خب خداروشکر با درخواست تمدید موافقت شد..پرینتو گرفتم
Printable View
خب خداروشکر با درخواست تمدید موافقت شد..پرینتو گرفتم
سیستمشون داغونهنقل قول:
باید چندین بار تست کنی
منم میخاستم بگیرم اینطوری بود
.........
برا اون کاما هم که گفتی، میخا مثال رو کپی کن تو اس ام اس، بعد اعداد رو جایگزین کن
sent from my xiaomi redmi 2
دوستان کسی ازز ماده 6 {کمیته امداد}اطلاعی نداره یکم توضیح بده؟
افرادى معمول و مدد جويي كه تحت پوشش كميته امداد يا سازمان بهزيستى هستند شامل اين قانون مى شوند و فرزند انها مى تواند براى كفالت اقدام كند البته اگر دو پير در سن فانونى داشته باشد انتخاب با خود مددجو است از فردى كه خواستار معافيت كفالت است تعهد گرفته مى شود كه دو ماه اموزش عمومى را طي كند اگر فرد دوره بسيج گذرونده باشد از اين قانون معاف خواهد بودنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من الان تو ماه دوم اموزشی هستم یه سوال دارم خدا وکیلی این امتحانی که گفتن 18 میگرن تاثیری داره؟؟؟ یا الکیه؟؟ من 03 عجب شیرم و لیسانس تو امتحان میشه تقلب کرد؟؟ این امتحان تو درجه تاثیری داره؟؟
امتحان هاى ارتش بر خلاف ناجا تاثيرى در درجه ندارد، اما كسى از خوندن ضر نكرده امتحان هم سخت نيست تقلب هم بسته به اينكه شما در چه فاصلى از افراد ديگر باشيد متفاوت استنقل قول:
من شب امتحان اماده بودم و فقط يكبار كل كتاب رو خوندم اما بيشتر سوال ها تستى بود اين امتحان ها بيشتر براى ارزيابى و نمره دادن به فرمانده يگان است
نرم افزار استعلام رو نصب کن ، ان شالله با این کارت راه بیوفته. اینم آدرس دریافت نرم افزار :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان من اعزامم 4/19 خورده کسی میدونه کجا میفتم؟برم نظام وظیفه معلوم میشه؟
یه سوال دیگه معاف از رزم ها مرزبانی هم میفتن؟
2 هفته قبل از تاریخ اعزامت مشخص میشه کجا افتادی. مرزبانی بسته به مدرک هست. تا اونجایی که من میدونم فوق دیپلم و به پایین امکانش هست.نقل قول:
مرزبانی طرف کرمانشاه اگه زرنگ باشید میتونید میلیونر شید :)
داداش اگر مشکل خاصی نداری برو خدمت...نمیشه با اطمینان گفت ک میوفتی 6...بجه ها 4 بودن افتادن 6 سزباز زیاده:n11:نقل قول:
کسی نی؟؟؟:n05:
کمتر از دو هفته دیگه برگ سفید:n14::n19::n30::n05::n25::n33:
دوستان، کسی از پادگان دپو، سه راه شهریار (نبوت،ترابری،ذوالفقار) هست ؟
یه چندتا سوال داشتم، ممنون میشم
آقایون داداشا یه سوال .. به سرباز امریه ها جای خواب هم میدن؟؟
بپرس من ذوالفقار هستمنقل قول:
نقل قول:
حتما باید تحت پوشش باشه؟ من شنیدم اگه بیماری داشته باشن میتونن معافیتو بگیرن راسته؟
دوستان یکی از رفقا مون تحت پوشش کمیته هست.
این بدبخت رفت سربازی آموزشی رفت و...ولی ببه علت فقر خانوادش نرفت و رفت سر کار برای کمک به خانوادش الان این دوستمون چندتا داداش هم داره برای سربازی و پدرش از کار افتاده میتونه پدرش این رفیقومون را از سربازی با وجود برادران دیگش که باید برن سربازی معاف کنه؟!
یعنی حق انتخاب داره؟!!
اگه آره چجوری،؟والا من اطلاعات ندارم کمک کنید ثواب کردین.
بعد یه سوال دیگه این نره اونجا برای معافی بگیرنش بهعنوان. سرباز فراری. خداییش خوب راهنمایی کنید آینده خانوادش توی این سواله و جواب شما و عابری من.
با وجود داشتن برادر با این وجود خیلی سخته بشه معافی گرفت! من دوستم پدرش به رحمت خدا رفت ولی معاف نشد چون یه داداش دیگه هم داره. الانم سر پل ذهاب داره خدمت میکنه.نقل قول:
میشه الان طبق این حرف های سایت نظام وظیفه برگه درخواست معافیت تحصیلی از دانشگاه گرفت و با استفاده از همین معافیت تحصیلی بگیرم و در شهریور که ثبت نام دانشگاه ها شروع میشه اقدام به ثبت نام کنم یا نه؟؟نقل قول:
برای مدرک فوق دیپلم معافیت تحصیلی میدهند یا نه؟؟ بالا نوشته نمیدند ولی من پرسیدم و گفتن که میدن... و یکی از سرباز های پادگان رو هم میشناسم که برای فوق دیپلم معافیت تحصیلی گرفته بود و الان بعد از تموم کردن فوق دیپلمش دوباره اعزام مجدد شده بود..
برای دانشگاه های بدون کنکور معافیت تحصیلی میدند یا نه؟؟
برای افسردگی که قبلا مطرح کرده بودم مرخصی استعلاجی در حد مثلا 1 یا 2 ماه میدهند یا نه؟؟ (برای اینکه وضع روحیم بهتر بشه و از این فشاری که بهم وارد میشه راحت بشم استعلاجی میخواستم و واقعا به نظر من واجب و لازمه برام)
بعد از معافیت تحصیلی و اتمام دانشگاه اگر اعزام مجدد نشیم فراری حساب میشیم یا اینکه فقط غیبت میخوریم؟؟
شما در مورد اون ماده پرسديد ، دو حالت دارد پدر معمول و بيمار تحت پوشش كميته يا بهزيستى يا مادر ( زن بيوه اى) كه تحت پوشش كميته يا بهزيستىنقل قول:
بله حق اتخاب رو به مدد جو ميدن براى انتخاب فرزندى كه معافيت مى خواهد اما فكر كنم تعداد فرزندها ذكور نيز از شرايطى دارد اما ايشون براى فرار از خدمت جريمه و اضافه خدمت خواهند خورد حال اينكه با وجود فرار از خدمت ايا مى تواند معافيت بگيرد يا نه از نظام وظيفه سوال كنيدنقل قول:
اين چيزى كه شما گفتيد كفالت مادر است و با اون موضوع متفاوت استنقل قول:
بله اگر شما حتى كاردانى هم قبول شويد به شما معافيت تحصيلى مى دهند حتى اگر در دانشگاه بدون كنكور ملاك انها اينه كه شما از دانشگاه يك نامه ثبت نام براى يگان اموزشى ببريدنقل قول:
مدت استعلاجى هم دكتر با توجه به شرايط روحى شما تعيين مى كند و نميشه پيش بينى كرد
بعد از تحصيل هم اگر خودتون رو معرفى نكنيد غايب هستيد نه فرارى ، سرباز فرارى كسى كه در حين خدمت برون هيچ علتى در يگان يا پادگان غيبت كند
بیشتر به خاطر نکته تک فرزندی و یا داشتن برادر گفتم.نقل قول:
ای بابا شانس میبینی من پاشنه پلیس+10 از جا کندم منو تیر ببرین سربازی گفتن نظام وظیفه جلو تعجیلو بسته. داشمون میخاد شهریور بره . ای بابا اهنقل قول:
من 5بار اس ام اس دادم خبری نشد... همش مینویسه " قالب پیام صحیح نیست" 5 حالت مختلف تست کردم... شناسنامه-کدملی-تاریخ تولد... چن حالت میشه نوشت؟کممممممککککنقل قول:
اقا این فایل نصبیدم... دریافت سخا زدم...نقل قول:جواب میده" قالب پیام صحیح نیست" 5 حالت مختلف تست کردم... شناسنامه-کدملی-تاریخ تولد... چن حالت میشه نوشت؟پیامک اومدکهمن 5بار اس ام اس دادم خبری نشد..کممممممکککک
اگر در رابطه با معافیت تحصیلی سوال داری برو از پلیس+ 10 بپرس.نقل قول:
نمیشه تعجبل زد :n11:نقل قول:
دوستان الان تاریخ اعزام برج 8 میزنن یا 10 ؟؟
ده روز تا برگ سفید:n20::n28::n30::n02::n25::n33::n05:
:n26::n27::n29::n30::n28::n34::n38::n09::n31::n19: :n25::n02::n33::n05:
روند و پروسه خدمت ......من توی این شکلکم(:n09:) قبلی ها رو قبلن طی کردم:n16:
از 13 تا 15 خرداد تعظیله پس بیشتر از 10 روز مونده :n13:نقل قول:
یعنی می خوای بگی من احمقم؟:n36::n02::n05:نقل قول:
نه اصلا . منظورم این بود یه نگاهی به تقویم بنداز :n11:نقل قول:
اگه 16 خرداد بیاد میشه ده روز دیگه، امروزو حساب نکردم...البتع فک کنم 18 تا 19 بیاد:n11:نقل قول:
از لینک زیر هم می تونی ببینی که ناجا کی نامه رو به پست داده :نقل قول:
اول نظام وظیفه رو انتخاب کن بعد کد ملیت رو بزن.
برگ سبزمم هنوز نیمده ممنون:n12:نقل قول:
واس شما اومده؟
برگه سبز رو که موقع پست دفترچه بهت میدن. همونی که تاریخ اعزام توش هست.نقل قول:
اره میدونمنقل قول:
قبلان پست هم میشد، سال نود ک رفتم پست کردن:n13:
الان همین برگه سفید هم زورشون میاد بفرستن. برای یک عده دیر میفرستن.نقل قول:
کسی تا حالا از طریق ماده 6 معافیت کفالت گرغته؟