برای روزنامه جمع کردن Laber Point میخوادد ... چیکار کنم ؟
Printable View
برای روزنامه جمع کردن Laber Point میخوادد ... چیکار کنم ؟
امروز 5 - 6 تا چانگانی رو زدم داشتم برمیگشتم گنده لاتاشون ریختن سرم پاس اوت شدم xD .
Agha kasi Ye charactere Dueler va ya soldier tu world 7 ya 9 nadare? ba lvl bala.
age ham tu in world ha nadarid tu world dige age darid lotf konid
setting trapper bashe behtare dametun garm lotfan ignoresh nakonid man alan font farsi tu linux nadashtam sorry bara eng badan virayeshesh mikonam
نه شاگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی هم خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این کلمه کاربردهای دیگه ای هم داره ... لطفا ذهن بچه ها رو مخشوش نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایرانی بودن ایشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبلنا مینوشتن Labor الانو خبر ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی ورلد 6 من هستم .نقل قول:
Agha kasi Ye charactere Dueler va ya soldier tu world 7 ya 9 nadare? ba lvl bala.
age ham tu in world ha nadarid tu world dige age darid lotf konid
setting trapper bashe behtare dametun garm lotfan ignoresh nakonid man alan font farsi tu linux nadashtam sorry bara eng badan virayeshesh mikonam
لول 27
لول دوئل 38
یوزر: jojok
شما به جای اشکال گیری یه کار مثبت کن ! :13:نقل قول:
من از این انجمن زده شدم چون منو از کاربر فعال بودن بازی آنلاین خلع کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما به جای اشکال گیری یه کار مثبت کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر هم هیچ بازی آنلاین و یا غیرآنلاینی نمیکنم که بتونم کار مثبتی برای شما انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان bleakwind از شهر چینیا اومد توی شهر ما برای حمله آماده باشید....
Man 2 Sa@ Selling News Paper Kar Kadam ... Vali Quest Rad Nashod .....!!!!!!!!!1111
damet garm felan montazeram bebinam kasi tu world 9 ya 7 dare ya naنقل قول:
Music Is My Language
ROFL
Who? avril?!! ROFL