سلام
من چنتا از دوستانم داشتند و بالاي يك سال حد اقل استفاده كردن و با توانهاي بالا يعني 150 وات به بالا بهش دادن. سوختن تو كارش نيست. برادر. اينها همه حرفه. قويترين اسپيكر از نظر اجراي فركانسهاي 60 به بالا همين 1073 هست ولي بايد 150 وات بهش ورودي بدي.
ببين محمد جان،توقعات شما با هزينه اي كه ميخواهيد بپردازيد جور در نمياد گلم.من پيشنهاداتي كه ميدم به دوستان سعي ميكنم يه صداي استاندارد و بودن اعوجاج رو تو ماشينشون داشته باشن.
اين مطالبم خطاب به كليه عاشقان صداي خوب و با كيفيت هست.خواهش ميكنم نه تنها شما محمد جان و نه شخص ديگه اي به دل نگيره:
شما ديتيل و وضوح ميخواهيد ولي از اونطرف پولش رو هم نميخواهيد پرداخت كنيد .به نظرتون اين كار عمليه؟
من الان 2.5 ميليون پول سيستمم هست.ميتونم بگم وقتي تو ماشين ميشينم موزيك گوش ميدم نه صداي در قابله و كوبش هاي بي دقت و....
به نظرتون با يه اسپيكر معمولي كه هيچ فركانسي رو درست پخش نميكنه و فلان پخش كه DAC خوبي نداره،آمپليفايري كه S/Nش پائينه و متريال خوبي نداره،دمپينگش چنگي به دل نميزنه،اكسسوري خوب كه هميشه گفتم از نون شب تو سيستم بازي واجبتره فخبري نيست و.....كلي مسائل ديگه ،ميتوان ديتيل و جزعيات داشت. :41:
دوستان خواهشن كمي اطلاعاتتون رو بالا ببريد.:42:نيائيد چيزي بگوئيد كه واقعا نميشه.حالا 718 نه اسپيكرهاي پايونير.
باز طرف مياد ميگه من پول ندارم ولي ميخوام سيستمم بتركونه.كيفيت در حد استوديو ميخوام و....
من هم سعي ميكنم با داشته هاتون بهترين پيشنهاد رو بدم.:40::11:
ببخشيد محمد جان تو پست شما كمي درد دلم باز شد.