سلام ارمین جاننقل قول:
نه دوست عزیز فکر نکنم به خاطر این باشه چون من یه سیو دارم که توش تیم ملی که انتخاب کردم ارزانتین هستش واون بخش هم وجود داره .
قربانتان :40:
Printable View
سلام ارمین جاننقل قول:
نه دوست عزیز فکر نکنم به خاطر این باشه چون من یه سیو دارم که توش تیم ملی که انتخاب کردم ارزانتین هستش واون بخش هم وجود داره .
قربانتان :40:
با تیمایی که گفتی سیو ساختم . الان بازیکن رم هستی . ببین همه چیز درسته !تیم 16 المپیک ل ی و ن هستش یا المپیک مارسی؟من ل ی و ن رو انتخاب کردم.
اینم سیو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حسین جان. خیلی لطف کردی.
آرمین، من فایل ادیتم توسط حسن قهرمانی (که قبلاً مفل توضیح داده بودم!) دیتا بیسی ادیت شده و تیمهایی که در بازی به صورت مخفی هستن آزاد شدن. مثل عراق، و .... . یعنی چندتیم آسیایی و چندتیم افریقایی.
من براي فصل اول چلسي رو برداشتم.
از همون ليگ a شروع كردم.
ولي در اقدامي عجيب بازيهاي جام حذفي رو خود كامپيوتر انجام ميداد!!!
يعني مثل بقيه تيمها فقط نتايج رو مينوشت!!! كه البته نيمه نهايي هم حذف شدم!!
جالبه پس مطمئنا راهي هست كه بشه ورزشگاه استمفورد بريج رو هم داخل بازي ظاهر كرد چون به صورت مخفي وجود داره. تيمهاي آسيايي توي بازي مخفيانه هستند كاش ي دونستم چه جوري ظاهر ميشن خيلي باحال ميشن در به در دنبال اين ترفند هستمنقل قول:
سلام حسین جان. من به کلی یادم رفته بود. من باید دوتا از فایلای اصلی خودمو میدادم تا شما از طریق اینا فایل bal رو بسازی. بیا، اینم دوتا فایل:
شما این دوتا رو جایگزین فایلای اصلی خودت کن و اونوقت یه سیو bal با اون تیمایی که لیست کرده بودم، بساز. ممنون. شرمندم بخدا.
پ.ن: بک آپ از فایلای خودت یادت نره تا بعد برگردونیشون.
من که گفتم، این آقای قهرمانی یکی از همکاران Juce بوده و هستن. کلاً خیلی کارش درسته. می خوای فایل مربوط به باز شدن این تیما رو واست بزارم؟؟؟نقل قول:
پ.ن: حسین جان، اگه همین امشب اینو به دستم برسونی خیلی لطف کردی و بر سرم منت نهادی :دی
آره 100% ولي كاش بتوني جيگر آلاتشو دراري ببيني چه جوري اين كار رو كرده بد جوري موندم تو خماريشنقل قول:
شرمنده، پستم تکرار شده بود!!!!!!!!
دوستان، دوستان. مشکلم حل شد. اشکال سر همین فایل بود که دستور دیتا هک شده بود و اون تیمای ملی آزاد شده بود!!!!!!
پ.ن: حسین جان، دیگه لازم نیست بری. من مشکلم کامل حل شد و از همون اول گزینه مربوط به تیم ملی واسم اومده.
پ.ن2: بفرما آقا آرمین. اینم لینک مربوط به هک این دستور:
پ.ن3: اینم تاپیک مربوط به توضیحات استمفورد بریج که اصلاً وجود نداره و فقط اسمشه!!!کد:http://www.persianpes.com/forums/showthread.php?tid=510
منبع:کد:http://www.persianpes.com/forums/showthread.php?tid=620
کد:www.PersianPES.com