تنظیم رو هر زمانی میشه ورداشت و مانعی نداره . من خودم ترم 2 یا 3 پاس کردم و دوستام هم بعضیاشون ترم پیش ....
Printable View
تنظیم رو هر زمانی میشه ورداشت و مانعی نداره . من خودم ترم 2 یا 3 پاس کردم و دوستام هم بعضیاشون ترم پیش ....
منابع مشخص شده؟ بريم كتابارو بگيريم؟ يعني راستش من به دوستم گفتم مشخص شده و قرار شد بعد از ظهر بريم. اگه نشده قرارو كنسل كنم :n02:
حسین عزیز میشه تاریخ سایر امتحانات رو بهم بگی ... برای من هنوز دروس اصلی و تخصصی توی سیستم نیومدهنقل قول:
دیفرانسیل
زبان ماشین و برنامه سازی سیستم
اصول طراحی و پایگاه داده
زبان تخصصی رو هم میگی ؟
ممنون :n16:
بالاخره میشه برداشت یا نمیشه :n02: ... چیکار کنیم ؟ ... ملت منتظرنا ... کلی از بچه ها من واسشون انتخاب واحد میکنم :n02:نقل قول:
بخشنامش از نيمسال دوم 89 اومده تا جاييكه يادمهنقل قول:
ميل داريد خب برداريد :دي اما تضميني نيست كه وقت فارغ التحصيلي ازتون ايراد نگيرند.:n13:نقل قول:
بالاخره میشه برداشت یا نمیشه :n02: ... چیکار کنیم ؟ ... ملت منتظرنا ... کلی از بچه ها من واسشون انتخاب واحد میکنم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاخره میشه برداشت یا نمیشه :n02: ... چیکار کنیم ؟ ... ملت منتظرنا ... کلی از بچه ها من واسشون انتخاب واحد میکنم :n02:
ليست منابع جديد كامپيوترنقل قول:
منابع مشخص شده؟ بريم كتابارو بگيريم؟ يعني راستش من به دوستم گفتم مشخص شده و قرار شد بعد از ظهر بريم. اگه نشده قرارو كنسل كنم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروس عمومي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي شهريم اين ترم با اينكه 20 واحد برداشتم حدود 245 تومن شد كه نسبتا كمتر شده.نقل قول:
این درسته که زده ترم آخر اما هر ترمی که بر دارین موردی نداره . من مثلا تو چارتم زده باید ترم 3 توسعه و اقتصاد رو وردارم اما الان که ترم 6 هستم هنوز ور نداشتم ....نقل قول:
هیچ مانعی وجود نداره . خیالتون راحت .
مرسی از پاسخت ... آره مهندسی نرم افزار درست بعد از طراحی الگوریتم هست ولی میخوام طبق چارت برم جلو ... ببینم چی پیش میادنقل قول:
ولی دوستان واسه من چرا هیچی توی لیست نیست ؟ واسه سایر دوستانمم هم همینطوره ؟ !!!