اخه ۱۰ گیگ میخرم ۳ روز میبرهنقل قول:
با وصف اینک ارتباط فقط خودمم کسی دیگ ای هم نصب نیست
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
اخه ۱۰ گیگ میخرم ۳ روز میبرهنقل قول:
با وصف اینک ارتباط فقط خودمم کسی دیگ ای هم نصب نیست
دوستان من یه خونه کرایه کردم ، اجاره نشین قبلی اسیاتک داشته ، الان من بخوام عوضش کنم پارس آنلاین ، همین که ثبت نام کنم کافیه ؟
اگه خط هنوز رانژه آسیاتک هست باید درخواست تخلیه خط رو بدید ...نقل قول:
به من میدن؟نقل قول:
حقیقی با حقوقی فرق میکنه.فکر کنم باید از صاحب ملک اجازه بگیرید.که صاحب ملک ظاهرا اجازه میده.چون به مستاجر قبلی که اجازه دادهنقل قول:
خیر احتیاجی به اجازه مالک نیست چون ایشون الان خونه رو اجاره کردن می تونن درخواست جمع آوری بدن فقط ممکنه کپی اجاره نامه رو ازشون درخواست کنن کلا برای کسانی که مستاجر هستن هنگام رانژه یا جمع آوری خط اصلا به مالک کاری ندارن اونها فقط به کسی که در حال حاضر در محل مورد نظر سکونت دارن طرف حسابشون هست.نقل قول:
بله میدن احتیاجی هم به مالک نیست.نقل قول:
پارس نگیر پشیمون میشینقل قول:
والا ترسیدم به کسی بر بخوره اسم آسیاتک رو آوردم [emoji16] این پارس آنلاینه و من میخوام عوضش کنم به یه چیز دیگنقل قول:
خونم تو چهارراه شاپوره ولی نمیدونم چی جوابگو باشه براش
دوستان من بسته یک ماهه ام فردا تموم میشه و با توجه به اینکه وضعیت اکثر اپراتور ها یا جالب نیست ( مثل پیشگامان و های وب و ... ) و یا تو مرکز ما فعلا امکان سرویس دهی ندارند مثل شاتل به نظرتون دوباره تمدید کنم یا برگردم به مخابرات؟ البته الان تو بسته های جشنواره یک سرویس ۶ ماهه دیدم وسوسه شدم همین رو تمدید کنم نظرتون چیه؟ از نظر قیمتی مثل سرویس های یک ماهه ۴ مگ هست البته با ده گیگ کمتر ولی به اسم بسته ۸ مگ که همین شک برانگیز هست که نکنه محدودیت هایی داشته باشه مثل افت سرعت و کیفیت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]