آقا دیشب نورتون به عنواان Reputation.1 شناخت. ولی الان دیگه نمیشناسه!!!نقل قول:
Printable View
آقا دیشب نورتون به عنواان Reputation.1 شناخت. ولی الان دیگه نمیشناسه!!!نقل قول:
دم كومودو گرم چقدر سريع اضافه كرد!!!نقل قول:
سلام امیر جاننقل قول:
لطفا شمایی که مخرب میگذارید با سوییت خودتون هم یه تست بزنید ، منظورم کسپر هست...چون کاربرا کسپر کمتر به این تایپیک میان یا اگر هم میان مخرب از داغی خودش افتاده.
بجا اینکه بگی مخرب جدید و داغ . بگو مخرب داغ و جدید + شناختن یا نشناختن توسط کسپر.:n02::n08:
من نمیدونم در توتال اسکن کردی کسپر شناخته بود یا نه . چون صبح با ksn و بعد با اپدیت کردن توسط دیتابیس شناخت ولی خب گرمی تست کردن در همان لحظه یه چیز دیگه هست.
من شب ها زود میخوابم و شما دیروقت مخرب میگذارید و باعث میشه کسپر در این جمع کمرنگ ظاهر بشه.
نکته : دیگه تکرار نشه امیر جان وگرنه تنبیه میشی هاااا:n02::n08::n07:
شوخی : دی
چون هنوز اخلاقیات کرکس 20 در وجودمه .
دیشب کسپر اولین سوئیت بود که با هوش مصنوعی میشناخت و الان در دیتابیش ثبت شدهنقل قول:
الان 6 تا سوئیت میشناسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که جی دیتا با دیتابیس بیت دیفندر میشناسه ولی خود بیت دینفندر نمیشناسه :دی
سلام عباس جاننقل قول:
پس با این حساب باید گفت : بنده تسلیم شدم . :31:
و جا داره بگم : پیشاپیش ، شب یلدا را به دوستان نزدیک و خوب خودم و همینطور بقیه دوستان تبریک عرض کنم و امیدوارم به همه آرزوهایی که دارند برسند و زیر سایه خدا زندگی با آرامش و خوشبختی را سپری بکنند و همیشه لبخند بر چهره شان باشد .
:n11::n12::n19::11::7::sq_15::sq_5::thumbsup:
انگار این ویروس خیلی جدیدی هستش چون فقط چند آنتی ویروس می شناسدش؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان میشه یه نفر یه جای دیگه اپلودش کنه//؟؟؟؟ممنون میشم.چون مال من با هیچ برنامه ای اکسترکت نمیشه..(ناقص اکسترکت میشه)
یک نمونه جدید
پسورد: amir
کد:http://www.mediafire.com/?59wwwh260ist14k
فقط اینو داشته باشید:نقل قول:
رفتارشناسی کلود :دی