نقل قول:
همون طور که اون کچل دزد شده مدیر عاملش نمایندگیها هم الکیه و بچاپی بلدن فقط
Printable View
نقل قول:
همون طور که اون کچل دزد شده مدیر عاملش نمایندگیها هم الکیه و بچاپی بلدن فقط
باید بیدار موند شبانه ... کلا چندین بار مورد داشتم قطع شده و مودم رو ریست کردم:n21:نقل قول:
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا نره روی بسته اصلی .نقل قول:
یه بسته اینترنت یکروزه 20 مگابایت که 500 تومن هست رو فعال کنید ، اختمالاً مشکل برطرف میشه و سه ساعت کامل رو خواهید داشت .نقل قول:
تماس گرفتم 700 گفت سراسر کشور تو نمایندگی هامون رایگان میتونید بگیرید از قول شما گفتم ازمون پنج تومن گرفتن گفت نباید میدادی کدام شهرو فلان من قطع کردمنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
نقل قول:
مودم مشکلی نداره تو تنظیمات ویندوز DNS رو ست کن هم گوگل هم زیر ساخت بعضی اوقات dns های شرکت هایی مثل های وب یا شاتل
الان رفتم نمایندگی یه بسته بازگشت گرفتم و 1000تومن گرفت ازم، یه سیم قدیمی دارم 4جی کنم ببینم چقدر طول میکشه هدیه 14 گیگ رو بدند، دوستان کسی میدونه چند روزه هست و 7گیگ روز 7گیگ شب هست یا 14 گیگ 24 ساعتست؟
در ایرانسل و همراه اول وکلا اپراتورهای موبایلی IP ثابت هست یا متغیر؟
یعنی هر بار که اینترنت گوشی رو روشن می کنیم IP تغییر می کنه یا مثل ADSL رنج IP ثابت هست؟
التغییرنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام.نقل قول:
اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه، فقط در صورتی از اینترنت استفاده می کنه که «بسته» داشته باشید. (یعنی دیگه از شارژتون کم نمی کنه).
اینکه می فرمائید بسته 1 روزه با حجم 500 مگ داشته باشیم، میشه از 3 ساعت کامل استفاده کرد: وقتی محدودیت 45 گیگ وجود داره، وقتی 45 گیگ مصرف کردید، اون بسته 20 مگابایتی فعال و مصرف می شه (حتی اگه طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال باشه).
اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفاً دوستان اصلاح کنن.
درسته ، زمانی از اینترنت استفاده میکنه که بسته داشته باشید در غیر اینصورت اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه .نقل قول:
البته تا اونجایی که میدونم بعضی بسته ها حالت تمدید خودکار رو دارند و اگر بسته تمام بشه دوباره همان بسته فعال میشه و شارژ اصلی کم میشه . در نتیجه باید تمدید خودکار رو کنسل کنید .
البته من نوشتم 20 مگ 500 تومن که ارزانترین بسته یکروزه هست . وقتیکه محدودیت حجم و یا ساعت شبانه به اتمام برسه و دانلود رو هم متوقف نکنید این بسته مصرف میشه .نقل قول:
من قبلاً مشکل قطعی سیگنال در حین دانلودهای شبانه داشتم و اینکه نمیتونستم از تمام ساعتش استفاده کنم ولی وقتیکه یه بسته دیگه فعال میکردم تمام این مشکلات برطرف میشد .
دوستان کسی این 14 گیگ رو نگرفته اطلاعات بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من تو نمایشگاه الکامپ یه سیم کارتم رو 4G کردم تا اونجایی که یادمه 24 ساعته بود شب و روز نداشت...
ممنون از جوابت، چقدر زمان برد که فعال کنند هدیه رو؟نقل قول:
سلام خودم نماینده هستمنقل قول:
تبدیل 3G به 4G چند ماهه که رایگان شده - و تا اخر شهریور امسال تمدید شده
نماینده حق نداره یک ریال بگیره
اگه انجام نداد یا بیشتر از هزار تومن ازتون گرفت زنگ بزنید 700 و شکایتش رو بکنید تا ادب بشه
در ضمن نرخ ازاد تعویض سیم کارت 3 الی 4 تومنه - اگه بیشتر بگیره خلاف کرده
تأکید من بیشتر از قیمت روی اینه که اطلاع نداشتن با داشتن بستهی بازگشت و استفاده از کد ستاره ۳۴ مربع میشه سیمکارتو فورجی کرد.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
خواهش میکنم فکر کنم حدودا 5 روزنقل قول:
درود
دوستان روشی هست که بسته 3 ساعته نامحدود شبانه (60 گیگ) به صورت خودکار فعال شه و دانلودا انجام شه
منظورم اینه نیاز نباشه تا ساعت دو بیدار بمونیم.
میترسم بسته رو بزنم آی دی ام هم ست کنم رو 2 اما بیدار شم ببینم هیچ چی دانلود نشده
برای دانلود شبانه باید اینترنت گوشی ساعت 2 خاموش و روشن بشه تا بسته شبانه اعمال بشه؟نقل قول:
یه اپلیکیشن هایی هست که باهاش میشه اینترنت گوشی رو سر یه ساعت خاصی روشن یا خاموش کرد فکر کنم در این مورد کمک کنه
یه نمونش Phone Schedule هست
بلاخره از همراه اول کوچ کردم، با توجه به راهنمایی دوستان ، ایرانسل رو انتخاب کردم، هرچند تعرفه های دایمی رایتل بهتر بود
دوستان،چند روز طول میکشه؟ اعتباری که خیلی سریع بود فکرکنم 1 روز...
تایپیک ترابردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
نیاز به بیداری نیست ساعت 9 شب هم میتونید بسته شبانه بخرید خودکار از ساعت 2 از شبانه کم میکنه مدتهاست من دارم استفاده میکنمنقل قول:
دیشب کارکرد خطّمو چک کردم دیدم یهو ۱۸ هزار تومن رفته روش ... فهمیدم مربوط به طرح ۲۰ تومنیه که اشتباه ۲ تومن قیمت خورده بود.
زنگ زدم میگم من اگه ۲۰ تومن بود، نمی خریدم ... چون ۲ تومن بود، خریدم ... میگه شما همین الآن هم حساب کنید، خیلی به صرفست.
بعید هم می دونم با شکایت و ۱۹۵ و اینا به نتیجه برسه ...
فقط تا می تونم بدهی می ذارم رو دست ایرانسل ... پرداخت هم نمی کنم ... قطع کرد به درک
دوست عزیز من هم همین مشکل شما رو داشتم که با شکایت در 195 و ضمیمه کردن عکس که قیمت 2000 تومن بودن بسته رو نشون میداد اقدام کردم و مبلغ کسر شده اضافه رو برگشت دادن.:n24:نقل قول:
دوست عزیز بدهی هیچ فایده ای نداره و ضرری به ایرانسل نمیزنه حتی یه ریال هم ایرانسل از جیبش نمیده. چونکه فقط تا حد اعتبار میتونید بدهی داشته باشید و شما قبلا پول حد اعتبار رو دادید که پیشفرض 100 تمنه که توی دو ماه با پول خودتون که به ایرانسل دادید بتونید حرف بزنید.نقل قول:
مثل این میمونه یه کارت شارژ 100 تمنی خریده باشید بعد 20 تمنش ایرانسل گرفته باشه شما هم بگید 80 تمن باقی مونده رو مصرف میکنم تا به ایرانسل ضرر رسونده باشم و دلم خنک بشه.
اگه میخاید ضرر به ایرانسل برسونید شکایت کنید و حقتون رو بگیرید.
من قسمت طرح های ویژه رفتم دیدم برای من زده طرح 7 گیگ و 1000 دقیقه مکالمه 2 هزار تومن خرید هم کردم
الان رفتم فاکتور دیدم زده 20 هزار تومن چه خبره مگ
شیوه جدید دزدی.نقل قول:
واسه من و بقیه هم که 2تمن خریده بودیم 20 تمن حساب کرده.
توی سایت 195 شکایت ثبت کنید.
دوستان کسی اسکرین شاتی از اون قیمتی که زده بود 2 هزار تومن نداره ؟ میخوام با مدرک شکایت کنم.نقل قول:
من یادم رفت عکس بگیرم از طرح
دوستان هزینه تعویض سیمکارت ایرانسل چقدره
ایا میشه تلفنی درخواست داد تا بیارن در خونه؟
اصلا کاری با 4G ندارماسیمکارت فعلیم 4G هستش در صورت مشکل یا سوختن سیمکارت منظورمه
نقل قول:
محتوای مخفی: 0
از پیامی هم که ایرانسل واسه فعال شدن بسته فرستاده عکس بگیرید چون توی اونجا هم 2تمن زده.
خوش بحالتون:)
کاش منم میدیدم میگرفتم
الان 2 روزه یک سیم کارتمو 4جی کردم اما هیچ هدیه ای ندادند تماس گرفتم 700 گفت باید حتما رو شبکه 4جی باشید و از نت استفاده کنید تا بهتون تعلق بگیره، گفتم یعنی شرطش اینه که بسته بخرم ؟ گفت بله باید دائم رو 4جی نت داشته باشید اعصابم خورد شد سیم کارتو کندم انداختم تو کشو[emoji52]
ایرانسل دزد عوضینقل قول:
برای منم اول دو تومن حساب کردن بعد کردنش بیست هزار تومن
می دونم باهاش چیکار کنم
از بی عرضگی سازمان مقرراته
هر غلطی دلشون می خواد می کنند بعدشم مشترک باید بیفته دنبالش
دیگه روی سیم دائمی هیج بسته ای فعال نمی کنم
کثافتهای عوضی
این پیامو پاک نکنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
طول مکیشه برای من دقیقا یکماه بعد داد ولی میدهنقل قول:
این هدیه تو مای ایرانسل نشون داده میشه؟نقل قول:
دقیقا هر 10 ثانیه یک بار پینگ از 110 120 میپره روی 500 و هر یک دقیقه یک بار هم حدودا تایم اوت میده , وب سایت هم که میخواد باز کنه باید 3 بار رفرش کنی تا باز کنه و این وضعیت هم روی FDD هست هم روی TDD ایرانسل هم هیچ غلطی نمیکنه من زنگ زدم میگه پینگ به ما ربطی نداره منم گفتم پینگ و تایم اوت اینترنته وظیفتونه رسیدگی کنید این چرت و پرت ها رو تحویل من ندید و درستش کنید اونم فرم پیگیری پر کرد که منم میدونم یا خودش درست میشه یا همین جور میمونه چون اینا هیچ غلطی نمیکنن
در مورد مساعل فنی روی ایرانسل حساب نکن یکی بهت زنگ میزنه که ارث باباشو میخاد یک چیزیم بدهکار که میشی هیچ باید جواب مشکلات شبکه ایرانسل رو شما باید بدینقل قول:
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
دوستان پس این قضیه اعمال محدودیت سرعت روی طرح یک هفته رایگان ایرانسل برای همه صحت داره؟ با این تفاسیر و اگه سرعت حتی 256 کیلوبایت هم باشه (گرچه شاید 256 کیلوبیت باشه!) نمی ارزه دیگه یک سیم بی استفاده رو 10 تومن شارژ کنی؟ اگه بسته فعال داشته باشیم چی، این باعث نمیشه سرعت یک هفته رایگانو محدود نکنن؟ ممنون میشم جواب بدین
محدود میشه به ۲۵۶ کیلوبیت (نه کیلوبایت). بستهی فعالو نمیدونم، من نداشتم. من اون سیمو برای ۶ تا ۱۲ فعال میکنم. ده تومن شارژش کردم، سه تا بستهی ۶ تا ۱۲ خریدم، یک هفتهام اینترنت بهم داد.نقل قول:
ببخشید ینی با اینکه یک هفته اینترنت رایگان بهتون داد بازم تو بازه 6 تا 12 از بستتون کم میکرد؟ این چه رایگانیه دیگه؟ سرعت تو اون بازه نرمال بود؟نقل قول:
راستش یادم نیست. ولی فکر میکنم تو اون بازه اولویت با بستهی ۶ تا ۱۲ بود و ازون کم میشد، اما مطمئن نیستم.نقل قول: