کسایی که از ضحی دارید شما هم ملی شده بودید؟تا همین دو-سه ماه پیش که ضحی بودم 1بار هم ملی نمیشدم سرعتم افت میکرد اما هیچوقت ملی نمیشدم نکنه فقط ماناماد اینجوره؟
Printable View
کسایی که از ضحی دارید شما هم ملی شده بودید؟تا همین دو-سه ماه پیش که ضحی بودم 1بار هم ملی نمیشدم سرعتم افت میکرد اما هیچوقت ملی نمیشدم نکنه فقط ماناماد اینجوره؟
512 نامحدود 3 الی 4 روزی هست سرعت افت کرده شدید نزدیک 30 , 35 و اینم یک گیت وی جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما روز به روز داره دان استریمتون بیشتر میشه برعکس من:n04:نقل قول:
512 که باید تا 62 سرعت بدهنقل قول:
خط شما رو 24 مگ بسته شده
شاید مشکل همین باشه
ظرفیت خط تو سرعت تاثیری نداره .... اگر سرعتم بالا بود یه چیزی ولی واسه 512 نه .نقل قول:
عرض کردم 3 الی 4 روزه که سرعت کم شده .... لینک هم قطع و وصل میشه ... از روزی که از مخابرات گرفتم در کل بین 20 تا 24 متغیر بود دان استریم ...نقل قول:
خوبیش اینه که وقتی اکانتیک ار کار میفته سرعتت بین 1.5-2مگابایت در ثانیه (شاید هم بیشتر)میشه البته با سرور الماننقل قول:
منم گفتم شاید به خاطر دان استریم باشهنقل قول:
طبق تجربه بود
حالا شاید خوب بشه
با این دان استریم سرعتت 20تا24 !عجیبه !خطت هم که خوب جواب میده پس چرا؟برا من که هر چی خطمو بیشتر ببندن بهتر میشه(نوسان سرعتش کمتر میشه) شاید لینک دانلودت خوب نیست؟نقل قول:
برو تو سایت پارس انلاین تو صفحه تست سرعت دانلود(قسمت adsl) فایو دانلود کن ببین سرعتت چنده؟
دقت نفرمودید بنده دان استریم رو عرض کردم که بین 20 مگ تا 24 مگ بسته شده .. سرعت دانلودم بین 58 تا 72 هست (به غیر از این چند روز که 30 تا 36 هست از سرور خارجی ولی سایت دانلودها یا سافت گذر همون 68 میره) 512 نامحدود ... والبته لینک هم شب ها قطع و وصل میشه که طی همین چند روز اتفاق افتاده ....دارن یه گندی میزنن 100 %نقل قول: