یه سوال ابتدایی! مزیت آپدیت چیه؟
Printable View
یه سوال ابتدایی! مزیت آپدیت چیه؟
بعضی از اشکالات گوشی ممکنه حل بشه.امکانات جدیدی ممکنه اضافه بشه و یا مثلا هنگ گوشی برطرف بشه.اینجور چیزها:8:نقل قول:
در فروم نوکیا از ورژن 5.11 راضی هستند و از چیزهایی که تغییر کرده این چند مورد رو بیان کردند:
Update:
1.REALPLAYER version upgrade to s60.31.39.01.A6
2. Thrust increase in the release.
3. Put in the heavy bass markedly strengthened
4.volume has been enhanced
5. Calendar "to delete the calendar of the" shortcut
6. OPERA browser using the "page zoom" function is no longer a blank screen restart
فکر نکنم به خاطر اینها ارزش دانلود داشته باشه.:13:نقل قول:
در مورد هنگ اینا چیزی نگفتن؟:20:
فریم ور جدید اومده دوستان؟؟؟ ماله من اینه 3.83.01 یکبار آپدیتش کردم ورژن قبلیش قدیمی تر از این بود
من که چیزی ندیدم ولی ممکنه چیزهایی غیر از اینها هم حل شده باشه...بهرحال من دوست دارم گوشیم به روز باشه:20:نقل قول:
مثلا در ورژن قبلی من که 4.21 بود زمانی که گوشی رو روشن میکردم در صفحه ی استندبای نام اپراتور دیده نمیشد و هیچ دکمه ای غیز از منو کار نمیکرد و گاهگاهی صداهایی که از پیچوندن قسمت پایینی برای حالت دوربین و پلیر شنیده میشد از کار می افتاد یا گاهی هنگام گوش دادن به موزیک یکهویی آهنگ قطع میشد که با این آپدیت برطرف شد.
کاش نوکیا یه فکری به دوربین این گوشی میکرد مثلا فلش رو وقتی میزنم کاغذ رو سفید میندازه.یا در شب اصلا قابل استفاده نیست چون نویز خیلی زیادی در شب داره.:20:نقل قول:
دوست عزيز 5700 دوربينش 2 هست ديگه چه انتظاري از يه 2مگا پيكسلي ميشه داشت؟
من كه فعلا آپديت نميكنم گوشي رو.اولا كلي از انگيج و اينا بايد بكاپ بگيرم و به دردسرش نمي ارزه.ثانيا ممكنه مثل n82 بشه كه ملت آپديت كردن و ديگه نتونستن گوشي رو هك كنن
سلام بچه ها خسته نباشيد
من 5700 دارم حالا هر وقت نرم افزاري جديد و تم جديد مي خوام نصب كنم بايد چند تا از ليست اپليكيشن منيجرم پاك كنم تا وقتي نصب كردم اسمش تو اپليكشن منيجر بياد و اگرم تم باشه نه تو خود تم مياد نه تو اپليكيشن منيجر و همونطور كه گفتم بايد يكي از اپليكيشن منيجرم پاك كنم تا بعد از نصب تم و نرم افزار اسمش تو اپليكيشن بياد در ضمن من چند تا تم دارم كه اصلا" تو اپليكيشن منيجر نيست حالا بايد چي كار كنم
باي
واسه منم اینطوریه من یه بار سی دی تم خریدم نشستم 200 تا رو با خیال راحت انتخاب و نصب کردم بعد که خواستم بعضی هارو پاک کنم دیدم تو اپلیکیشن منجر به جز یکی دو تا هیچی نیست هر کاری کردم نشد حتی کل برنامه ها رو از لیست پاک کردم بازم نشد آخر سر مجبور شدم مموری رو فرمت کنم:31:نقل قول: