خودشون 6 تا مودم رو پيشنهاد ميكنند.
املاهاش رو مطمئن نيستم ولي اينا رو بهم از پشت تلفن گفتن:
1-Asus
2-Bilion
3-Level 1
4-Paradin
5-Simphony
6-3 Com wireless
Printable View
خودشون 6 تا مودم رو پيشنهاد ميكنند.
املاهاش رو مطمئن نيستم ولي اينا رو بهم از پشت تلفن گفتن:
1-Asus
2-Bilion
3-Level 1
4-Paradin
5-Simphony
6-3 Com wireless
نمی دونم چرا واسه من از ساعت 1 تا 2 کنتور رایگان ننداخت و از حسابم کم کردنقل قول:
شما يه بار هزينه پست ميدي، مادامي كه اونايي كه دعوت كردي از شاتل استفاده كنند تخفيف به صورت ماهيانه براتون حساب ميشه. فكر كنم هزينه پستش دربيادا! :)نقل قول:
زنگ بزن پشتيباني بگو. نزار خيلي طول بكشه بعد بگن بايد همون موقع ميگفتي!نقل قول:
البت شاتل باحالتر ار اين حرفاست:)
نقل قول:
spring جان،تخفیف فقط و فقط برای یک دوره و برای هر نفر فقط یک بار حساب میشه.
جالب شد باید ببینم مخ کی رو میتونم بزنم:31:نقل قول:
دوستان میخواستم بدونم سرعت آپلودتون روی راپید شیر چه جوریه؟؟؟
من محسنم:)نقل قول:
يه بار چرا؟!
شما مشترك شاتلي، مثلا به 2 نفر كارت طلايي دادي. مادامي كه اين دو نفر از سرويس شاتل استفاده كنند، شما هر ما هزينه سرويست رو با احتساب 10 درصد تخفيف ميدي.
اون فردي هم كه با كارت شما مشترك شاتل شده، با اون كارت طلايي يك بار اونم براي ثبت نام 10،000 تومن تخفيف ميگيره.
اين دوست ما هم كه سوال داشت خودش مشترك شاتله.
نه محسن جان، اگه این طور بود که خیلی خوب بود،ولی هم توی سایت شاتل توی توضیحاتش نوشته و هم من حضورا ازشون پرسیدم گفتن فقط برای یک بار:نقل قول:
- این تخفیف با نام اعتبار شاتل و یا (SHATEL CREDIT) می باشد.
- این تخفیف به صورت روزشمار محاسبه می گردد.
- تخفیف فقط روی هزینه شارژ ماهیانه سرویس اعمال می گردد.
- هر کارت فقط برای یک سرویس در نظر گرفته می شود.
- در صورت تغییر سرویس، تخفیف شامل حداقل سرویس فعلی و اولیه مشترک محاسبه می گردد.
- تخفیف در صورتی برای مشترک لحاظ می گردد که مشترکین معرفی شده توسط وی در شرکت شاتل در حال استفاده از سرویس باشند.
- مدت اعتبار کارت طلایی از زمان تخصیص به مشترک تا زمان آورنده کارت،3 ماه می باشد.
- تمامی مشترکین فعال معرفی شده یک مشترک، در همین صفحه قابل رؤیت می باشد
یه موضوعه دیگه هم که مشخص میکنه این تخفیف فقط یک بار و برای یک سرویس هست اینه که طبق جدول شاتل شما اگه 21 نفر به بالا رو معرفی کنی به شاتل یه سرویس رایگان میگیری، یعنی تا اخر عمر شما سرویست رایگانه؟!! اگه اینطوری بود که شاتل ورشکست میشد!:31:نقل قول:
یه نفر جواب بده...نقل قول: