خدا ازت راضی باشه منم این کارو کردم مثل برق باز میشه :n20::n19:نقل قول:
Printable View
خدا ازت راضی باشه منم این کارو کردم مثل برق باز میشه :n20::n19:نقل قول:
که قبلا خودش رو همین آدرس بود و مشکلات رو دارم!
من نمیفهمم چرا اینقدر بد میگین ازش!
من تا حالا شاتل، آسیاتک و پارس آنلاین داشتم. الانم دینامیت های وب دارم.
خیلی کیفیتش بالاست!خیلی! پشتیبانیش هم واقعا خوب هستش، خوش برخورد و کار راه انداز!
پینگ تایمشم خوبه. شاتل به من پینگ گوگل رو ۳۰۰ میداد!الان این ۱۵۰ میده.
در ضمن، شاید رایگان شبانه نداشته باشه، ولی من همیشه فشفشه ۱۵ گیگ ۵ روزی میخرم ۹۰۰۰ تومن! خیلی به صرفه هست! نه سرعتت کم میشه، نه پولش زیاده!
در خریدش شک نکنید!
میشه یکی ازدوستان لطف کنه یه tracert 8.8.8.8 بگذاره مسیر نتم 1 هفته رفته روی کشور گرجستان که همش پینگ 180-199 ثابت قبلا کشور اذربایجان و ایتالیا تغییر داشت اما الان فقط گرجستانه این مسیرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من شده سوپرآنلاین ترکیه ولی معمولا سوپرآنلاین باید پینگ های خیلی بهتری بده. فعلا همون طرفای 200 هست.نقل قول:
اره بعضی موقع که مودم خاموش روشن میکنم میره روی ترکیه به قول شما معمولا ترکیه پینگش خوب بوده نمیدونم چرا الان پوکیده الان 1 هفته ای که کلا مسیرش عوض شده این مال 3 هفته پیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
دوستان این دی ان اس 8.8.8.8 موقتی هستش بعداز چند دقیقه این هم تایم اوت میده باید رو یکی دیگه ست کرد
دوستانی که میخوان های وب بگیرن به هیچ عنوان فعلا سمت های وب نیان چون بسیار کیفیت پایین شده ضمن اینکه حجم دزدی از قبل هم داشت و در چیلتر بودن حرف اول میزنه الان ssl که پورتوکل امنیتی هستش بسته و به خیال خودش گردنش کلفته اما باعث اسیب پذیری امنیتی میشه متاسفانه. دوستان تهرانی فعلا طرفای های وب نیاین اگر اعصاب و پول خودتون و دوست دارید.
امروز اعصاب منو که حسابی خورد کرد! پینگ میده! هیچ سایتی باز نمیشه، صفحه آدرس مودم میاد ( مرورگر مشکلی نداره) هیچ اکانتی وصل نمیشه!
شرکتی که +40 تا مشتری پشت خط داره و 1 ساعت طول میکشه یکی جواب بده اوضاش معلومه....
رفیق DNS عوض کن درست میشهنقل قول:
یه سوال من شنیدم که اگر isp بگه dns ست کنید مشکل از طرف خودشه وگرنه باید اتوماتیک dns بده کسی هست بگه کلا این موضوع جریانش چیه؟نقل قول: