دوست عزیز cuir de sistelle رو 135 خریدین!؟ من اینو چند وقت پیش 24 تومان قیمت داشتم !!:sq_14:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز cuir de sistelle رو 135 خریدین!؟ من اینو چند وقت پیش 24 تومان قیمت داشتم !!:sq_14:نقل قول:
با دلار 1800 تومنی من بازار تهران 18 قیمت داشتم.الان خونه پرش 40 تومن باشه.در ضمن بوش هم زود میپره و اصلا بنظر من عطر خوبی نیست.یه بویه تکراری داره.نقل قول:
فقط NiCe من هیچ عطر و ادکلنیو با Nice عوض نمیکنم
دوستان این اسپری ها هست که اسم برند های معروفه...مثلا اسپری بدن 212 !! اینا قیمتش چنده؟
من بالا شهر 7.5 قیمت کردم امروز....قیمتش همینه؟ یا گرون قیمت کردم؟
مرسی
والا به نظرم ریو بخریم بهتره!! حداقل بوی مشابه داریم...نقل قول:
این اجمل رو نمیدونم چرا هر جا میرم ندارن!!! یه جا آدرس بدید لطفا...حس رفتن تا کوچه مروی هم نیست...
غنچه توی گیشا داره؟
والا من در جریان نیستمنقل قول:
عطر بیک رو هم گیر نمیارم چند جا رفتم هیچ جایی نداشتن !
نمیدونم من به نظر امپر و اجمل و رصاصی از این ریو بهترن از رصاصی چاستیتی رو داشتم که به نظرم خیلی بوش خوبه
این ادکلن های کپی هم بعضیا خوبن ( درجه دوم ادکلن های معروف ) البته بعضیا
سری لاو منظورتونه؟ قبل از گرونی ها همین حدود 7تومن بود!سری اسمارت اگه باشه یک کمی کمتر از لاو بود حدود 5تومن! جدیدا نمیدونم چی شدهنقل قول:
:31: بیک یه داروخانه نزدیک خونه ما داره.نقل قول:
سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی
والا من هر جا میرم میگم اجمل یه جوری نگاه میکنن یعنی برو بیرون تا کفشمون رو پرت نکردیم سمتت :31: انتظار دارن بگی آقا تام فورد دارین؟
حالا باید یه کم برم مرکز شهر اونجا ها بگردم...
والا دقت نکردم...امروز رفتم یه مغازه همه چیز فروشی :دی دیدم..گفت اینا رو امروز تازه آوردیم...7.5 هم قیمت جدید هست...نقل قول:
حالا خوبه؟شما استفاده داری؟ بوش چقدر میمونه اینا؟ آخه اسپری رو روی لباس نمیشه زد..
اینا از لحاظ ظاهری خیلی شبیه هستن سری لاو هست و اسمارت و چندتای دیگه! که من تجربه این دوتا رو داشتمنقل قول:
اگه لاو گیرت اومد که در خریدش شک نکنید هم از لحاظ بو مشابه سازیش فوق العادست هم اینکه موندگاری بالایی داره!موندگاری بالا در بعضی موارد حدود 4ساعت مثل بلک ارکید و تامی(بعید میدونم لاو باشه چون دیگه وارد نمیشه!!!)
اسمارت هم بطور کلی ساخت 3جا وجود داره فرانسه-ترکیه-امارات!
اگر فرانسه و ترکیه رو گیر اوردید بخرید ارزششو داره اما اماراتیش خیر! من از اسمارت بربری ساخت فرانسشو داشتم موندگاری و پخش بوش عالی بود(واقعا عالی)
از لحاظ قیمت 7و نیم الان هرچی که بوده باشه قیمت خوبیه!:sq_25:
((این دیگه چه شکلکهایی گذاشتن!))
سلام
جدا 24 تومن
وايييييييييييييي.يعني 100 تومن اضافه دادم
البته بوش بد نيست.شبيه گودلايفه.
كسي عطر شبيه بوي ديودوف گودلايف ميشناسه؟
اين عطرهاي ريو همشون مال امارات هستن؟