سرعت سرور داخلی را هم محدود کردن به 250 KB سرویس صبحانه آسیاتک
Printable View
سرعت سرور داخلی را هم محدود کردن به 250 KB سرویس صبحانه آسیاتک
دوستانی که تعریف سرویس صبحانه آسیاتکی شون رو میکردن و با افتخار هم میگفتن رزرو هم کردیم حالا بیان اظهار نظر کنن سرعت سرور داخلی صبحانه آسیاتکی هم محدود رو 250 تا شد سرویس های دیگه مثل شهاب شبانه دار رو نمیدونم حالا دیگه الان موندن تو آسیاتک فایده ای نداره:n34:
..حذف شود..
صبحانه اسیاتک از اول هم برای من محدود بود روی 250نقل قول:
کلا نمیدونم این کسایی که مدعی علم و مهندسی هستن در اسیاتک چجوری هست که برای هر کاربر فرق میکنه دانلود تایم رایگانش!!
اگه واقعا محدود میکنن برای همه باید باشه اگر محدود نمیکنن برای همه باید باشه.
نقل قول:
ممنون از اینکه جوب دادی ، ولی تو خود سایت همراه اول در خصوص بسته اینترنت شبانه نوشته که:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد.
پس اینم که مثل شرکت هایی هست که سرعت را پایین میارند و محدود می کنند.
فکر کنم دیگه کسی نمونده باشه که محدود نشده باشه
واسه منم از دو روز پیش بعد یک سال مشترک بودنشون محدود کردن
الان رو 500 (سرور آیران)
کسی این سرویس جدید آسیاتک رو استفاده کرده؟
اينترنت پرسرعت چابک 60 گيگ در 12ماه (2 تا 8 صبح نامحدود)
همه محدود شدن سرعت در ساعات رایگان 2 تا 8 صبح پایین اومده
سرویس خودم چابک 2 گیگ 2 تا 8 نامحدود سرعت دانلود 100 کیلوبایت
کلا دیگه آسیا پک به درد نمی خوره
نه سیاست مصرف منصفانه همراه اول اینه که وقتی بسته شبانه تون 20 گیگ رو رد میکنه تبادل داده قطع میشه با وجود اتصال به اینترنتنقل قول:
شما هر چه قدر بخوای می تونی بسته شبانه بخری .مصرف منصفانه سرعت رو پایین نمیاره فقط محدودیت حجم 20 گیگابایت برای هر بار خرید بسته شبانه قائل شده
با 3 ساعته ایرانسل خوش شانس باشین 30 گیگابایت می گیرین با 2 هزار تومان
همراه اول 1000 تومان می ده با سرعت 10Mbps هم میشه تو 5 ساعتش 20 گیگابایت رو دانلود کرد و منطقه تو همراه اول بر خلاف بسته شبانه ایرانسل تاثیر گذار نیست
پس دیگه باید قید اینترنت و شبانه رایگان رو بزنیم ، ما بیشتر هزینه کردیم و پول دادیم که شبانه رایگان داشته باشیم
اون وقت خیلی راحت همه چی به نفع اونا تغیر می کنه:n34:
شبانه آسیا از وقتی از عنوان رایگان به نامحدود تغییر کرد، شدیدا شامل قوانین CRA (ضریب دسترسی 1 به 8) و مصرف منصفانه شده
دیگه راحت تر از قبل می تونن محدود کنن
الکی نیست که اسمشو عوض کردن از رایگان کرد نامحدود تا بتونن با توجه به قوانین محدودیت بزارنقل قول:
سلام الان بهترین تعرفه اسیاتک چیه ؟؟
و ایا اپلود سنتر داره که دانلود ازش رایگان باشه ؟؟؟
مُرد دیگه این آسیاتک و شبانش :n30:
بچه ها ، اگه اینترنتی گرفتید و راضی بودید از طرح های شبانه اش رایگانش ، حتما اعلام کنید ،
من که بعد سه روز هنوز حالم گرفته است از حرکت آسیاتک:n03:
ممنون
رایگان که داره سایت آپلود دات آی آر با 500 مگ آپلود رایگان ولی فایده ای نداره دیگه امروز امتحان کردم تو تایم رایگان حتی سرورهای آسیاتکی اش رو هم محدود کرده کلا داخل و خارج رو تو تایم رایگان محدود کرده و اکانت افزایش سرعت هم دیگه کارائی نداره چون نهایت سرعت رو روی 250 تا گذاشتن.نقل قول:
هیچ کجا شبانه رایگان پر سرعت نمی ده همه جا نهایتش رو 250 تا باشهنقل قول:
من که دیگه دانلود نمیکنم. صبح پا شدم دیدم سرعت محدوده دانلودو قطع کردم رفتم یکم یوتیوب کلیب دیدم :biggrin:
الان برا من کلا ساعات رایگان هم داخلی هم خارجی سرعت یکیه و محدوده. دانلود داشته باشم با ایرانسل انجام میدم. راحت 4 تا 5 مگابایت دانلود میده
چه شبانه آسیا چه حالا محدود شد رفت
سرویس من چابک 2 گیگ 2تا8 نامحدود سرعت دانلود الان رو 184
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کسی در خصوص های وب و شبانه اش خبری نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. لطفا کسایی که سرویس شهاب ( 10 مگ ) رو دارن بگن که سرعت دانلودشون ( به کیلوبایت ) چنده؟ من بعد از 3سال استفاده از نامحدود میخوام بیام سمت حجمی ... میخوام اول مطمئن بشم. ممنون میشم اگه تا آخر امشب جواب بدین
روز 1 تا 1.5 مگ هر دو سرور شب 250 کیلو هر دو سرورنقل قول:
تا چند ماه دیگه همین شبانه رو هم برمیدارن گفتم قبلا یک کاری میکنن که مجبور باشی ترافیک بخری و آخرش هم طی یک حرکت هماهنگ شده ایرانسل رو مجبور میکنن تا بسته های نامحدود ساعتی اش رو بر داره حالا ببینید کی گفتم این خط این نشون پس زیاد دلتون رو به ایرانسل یا همراه اول خوش نکنین.
یکی از راه های تامین کسری بودجه کشور و جیب بی انتهای آقایان فروش ترافیک بصورت گیگ هست و تنها موانعشونم رو هم برداشتن یا دارن یواش یواش برمیدارن و اونم اینترنت شبانه دار و یا نامحدود غیر حجمی بود.
پنج دقیقه اول شبانه یک مگ بقیه ۱۲۰ کیلوبایت از هر سرور، روزها هم یک مگ، ۴-۵روزیه اینطوریه و به نظر سر شلنگ رو حروم زاده ها بستننقل قول:
البته اینم بگم، وقتی ویpان روی کامپیوتر نصب میشه به اشتباه سرعت دوبرابر حساب میشه( دو برابر حساب کردن دیتای دریافتی به خاطر وجود دو آداپتور ویpان و شبکه)
اصلا نمی صرفه بیای مگه اینکه دانلودت نزدیک به صفر باشه
به خاطر مشکلات فراوانش، تو بازی آنلاین و وبگردی شدیدا به مشکل می خوری(مخصوصا اگه ابزار ویpان به کار نبندی)
ممنون. تهران هستین؟ تو سرویسی از طرح شهاب که مد نظرمه اصلا دانلود شبانه نزده. این 250تا برای اوناییه که تو پرانتز دانلود رایگان زده یا کلا اینجوریه؟ با این سرعت دانلودی که فرمودین فکر کنم کل حجم رو تو یه روز مصرف کنم چون جنبه سرعت بالا ندارم :n08:نقل قول:
ای بابا پس عملا جفتش تخیلیه. آسیاتک خیلی افتضاح شده. از اول سال 95 چنان افت کیفیتی داشته که قابل چشم پوشی نیست. به قول یکی از دوستانمون تو همین فروم، رفرش کردن سایت ها برای لود کاملشون شده تفریحمون. من میخواستم از نامحدود به حجمی کوچ کنم که این مشکلات نباشه ولی مثل اینکه فرقی نمیکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
ای بابا پس عملا جفتش تخیلیه. آسیاتک خیلی افتضاح شده. از اول سال 95 چنان افت کیفیتی داشته که قابل چشم پوشی نیست. به قول یکی از دوستانمون تو همین فروم، رفرش کردن سایت ها برای لود کاملشون شده تفریحمون. من میخواستم از نامحدود به حجمی کوچ کنم که این مشکلات نباشه ولی مثل اینکه فرقی نمیکنهنقل قول:
من این ماه اینترانت 512 نامحدود با حداقل تبادل داده 40 گیگابایت گرفتم بعد از 40 گیگ همچنان با سرعت 60 دانلود میکرد و قطع نشد
البته یه اکانت هم نیازه برای اینترانت به اینترنت اونم برای آپلود فایل به آپلود سنتر داخلی
سرعت های بالاترش رو امتحان نکردم ببینم چطوره
به عنوان آخرین راه حل قابل استفاده است
از وقتی که سازمان تنظیم مقررات نگذاشت شرکتهای اینترنتی(ندا) بیشتری بیان تو حوزه ارائه خدمات اینترنتی به نوعی این حوزه انحصاری شد و پس از قدرت گرفتن شرکتهایی که از اول بزرگ بودن مثل شاتل که بعد از مدتی محدودیتهاشو اجرا کرد بقیه شرکتها هم با جذب یوزر میلیونی قدرت پیدا کردن و اونها هم محدودیتهاشونو شبیه به دیگر شرکتها اجرا کردن و الان تقریبا تمام شرکتها تقریبا در یک سطح هستند چون یوزر پراکنده شده و همشونم تقریبا مثل هم هستند البته منظورم بیشتر تو سرویس های شبانه دار و یا نامحدود هست و متاسفانه هر وقت هم دلشون خواست تغییرات مورد نظرشون رو در راستای بیشتر چاپیده شدن مشترکینشون رو انجام بدن با هزاران جور ترفند مثل کاهش سرعت و زمان شبانه و خوردن اضافی حجم مصرفی کاربر و گرونتر کردن سرویسهای پر مخاطب و چندین کار دیگر و به همین دلیل هست که هر سال وضع اینترنت بدتر میشه شاید از لحاظ سرعت بالاتر بشه اینترنت ولی از لحاظ کیفیت و پاسخگو بودن برای رفع نیازهای مشترکین میلیونی خیر:n27:
نامحدود که قطع نمیشود، فقط شاید سرعتش کم شود. از اول هم سرعتش 60 بود؟نقل قول:
بعضی از vрn های داخلی ترافیک نامحدود دارند و نیازی به بردن فایل به آپلودسنتر داخلی نیست، حتی به جای vрn میتوانید از proхy های رایگان داخلی هم استفاده کنید.
الآن این سرویسی که من دارم رو کسی می تونه توضیح بده
اینترنت پرسرعت چابکـ 120 گیگ در 12ماه2 تا 8 صبح رایگان
چون هم شبانه اش هم روزانه داره سرعت 100 به من میده
پس اون هزینه ای که من کردم چی میشه این وسط ؟
الآن من پول چه سرویسی رو دادم ؟
الآن سرویس اصلی من چیه وقتی تو قسمت اصلی سایت نیست ؟
وقتی آسیاتک پاسخگو نیست و اینقدر قانونی داره دزدی میشه از من ، من باید چی کار کنم ؟
پس چرا سرعت روزانه من این قدر اومده پایین ، اگه می خوای اینترنت ندی نده اما دزدی نکن
وقتی اینجور خبرا رو میبینم فقط حرص میخورم. :n34::n34::n34:نقل قول:
110 میلیارد تومن خرج ف.ی.ل.ت.رینگ هوشمند کردن اینا. با همین پول خیلی کارای مفیدی میشد تو این کشور انجام داد. حالا این همه خرجو ایرانیا با نرمافزارای ------ به راحتی دور میزنن بماند.
:n28::n28::n28:
..حذف شود..
اینقد هزینه کردن اونوقت پسربچه سر یکی از خیابونای ما داره با یک پا روزنامه میفروشه بیچاره غیرتی هم هست اونروز روزنامه 300 تومنی رو 500 تومن خریدم بهم میدونی چی گفت؟ گفت 200 بهت بدهکارم خورد ندارم. :n37:نقل قول:
------------------------------------------------------
اینم یک مورد دیگه که مربوط به همین موضوع میشه تا بیشتر رو مصرف مردم فوضولی کنن و ارتباط با خارج رو قطع کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خیلی از سایت ها و اپ ها روی پروتکل https لود میشن و کوچکترین دستکاری باعث بریک شدن ترنسفرینگ میشه. حالا این مهندسا چطور میخوان پالایش کنن الله اعلم!!نقل قول:
حیف اون همه پول که به باد خواهد رفت بدون کوچکترین تاثیر مثبت و مطمئنا روی سرویس های عادی هم اثر مخربشو میذاره :(
سلام تو متن شكايت چي نوشتين؟نقل قول:
کسایی که آسیاتک دارند هنوز دارید با همین وضعیت بدون شبانه سر می کنید یا می خواهید از جای دیگه سرویس بگیرید ؟
من که مجبورم فعلا این وضعیت رو تحمل کنم
سرعت دانلود همین الان 95-100[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
الان کسی هست که سرویس شبانه دار داشته باشه و سرعت سرور داخلی اش تو تایم شبانه 1 مگ باشه؟ فکر کنم الان همه محدود شده