دوستان چند شب پشت سر هم دانلود کنیم ایا سرعت پایین میاد یک دفعه؟
Printable View
دوستان چند شب پشت سر هم دانلود کنیم ایا سرعت پایین میاد یک دفعه؟
نقل قول:
خط من 1 مگ هست / راهی داره واسه سرعت بیشتر ؟
کسایی که از *ریو استفاده میکنن سرعتتون رو 20 30 محدود نشده ؟
نه فرقی نمیکنه من که الان یه ماهه هر شب دانلود میکنم سرعت پایین هم نیومده .(البته سرعت که کلا پایین هست اما منظورم اینه که از این پایین تر نیومده!) البته برخی شبها دانلود با شب پیشش یکی دو گیگ اختلاف داره ولی بیشتر شبها یکسان هستش.مثلا من امروز در ساعات دانلود رایگان با سرویس 2 مگ محدود 6.5 گیگ گرفتم در حالی که روز پیشش 4.5 گیگ گرفتم.کلا دمدمیه پارس.نقل قول:
نقل قول:اصلا اضافه نشده!نقل قول:
خیلی اتفاقی تو یوتیوب این ویدیو رو دیدم...
و برای صدمین بار افسوس خوردم که چرا تو ایران به دنیا اومدم....!
ما اینجا درگیر حجم و دانلود شبانه و شیلترینگ و... چه چیزایی هستیم و اون وقت همین بغل.....
تست سرعت اینترنت خانگی در دبی با Speedtest....:n29::n29::n29:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=4lZPC1SMReM
شما اگه پول رو پرداخت کردید وبه قسمت مدیریت سرویس چیزی اضافه نشده حتما با پشتیبانی تماس بگیریننقل قول:
چون تا الان باید به اون قسمت اضافه میشد
عزیز چرا راه دور میرینقل قول:
بدون شوخی من الان مطمئنم که حتی افغانستان هم وضعیت اینترنتش از ما بهتره
هم از نظر سرعت وپشتیبانی هم از نظر محدودیت وچیلترینگ:n03:
تا زمانی که یه سری تفکرات دوران بوق حاکمه و یه سری احمق که از این تفکرات پشتیبانی میکنن وجلوی پیشرفت رو می گیرن همین آشه وهمین کاسه
تو این چند روز پروفایل کاربرا دیر اپدیت میشدنقل قول:
خود من مودم رو خاموش میکردم که باقیمانده حجم رو ببینم 10-11 ساعتی طول میکشید تا تو پروفایل تغییرات اعمال شه
دلایل زیادی داره که نتونید از خطتتون بهره کامل ببرید ! مرکز مخابراتی...نویز خط...کیفیت سرویس در منطقه شمانقل قول:
من خطم رو 4 مگ بسته شده
خط شما چی؟
سلام
من سرعت دانلود شبانه ام از ساعت 2 تا 5 بين 40 تا 100 هست
ولي بعد 5 مياد روي 450 تا
نمي دونيد مشكل از چي هست ممكنه از خود پارس انلاين باشه؟
زنگ بزنم پشتيباني درست ميشه
سرویستون چیه؟نقل قول:
2 مگ محدود
تعرفه ت چیه ؟!نقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی !نقل قول:
یکمی غیر عادی هست ولی در کل شبانه پهنای باند تقسیم میشه معمولا هم همه شبانه دانلودای سنگینشون رو میذارن !
مشکل اصلی از پهنای باند هست...وگرنه باید حداقل سرعت اسمی رو بهت بده.نقل قول:
همشهری من امروز طی صحبتی که با تهران داشتم قراره هفته بعد پهنای باند شهرمون افزایش پیدا کنه...
گرچه قرار بود این هفته انجام بدن ولی بدلیل اینکه مسئول فنی این کار این هفته نبود(پیچوند) به هفته بعد به تعویق افتاد!!
ایشاا... وقتی پهنای باند افزایش پیدا کرد وضعیت هممون بهتر میشه....تهران بشدت پیگیره تا مشکل ما رو حل کنه:n02:
چرا غير عادينقل قول:
اخه همون اول كه گرفتم پشتيباني گفت طبق مديريت ترافيك تو شبانه حداقل سرعت اسمس رو ميدن
شما زنگ ميزني تهران با كدوم بخش صحبت ميكنينقل قول:
من كه با بخش فني صحبت كردم گفت در صورتي ميتوني اعتراض كني كه سرعت بياد زير سرعت اسمي وبيشتر از اون ما تعهدي نداريم
راستي مال شما هم سرعت دانلود از سرور داخلي و خارجي مساوي ؟
کسی 512-30گیگ داره من الان 512 نامحدود دارم می خوام حجمی کنم که 9 مگ بشه سرعتم ؟
با واحد noc صحبت کردم...من سرعتم(تایم غیر رایگان) در حد دایل اپ میشه از ظهر به بعد(7کیلوبایت)...طرف بهم حق داد و گفت وقتی پهنای باند اضافه کردن در ازای این روزایی که سرعتم خراب بود بهم روز اضافه میدن!نقل قول:
انصافا وضعیت تو مرکز ما فوق بحرانی هست..اگر مرکز من بودی اشکت در میومد!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جدی پارس انلاینی ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه واقعا سرعتت اینه این رو برو و عکسش رو بزار !
کد:http://www.s4.topseda.ir/93/1/28/Bezan%20Berim%20Abadan%28TopSeda.iR%29.mp4
احتمالا نمیتونی پیداش کنی ولی خب برای محکم کاری زنگ بزن : 82201 پشتیبانی فنی بگو برات چک کنننقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2 هست و روی 4 و 1 بسته شدهنقل قول:
پهنای باند شرکت نمیکشه دیگه 2 که میشه همه دانلودا resume میشن همیشه اینجوری بوده... بره من که اینجوری بوده کلا :n02: باید بسازی کاری نمیشه کرد:n02:نقل قول:
آخ گفتی..... :n14:نقل قول:
تو رو که فکر کنم دیگه شناساییت کردن..... این پهنای باند و این حرفا هم همشو الکی میگن...:n02:نقل قول:
دوستان سلام
بلاخره این دانلود دنده ای به ما هم رسید
اینم فیلم از اولین لحظات حضور دانلود دنده ای در مرکز ما :
به افتخار حضور دانلود دنده ای :7:
فعلا ابزاری ندارم که فیلم بگیرم از سیستم ولی فیکس با ۴۵۰ تا دارم دانلود میکنم الان :n13:نقل قول:
دیشب 350 مگ دانلود شده. سرعت 10-20
آپلود رو بیشتر از 512 نمیدن؟
تو دیگه چرا؟!:n02:نقل قول:
سرعت من تو روز هم خرابه. چه برسه به شب!!غلط کردن که بخوان دروع بگن...:n02:
اره برادر!نقل قول:
این سرعت همین الانم خدمت شما»
بالاخره بعد از کلی تماس فعلا امروز عالی شد
پ.ن : همراه با نوسان زیاد که البته از 1/5 mb پایین تر نمیاد
خطت رو چند بسته شده؟نقل قول:
فعلا خوبه ! ظهر که بشه فاجعه :n15:
سرویس چند مگ هست؟نقل قول:
من که روانی شدم از دست اینا !
دو روز پیش سر مساله تک کانکشن نزدیگ دو ساعت تیم ویوئر داشتم با لایه های بالای پارس آنلاین آخرم جواب این بود شرکت موظف نیس تک خوب بده !!
حالا بدش اینجاست که زده یه تغییری تو پروفایل داده که بدترش کرده ! اما زیر باز اینم نمیرن !! حتی مولتی هم داغون کرد دیگه . فکر کنم دیگه باید برم از این پارس ...
این تست با سرور خارجی :
در ضمن *ریو هم سرعتش داغون شده برای شما هم همین طوره ؟ انگار رو 256 محدود کردن
چند وقته كيفيت اينترنت خيلي پايين اومده.
نميدونم مشكل از پارس آنلاينه يا سراسريه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
آقا چه سرویسی استفاده میکنینقل قول:
آره تک کانکشن دوباره خیلی داغون شده... دیشب اومدم بعد از یه ماه یه ویدئو ببینم نمیشد... سرعت دوباره به 100 نمیرسهنقل قول:
احتمالاً این مشکل ربطی به پارس ندارهنقل قول:
واقعاً که....یه زمان میگفتیم چرا تک خرابه حالا مولتی هم خراب شده.... من توی هر ساعتی 7.5 مگ رو با speedtest میگرفتم. ولی الان وضعم اینه:نقل قول:
یعنی 8 مگ بخوره تو سرشون اساسی.......
2 مگ محدود ..نقل قول:
جالب اینجاست سرعت از سرورهای داخلی بیشتر مشکل داره :n03:
همون قضیه سرعت موجی پیش میاد
ولی من با سرورهای خارجی مشکلی ندارم
الانم هر چی فایل از سرور داخلی واسه دانلود داشتم ریموت زدم رو سرور خارجی شب با خیال راحت دانلود کنم:n10:
اینا چرا یه مدته یاد گرفتن هر چی میشه میگن «مشکل پهنای باند از سمت ماست٬ همکارا دارن روش کار میکنن :) »؟ :|
توی ۲ هفته اخیر چند بار سرعت من اومد پایین٬ زنگ زدم پشتیبانی همین جوابو بهم دادن. دوستم روی همین سرویس من داشت ۳۵۰ تا دانلود میکرد همون موقع.
امروز هم از ۲۵۶ نامحدود رفتم روی ۵۱۲ محدود٬ ۲ بار هم مودم رو ریبوت کردم٬ با این حال دیدم سرعتم هنوز پایینه. زنگ زدم پشتیبانی دوباره همین جواب احمقانه رو دادن بهم. بعد نیم ساعت دوباره ریبوت کردم دیدم سرعت درست شد.
بدیش اینجاست که جای دیگه ای آدم بره هم خیلی بهتر از اینا نیستن٬ همشون دزدن. :|