی بگه کلا یه rengar زندگیشه:n02::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نگران نباش با توجه به چیز هایی که قراره بهش اضافه کنن این هیچه تازه قراره به جاش یه چیز دیگه بگذارن.هنوز AS وقتی که 5 تا خطش پر میشه رو بهش میده اینطوری دیگه بی استفاده نمیمونه.فقط ابیلیتی 6 اش به نظرم خیلی افتضاه در میاد اینطوری طرف میدونه رنگار اونطرفاس:n03:یا وقتی داره فرار میکنه 6 اشو زده یا نه.نقل قول:
WOW! این NarrowBark رنکش دیامونده و از 1418 بازی 1279تاش رو با رنگار رفته!:n04:نقل قول:
عجب بیکاریه ، همش با rengar ؟؟؟!!!!!:n04:نقل قول:
زده نشد از بازی؟؟؟؟؟:n13:
الان دیگه این استاد تمام پروفسر گرفته، توجه کنید رانک بیشتر رفته ، elo فوق العادس
کلا رنک همین، مهم که تو یک سری لاین و یک سری چمپ حسابی خوره باشی :n02:
---
من این zac فروختم Draven گرفتم :n02: بعد 6300 بعدی دادم Thresh
ای چی این zac اصلا اسپیل زیاد جون نداره انگار ، روش AP میداختم بازم ....
کلا ادم تو رنک میترسه بیاره.....:n27:
من رنک از 12تا بازی با رنگار 11تاش رو بردم اما از level 15 تا 400تا وین فقط با این چمپ بازی کردم تاپش حرف نداره البته جلو jax کم میاره:n02: