خب ثبت نام کردم البته ظاهرا اکانت جدید ساخته نشده؟ فقط سرویس جدید در اکانت قدیمی فعال شد و سرویس زرین غیر فعال کردم و سرویس جدید هم فعال نمودم.ولی نتونستم با اکانت جدید بروم.حالا یک چند روز تست میکنم و نتابج میگذارم اینجا.
Printable View
خب ثبت نام کردم البته ظاهرا اکانت جدید ساخته نشده؟ فقط سرویس جدید در اکانت قدیمی فعال شد و سرویس زرین غیر فعال کردم و سرویس جدید هم فعال نمودم.ولی نتونستم با اکانت جدید بروم.حالا یک چند روز تست میکنم و نتابج میگذارم اینجا.
من درست منظورتون را متوجه نشدمنقل قول:
قبلا زرین داشتید الان طرح دیگه ثبت نام کردید ولی نمیتونید کانکت بشد؟ یا ؟
با سلام
اکانت من درست شد
احتمالا مال بقیه دوستان هم مشکلش حل شده باشه.
خدا را شکرنقل قول:
ان شاالله بقیه هم درست شده باشه
آقای پشتیبان امشب دانلود شبانه بزاریم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟
ثبت نام کردم الان تو اکانت قدیمی دو تا طرح دارم نمیدونم چرا یک اکانت جدید نساخته که مثلا اکانت قدیمی مربوط به طرح زرین و اکانت جدید مربوط به طرح حرفه ای بدون مودم رایگان باشد.در حال حاضر هر دو طرح در اکانت قدیم هستن و اکانت جدید خبری نیست شاید پسورد اشتباه هست یا اصلا ساخته نشده بلکه منتقل شده به اکانت قدیمی(؟)نقل قول:
تا الان من میخواستم چک کنم که غیر فعال کردن طرح زرین و فعال کردن طرح حرفه ای بدون مودم رایگان چه تاثیری دارد.مشاهده کردم که اعتبار پهنای باند فقط از طرح زرین کم میشه در حالیکه من طرح زرین غیر فعال و طرح حرفه ای بدون مودم رایگان فعال کردم که می بایست اعتبار پهنای باند باید از طرح حرفه ای بدون مودم رایگان کم کنه.فکر کنم شاید احتمالا باید مودم را ریست کنم تا ارتباط با سرور مجددا برقرار شود به عبارت بهتر باید یک ریست صورت بگیره تا سرور اعتبار از طرح حرفه ای بدون مودم رایگان کم کنه.الان مودم ریست می کنم تا نتیجه اینجا اعلام می کنم.
مشکلی ندارهنقل قول:
من صحبت کردم همین الان گفتن تا شنبه یکشنبه برمیگرده شارژا ، ولی دوباره که زنگ زدم به من گفتن فقط در حد 0 کردن منفی ها هست یعنی یه کسی مثل من که از قبل 2گیگ شارژم بوده + 500 منفی خوردم و بعد هم 1 گیگ روش شارژ کردم 2500 مگ ضرر کردم ، مثل اینکه تنها راهش اینه که از شارژ اون روزت درست موقع شروع شبانه پرینت اسکرین گرفته باشی بعد الان اونو ببری حضوری نشون بدی تا بررسی کنن بر گردونند که فکر نمیکنم کسی هر شب از شارژش پرینت بگیره.
من گیج شدم الان چون یکی گفت برمیگرده اونیکی گفت فقط منفی ها 0 میشه ، الان آقای توسلی شما اطلاع داری جریانش چیه؟
فک کنم متوجه شدم چی گفتید.نقل قول:
شما یه طرح جدید ثبت نام کردید.
شما طحتون تو سایت ظاهرا فعاله ولی در کل غیر فعاله به یه سری دلایل
شما باید برید یوزر و پسوردتون را از مرکز مخابرات بگیرید و تو مودم بزنید تا وقتی استفاده میکنید از حرفه ای کم بشه نه زرین
شما ثبت نام کردید همون موقع زرین را زدید غیر فعال ولی تا وقتی مودم خاموش روشن نشه از زرین استفاده میکنه و حرفه ای فعال بوده ولی در اصل از مخابرات فعال نبوده و از همون قبلی داشتید استفاده میکردید
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
خداییش چهر پنج صفحه را خلاصه گفتم :دی
درود بر شمانقل قول:
طرح من ولایت تا ولادته یا برعکسش ...
زرین نداشتم هیچ وقت