همون geforce رو باید انتخاب کنی چون اصلا کارت شما از سری geforce هستش.:46:نقل قول:
Printable View
همون geforce رو باید انتخاب کنی چون اصلا کارت شما از سری geforce هستش.:46:نقل قول:
دیگه دوستان واقعا شرمنده کردید فکر نمی کردم پیش تر از 10 دقیقه برای جوابم معطل شمنقل قول:
نقل قول:این ارورشو تا حالا اصلا ندیدمنقل قول:
یه سوال مهم: مطمئنی این سی دی مال پلی استیشن نیستش؟
کرک بازی مشکل داره با یه کرک دیگه امتحان کننقل قول:
آرام جان در رابطه با همون l4d من اگه نخوام اینو آنلاین بازی کنم باید چیکار کنم.
آخه هرچیو میزنم همین میاد که!؟
نقل قول:
دوست عزیز همینطور که گفتم اصلا tekken 4 برای pc ریلیز نشده و این فقط ادعای این شرکت های ایرانی هستش...
مطمئنم از شرک امپروره و روشم نوشه مخصوص ویندوزنقل قول:
فکر نکنم امپرور اهل این طور کار باشه و مطمئنم برای pc شما هم از توهم این مسئله که برای pc نیست بیایند بیرون و به دنبال پاسخ باشید البته اگر هنوز به pc بودن این بازی شک دارید که هیچ.نقل قول:
سلام
من بازی Silent Hill Homecoming رو نصب کردم.اولین اشکالی که به وجود اومد این بود که فایل d3dx9_38.dll رو می خواست.بعد از دانلود این فایل از اینترنت و کپی اون توی دایرکتوری System32 با مشکل جدیدی مواجه شدم بعد از اجرای بازی نصف تصویر سیاه می شه و چند ثانیه بعد این پیام ظاهر می شه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من بازی رو روی xp , vista نصب کردم و DirectX 9 هم نصب کردم ولی دوباره به همین اشکال برخوردم. کسی می تونه راهنماییم کنه؟
دوست عزیز کارت گرافیک شما چیه ؟نقل قول:
بعدشم اگه آخرین ورژن DirectX رو نصب کرده باشین دیگه این ارور رو نمیده .
دوست عزیز Release نشده ولی اون شرکت امپرور ، اومده با یه سری دستکاری ها ، همون نسخه ی PS1 رو با برنامه ی Emulator قاطی کرده ، به طوری که اتوماتیک خودش اجرا میشه . انگار واسه PC ساخته شده !!!نقل قول:
یه بدیش هم اینه از 10 تا فقط یکیش کار میکنه ... :13:
چیز جدیدی هم نیست . تقریبا من 2 سال پیش اینو داشتم .
سلام.....چند روز پیشscarface از یکی گرفتم نصبش کردم بدون هیچ مشکل نصب شد ولی وقتی میرم تو بازی تا اهسته حرکت میکنم مشکله نداره ولی به محض اینکه سریع حرکت میکنم سیستم کلا هنگ میکنه و دیگه جز ری استارت هیچ راهی باقی نمیمونه!!!!!!!اینم بگم که از این بازیهایی که هموطن های عزیزمون ترتیبشو دادن:2:چون 5 تا بازی تو دوتا سی دی!!!!!!!!!!!:31:اونم بازیای سنگین:18:
سلام.عزیزان من در بازی medieval2.total war وقتی خوب پیشرفت میکنم دیگه سیوم نمیره تو بازی و این ارورو میده معنیش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]