به نظر دوستان من اول كل درس ها رو بخونم بعد تست جامع كنكور بزنم بهتره يا چند درس چند درس بخونم و تست بزنم آخرش هم تست هاي كنكور ؟
Printable View
به نظر دوستان من اول كل درس ها رو بخونم بعد تست جامع كنكور بزنم بهتره يا چند درس چند درس بخونم و تست بزنم آخرش هم تست هاي كنكور ؟
سلام بچه ها ! كارتاي آزمون جامع 3 سنجش هم رسيد ... !!!
کد:http://92.242.195.1/sherkat88/azmoon/kart/m8/index.php
:40:
این لینک رو از کجا اوردی؟ توی صفحه ی اصلی خود سایت نیست!نقل قول:
درسته نيست ولي مياد ! در هر صورت ما خواستيم پيش دستي كنيم !!! :31:نقل قول:
سوال شما راجبه دوره جمع بندیه؟! اگه واسه دوران جمع بندیه که باید بگم اگه برسی کل درسهارو با این روشی که شما میگی جمع بندی کنی خودش معجزست همراه با تست جامع کنکور که مافوق معجزست . شما باید اول کنکورای سالای پیش رو توی زمان خودش بزنی بعد رفع اشکال کنی . در غیر این صورت هیچ روش دیگه ای با وقت باقی مونده سازگار نیست.فراموش نکنید کمتر از 4هفته به کنکور موندهنقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
امروز هم کنکور 86 رو زدم . چقدر درصد شمیم نا امید کننده ست:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من سر جلسه دستم عرق میکنه و این باعث میشه که مداد تو دستم سر بخوره و اعصابم خورد بشه. تازه نگران پاسخنامه هم هستم که خیس نشه !
راه حلی ندارین ؟
دستمال پارچه اینقل قول:
همه جمعه سنجش میدین؟
من که بلی!نقل قول:
سینا جان شما می خوای داروسازی قبول بشی که زمین رو می زنی؟نقل قول:
اگه راست دستی دستکش پارچه ای نازک (داروخونه ها دارن) (جنسش شبیه دستمال کاغذیه) بگیر فقط توی دست راستت بکن. اگه چپ دستی دستکشو تو دست چپت.نقل قول:
آره امیر جان . غیر از اینکه به داروسازی علاقه دارم توی رتبه کل و منطقه تاثیر معجزه آسایی داره:46: البته 99 درصد از بچه ها فکر میکنن چون ضریب این درس واسه زیر گروه 1 صفره یعنی زدن و نزدنش فرقی نداره در صورتی که اینطور نیست :10:نقل قول:
آقا من یه چیزی دیدم فکم افتاد!!!
قراره شبکه آموزش 6 و 7 تیر یه برنامه به اسم کنکور7 پخش بکنه که از ساعت 9 صبحه تا 11 شب!:18:
به نظرم می خواد تمام کارشناس های کنکور رو دعوت بکنه! + روانشناس!
امروز هم دکتر نکویی رو اورده بودن. همون که توی مجله ی موفقیت می نویسه.
خلاصه این که 6 و 7 تیر رو از دست ندین! (البته همش رو که نمی شه نگاه کرد!)