نقل قول:
کسی نیست مارو هم راهنمایی کنه؟
Printable View
نقل قول:
کسی نیست مارو هم راهنمایی کنه؟
سلامنقل قول:
مشروطی در 2 ترم متوالی و یا سه ترم طبق قانون اخراج میشود .ولی با نظر شورای اموزش که خیلی این قانون رو عمل نمیکنن.
اولا شما باید ببینید در رشته ای که دارید میخونید علاقه دارید یا خیر.با اراده و کوشش به هر چیز میتونید برسید ...
ضمن اینکه با گذراندن حدود 70 -80 واحد میتونید معادل مدرک کاردانیش رو بگیرید ...
در مورد حداکثر زمان هم برای کارشناسی حداکثر 6 سال هست ولی باز هم مهم نیست چون سختگیری ندارند زیاد ...
موفق باشید
خوب اگر یکزمان حرف از اخراجی زدن من چکار میتونم بکنم ؟ چه راهی هست واسم که اخراجم نکنن؟ چون قانونا من 3 - 4 ترم دیگه میتونم بمونم ولی شاید تو این زمان تموم نشه و اونا بخوان اخراج کنن بعد من باید چکار کنم؟نقل قول:
دانشگاه آزاد :
ثبت نام كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امروز سه شنبه از ساعت 14:00 آغاز مي شود و تا 30 دي ماه ادامه دارد.
به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر گفت: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود براي نيمسال دوم، بهمن ماه اقدام كنند.رئيس مركز آزمون در ادامه خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان مقطع كارداني پيوسته و ناپيوسته مي توانند در اين مرحله ثبت نام كنند.وي در ادامه افزود: ثبت نام دانشجويان مقطع كارداني كه تا 30 بهمن ماه فارغ التحصيل مي شوند، نيز بلامانع است.وي در ادامه تأكيد كرد: در ثبت نام دوره بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته هر داوطلب مجاز است در يك رشته امتحاني حداكثر تا 4 واحد دانشگاهي را به عنوان اولويت هاي تحصيلي خود اعلام كند.دكتر اقبالي در ادامه در مورد روش ارزشيابي اين دسته از داوطلبان گفت: دوره بدون آزمون اين مقطع، براي تسهيل ادامه تحصيل فارغ التحصيلان كارداني ايجاد شده و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي فوق ديپلم متقاضيان خواهد بود، لذا توصيه مي شود كه متقاضيان به هنگام مراجعه به سايت، معدل دقيق خود را ثبت كنند.اقبالي در ادامه در مورد زمان اعلام نتايج گفت: نتايج ثبت نام متقاضيان كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون تا اواسط بهمن ماه اعلام خواهد شد.وي در پايان به داوطلبان توصيه كرد: متقاضيان اگر در مراحل ثبت نام با سؤال يا ابهامي مواجه شدند، مي توانند از طريق سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سؤال خود را مطرح يا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.(رئيس مركز آزمون خاطرنشان كرد: اين نوع پذيرش در دانشگاه آزاد اسلامي براي اولين بار صورت مي گيرد و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي ديپلم خواهد بود.)
کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد هم برای اولین بار امسال داره برگزار میشه .
واسه انصراف باید اول به کجا مراجعه کنیم؟
دوستان
این هزینه انصرافو نمیشه کمش کرد ؟
قانونه ؟
برای دو ترم به بالا باید هزینه پرداخت کنید زیر دو ترم هزینه ای نداره البته برای قبلا بود الان شاید تغییر کرده باشهنقل قول:
بلهنقل قول:
پرسیدم گفتن نصف شهریه ثابت ترمهای باقی مانده
که برای من میشه حدود 1 تومن
حالا اینو نمیشه کمترش کرد ؟
برم باهاشون صحبت کنم
پیداش کردم:n04:
دوستان ریاضی پیش و ریاضی عمومی هم نیاز هستند . اگر کسی ریاضی پیش را افتاده باشه و در ترم جدید ریاضی پیش و ریاضی عمومی را گرفته باشه
و حالا مجدد ریاضی پیش را بیفته و عمومی را پاس کنه نمره عمومی قبول هست ؟