من 512 برنزی دارم، سرعت دانلودم 70 هست... بقیه رو نمیدونم.نقل قول:
اول بگرد تو منطقتون ببین کسی آسیاتک داره؟ اگر تو منطقه ای دانلود شبانه خوب بود، برنزی هم سرویس واقعی میده.
Printable View
من 512 برنزی دارم، سرعت دانلودم 70 هست... بقیه رو نمیدونم.نقل قول:
اول بگرد تو منطقتون ببین کسی آسیاتک داره؟ اگر تو منطقه ای دانلود شبانه خوب بود، برنزی هم سرویس واقعی میده.
سرعت 256 نامجدود ماهی 15 ت 32 کیلو هست ؟نوسان داره
سلامنقل قول:
شما با این سرویس ماهی چند گیگ دانلود میکنی ؟ میخوام بیام از آسیاتک بگیرم ،
الان از شاتل دارم ، اما اگه بیشتر از 30 گیگ دانلود بکنی سرعتت میاد روی 8kb . میخواستم ببینم 512 برنزی آسیاتک مثل 512 مخابراته؟همچین محدودیتی نداره مثل شاتل؟
یکی بگه 256 نامحدود امکان داره سرعتش بلای 32 هم باشه اگه اوکی 1 ماهه 256 شارژ کنم؟
منم شاتلی بودم ولی محدود نشدم نمیدونم ولی شاید شاتل برام بهتر بود با 128 شبانه 65 بود و روزا 256 با خط تست آسا تک 70--100 هست نمیدونم برا من اینطوره ولی من از محدود شدن اسیا خبر ندارم ولی فک نکنم همچنین برنامه داشته باشه مثل شوتل
آقا توصیه شدید میشه مودمتونو رو BRIDGE بزارید من حس میکنم قطعیم کم تر شده ...
درود.
دوستان آسیا تکی ؛ یه پرسش داشتم ازتون ؛ سرویس های روزانه رو شرکت معمولا روی چه سرعتی میبنده؟
شبانه چطوره ؟
از من میشنوی از این شرکت دروغ گو و دزد اشتراک نگیر که پشیمون میشی من فهمیدم شرکتی به بی دروپیکری اسیاتک وجود ندارهنقل قول:
ببین چیه که من بعد از یک هفته اشتراکم دارم سرویسم و جمع میکنم حالا خود دانی عزیز
چند روز اول که سرویس رو گرفته بودم اصلا راضی نبودم نوسان شدید داشت بعد از کلی سرو کله زدن با پشتیبانی فهمیدم که سیم تلفنی که به مودم وصل شده اتصالی داشته :دی
حالا سرعت واقعا خوبه و شبانه هم محدود نمیشم اصلا.
من از سرویسم راضیم الان. تنها مشکل همون پینگه بالاست نسبت به شرکتای دیگه.
اینم یه تصویر از دانلود دیشبم که تقریبا هر شب 4 گیگ دانلود میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس کیمیا.
والا فعلا نمیخوام بیام ؛ خواستم یه برآیند کلی داشته باشم از آلترناتیو ها که اگر خواستم نت رو عوض کنم ؛ بدونم باید کجا برم. :) :دینقل قول:
میشه بپرسم برای چی ناراضی هستید شما ؟
من که سرویسم رو از این شرکت قطع کردم خدایش راحت شدم پشتیبانیشون که به هیچ وجه چیزی حالیشون نیست یعنی وقتی میاید از این شرکت دزد سرویس میگیرید باید قید پشتیبانی کلا بزنید توی این مدتی که بودم بارها سر هر مشکلی و ... باهاشون تماس گرفتم فقط با دروغگویی و ... میپیچون نمیدونم اینها رو از تو تیمارستان جمع کردن یا اینجوری آموزش دیدن ...
الانم هزینه یک دوره ازم خوردن و 20 روز هر وقت زنگ میزنم هر روز یه بهانه درمیارن سر پس دادنش
طی تستهایی که کردم متوجه شدم به ازای هر یک گیگ مصرفی 200 الی 300 مگ از تون میدزدن
با این همه بدیها برای کسانی که دانلود زیاد دارن شاید کمی خوب باشه چون فعلا مثل بعضی جاها محدودت تون نمیکنن مناسب ترین سرویس هم 2 مگ با حجم 5 گیگ هست میانگین 115 -100 گیگ دان تو ماه بهتون میده بغیر این بقیه سریسهای محدودش اصلا بدرد نمیخوره و نمیصرفه