اسم اون ISP چیه ؟نقل قول:
Printable View
اسم اون ISP چیه ؟نقل قول:
سلام دوستان
شاتل خودش مودم زایکسل رو میفروشه 45 و 90 تومن.به ترتیب قیمتهای معمولی و وایرلس.میگه هدیه خرید این مودم ها هم یک ماه اینترنت رایگانه.شما می دونید چه مدل هایی رو میده؟اگه لینک سیس بخرم سازگاری داره؟wag 120 n رو منظورمه.به نظر مودم خوبیه.کسی باهاش کار کرده.بگذریم این بحث خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی اگه میشه بگید کسایی که گرفتن چه مدلی رو میده و چقدر گرونتر از بازار میده؟اصلا کیفیتش خوب هست که از خودشون بخرم؟این سازگاری که می گن به نظر من خیلی درست نیست و برای کاسبی خودشونه.نظر شما چیه؟اگه سوال قبلا پاسخ داده شده بگید کجای تاپیکه بخونم چون خیلی تعداد صفحات زیاده.
ممنون
هر مودمی بگیری سازگارهنقل قول:
از بازار گرون تر می دن و قصدشون فروش به زوره
شرکت کارمانیا که با شهرداری قرارداد داره ...نقل قول:
البته اکثر مراکز سرعت اصلی رو دارن ولی الان واسه من شانسی شده فکر کنم :31:
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
نقل قول:
سلام
آیا سرعت دانلود شبانه شاتل هم مانند سرعت دانلود در روز هست ؟
نقل قول:
خسته شدم میخوام بیام شاتل(قبلشم صبا بودم که صبا شبانه رو به کل جمع کرده)
شبی 1 گیگ هم دانلود شبانه داشته باشم برام کافیه و راضی هستم
منطقه توحید توی نیروگاه زندگی می کنم
حالا میخوام بدونم وضعیت شاتل توی این منطقه چجوریاست؟ الان پارس شبی 600-700 مگ دانلود شبانه دارم ولی با شبی 200-300 مگ کسری از حجم کلی
سلام
جالبه ! تو 1 صفحه 3 نفر در مورد اینترنت رایگان شبانه شاتل پرسیدن ! :13:نقل قول:
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
مثل اینکه اوضاع شبانه بقیه ISP ها هم داغون شده و ملت می خوان بیان شاتل ! ولی غافل از اینکه اینجا هم اینترنت شبانه اکثر شب ها تعطیل هست :19:
اگه دانلود زیاد می کنین سرویس اکو شاتل رو نگیرید که باید کفاره گناهاتون رو اینجا بدین !
سرعت خیلی پایینه ! من اصلا نمی تونم دانلود کنم
راستش کلا وضع اینترنت خیلی داغون شده که دلیلبش هم نا معلومه.شبانه هم که کاملا معلومه چشه.از خود پاپ ها بپرسین،می دونن چرا!
نقل قول:اما من فکر نکنم کم شدن سرعت شبانه ربطی به سقف دانلود داشته باشه، چون اولا برای همه این افت سرعت شبانه پیش اومده،دوم اینکه برای من سرعت دانلود روزانه خیلی عالی هست، با اینکه 512 هستم روزانه همش روی 80-140 میچرخه، ولی تا ساعت 1 میشه میره روی 10-12 و تا 3 ادامه داره، ساعت 3 دوباره میره روی 60-70.نقل قول:
1 تا 3 آره واسه همه سرعت کمه و در واقع شاتل خیلی طبیعی ساعات رایگانش رو به 4 ساعت کاهش دادنقل قول:
اما شما در کل شبی چقدر دانلود می کنی؟
اسفند که سرعتها خوب بود شبی 1.5 گیگ اینا، از عید که خراب شده شبی 800-1000 مگ.نقل قول:
خب عزیزم در حد سقفشون دانلود کردی دیگهنقل قول:
حالا اگه شبی یک گیگ نگیم می شه ماهی 30 گیگ هم حساب کرد
چون اتفاقیه که واسه تمام پر مصرف ها افتاده
البته ممکن هم هست جدیدا این قانون برداشته شده باشه اما مطمئن شدن ازش یه کم زمان می بره
آره، زیاد هم بد نیست،من راضیم،چون دیگه از هارد خریدن خسته شدم واقعا! فقط ار این نگرانم که این روند ادامه داشته باشه و تدریجا شبانه رایگان به تاریخ بپونده. :31:نقل قول:
سلام
من بالاخره تصمیم قطعی گرفتم از شاتل بگیرم
میخوام اکو 256 بگیرم
امشب دیدم ارت هوم ماهی 19 تومنه
منم دلخوشیم فقط دانلود رایگانه
حالا با خودم فک کردم اگه 3 ماهه ارت هوم بگیرم و 20 تومن بیشتر پول بدم بهتر نیست از اکو 256؟
سرعت دانلود ارت هوم چنده؟
سلامنقل قول:
فکر می کنم 128 هم بگیری همون سرعت رو بهت بدن
آرت هوم سرعتش 64 کیلو بیت یعنی 8 کیلو بایت ثابته
فکر کنم بقیه اش نیاز به توضیح نداره دیگه
نقل قول:
ممنون
پس بی خیال ارت هوم میشم
128 یا 256 و میگیرم
در پیش فاکتورهای جدید هزینه سرویس ها افزایش یافته.Eco128 از 13900 به 14456 تغییر کرده.برای بقیه هم همینطوره؟
ترکوندن اینا
روزی 3-4 بار لینک میپره
شب هم که از ساعت 1-3 سرعت نت صفر که میشه هیچی منفی هم میشه:41:
دیروز یه چیزی که 50% رفته بود گزاشتم رو دانلود یه ساعت بعد دیدم شده 37%
دقيقا گل گفتي.نقل قول:
منم همين طور شده مطمئنم كه به دانلود زياد ربط داره يا بعد عيد اينطوري شده من با 128 هميشه 60 kb/s دانلود مي كردم.
اما الان به محض اينكه 1 ميشه مياد روي 10 بعد حدود 3 ميره روي همون 60.
فكر كردم اين مشكل من هست.
اما انگار دوستان زيادي بعد از عيد اينطوري شدن.
وی پی ان ما همچنان وصل می شه شما چطور؟
خیلی باحال گفتی، فکر کنم دارن حجم میخورن بجای اینکه بدن! :31:نقل قول:
آرت هوم در حالت استاندارد(بدون افزایش سرعت برای تبلیغ و این جور چیزا) با دیال آپ زیاد فرقی نداره، یعنی 16کلیوبایت برثاینه. حالا دیگه خودت حساب کن در ساعت و در یک روز چند مگ میتونی دانلود کنی،حساب هزینه برق و اصطحلاک کامپیوتر هم در نظر بگیر، چون مثلا اگه 512 بگیری 1 گیگ رو در 5 ساعت شبانه رایگان دانلود میکنی، ولی با آرت هوم 40 ساعت!!! البته این حسابا برا وقتیه که شبانه استاندارد 64KB/S باشه که فعلا نیست.:31:نقل قول:
برای من که هنوز صادر نشده. .ولی قرار بود افزایش قیمت نداشته باشن!!!نقل قول:
دلیل گرونی سرویس ها مشخص شد
به اطلاع میرساند بر اساس ابلاغ سازمان امور مالیاتی کشور از ابتدای سال 1390 نرخ ماليات و عوارض بر ارزش افزوده كالاها و خدمات عمومي از سه درصد "3%" به چهار درصد "4%" افزايش مييابد.
گل بود به سبزه نیز آراسته شدنقل قول:
کاشکی یه سازمانی هم وجود می داشت که اینارو مجبور به افزایش کیفیت می کرد و یه جایی می بود که یه خورده از حق ما دفاع کنه
مگه ما حقی هم داریم :31::27:نقل قول:
تازه قرار بود ارزون تر هم بشه
بدتر گرون تر شد!
ما من که سه ماه میگیرم از 29900 به 31000 افزایش پیدا کرد قراربود بیاد پایین :13:
در کل سالی نیکوست که از بهارش پیداست شرکت شاتل در راستای جهاد اقتصادی پیش دستی کرده تا هر چه زودتر جیب مشترکین رو غارت کنه
بچه ها یه دست صدا نمیده باید نه مشترکین شاتل بلکه کل مشترکین تمام شرکت ها اعتراض کن به وضع اینترنت من چند وقت پیش رفتم وایرلس گرفتم انقدر افتضاح بود که حد و حساب نداشت بعد تازه پول خون . همه چیز رو پس دادام کل پولم را گرفتم
مثلا سرویس اکو 128 را در نظر بگیرید:نقل قول:
این 1 درصد افزایش حدود 150 تومان در میاد ولی اینها به این بهونه مبلغ بیشتری میگیرند.
مثلا در فاکتورهای قبلی من هزینه ی 1 دوره 13495 اعلام می شد که با 3 درصد مالیات میشد 13900.پس الان که شده 4 درصد باید بشه 14050.
ولی در فاکتور جدید هزینه ی 1 دوره 13900 اعلام میشود که با احتساب مالیات می شود 14456.
پس قسمت اصلی که افزایش یافته هزینه خود سرویس هست و اینکار را با نهایت زیرکی همزمان با افزایش مالیات انجام دادند که کسی متوجه نشود و بتونند در جواب مالیات را بهونه کنند.
کمال وقاحت و بی شرمی در جایی بارز می شود که در سایتشون در صفحه ای که قیمت سرویسهای اکو را زده نیز تغییر داده اند.در جایی که نوشته شده بود که قیمت های بالا با احتساب مالیات و غیره است نوشته اند:
"به قیمتهای بالا، ۴% مالیات ارزش افزوده (۱/۸درصد عوارض و ۲/۲ درصد مالیات) افزوده خواهد شد."
دوستانی که از سال پیش شاتل دارن کسی می دونه از امروز تا پایان خرداد مناسب یا روز خاصی هست که احتمال داشته باشه شاتل هدیه و طرح بده یا نه؟ چون می خوام اشتراک تمدید کنم اگه طرح بدن سه ماهه اشتراک میگیرم که سود کنم وگرنه یک ماه یک ماه میگیرم
تنها طرحی که تو خرداد اتفاق میوفته قطعی کامل اینترنته که البته ممکنه بعدش واسه جبران چند گیگ مجانی به همه بدن که اینم ربطی به نوع و تاریخ اشتراک نداره و پارسال 2 گیگ به همه دادننقل قول:
سلام
کسی می تونه به سایت زیر وارد بشه:
کد:https://addons.mozilla.org
من هم با سایت های https مشکل دارمنقل قول:
مجبورم با وی پی ان وارد بشم .....
یعنی می خوام خرخره این دزد ها رو مثل Zombie ها بخورم !:grrr:نقل قول:
این چجور دزدیه دیگه ! من اساسا با همون 3 درصد مالیات بر ارزش افزودش مشکل داشتم حالا 4 درصد شدننش و شاموتی بازی های شاتل برای بیشتر پول گرفتن به کنار :angry:
اگه تولدت باشه 3 گیگ بهت میدن، البته تا پارسال اینطوری بود امسال رو نمیدونم! قبلش هم بهت زنگ میزنن نیم ساعت سین جیم میکنن، بعدم آخرش مثلا سورپرایزت میکنن میگن میدونستی امروز روزه تولدته، تو هم بگو نه ، بعد میگه 3 گیگ هدیه تولدت، تو هم یه جیغ بزن!!!!!:39:نقل قول:
سرويس اكو 512 كه همش 18900 فاكتور مياومد الان شده 19656 تومن:13:
دزدي ميكنن مث ...
روز تولد به منکه هیچی ندادننقل قول:
به منم یه بار روز تولد سه گیگ دادن
زنگ میزنه میگه انتقاد کن
به منم واسه تولد هیچی ندادن !نقل قول:
خودم زنگ زدم گفتم امروز تولدمه ها !! گفت به ما چه ؟ :27::31:
اتغاقا منم گفتم و همینو بهم گفتننقل قول:
نقل قول:نقل قول:خوب شما نباید زنگ میزدی، اهداف شاتل در جهت هیجان زده کردن مشتری هست، شما که زنگ زدی گفتی روز تولدمه دیگه هیجان کار رو از بین بردی! برای همین بهتون 3 گیگ ندادن، باید خودتون رو به فراموشی بزنید! :31: حالا بی شوخی اینطور که شما میگید دیگه سفرشو جمع کردن رفته،ته دیگشم خوردن پاش! کلی روش حساب کرده بودیما!!!نقل قول:
برای من هرماه 13900 فاکتور میزدن اما 2 ماه هست که شده 137,456ریال
ماه قبل تعجب کردم اما این ماه هم دوباره همین اومده