نقل قول:
من مشكلم حل شد
Printable View
نقل قول:
من مشكلم حل شد
بایذ چند درصد بازی رو رفت تا بشه ماشین تیون کرد؟
متاسفانه نمیشه ماشین تیون کرد.خیلی بده.:19::20:نقل قول:
كسي مي دونه گاراژ به چه درد مي خوره
من بازي رو تموم كردم ديگه توشهر بي كارم
راستي اگه ماشين پليس رو سوار شيد و از سيستم اطلاعات پليس استفاده كنيد ( E رو بزنيد )مي تونيد افراد هر جزيره رو كه تحت تعقيب هستن ببينيد و بگيريد البته جايزه نداره فقط محض رضاي خدا البته براي هر جزيره جداست
اگه كسي جيز جالبي پيداكرد براي بعد از پايان بازي بگه
متشكر
اگه ماشین دزدی هایی رو که استیو عکسشونو بهت SMS میزنه رو تموم کردی این گاراژ فقط بدرد این میخوره اگه یه موقع مشکل مالی داشتی یه ماشین ببری توش و پول بگیری البته بر اساس تمیز و سالم بودن . هرچقدر خرابتر باشه پول بیشتری کم میکنه . ماشین های نظامی هم فکر کنم نمیخره .نقل قول:
آره خیلی حال میده منو یاد مرحله ها میندازه . :8:
سلام
كسي آدرس فروش اين بازي رو تو تهران داره ؟؟؟
فقط بالا شهر نباشه :دي
هرجا ميرم ميگن غير قانوني هستش
آدرس رو تو پيغام خصوصي بگين كه تبليغات نشه
این دختره که عکسش رو کاور بازی هم هست کجا پیدا میشه؟؟من بازی رو تموم کردم حالا دارم از اول بازی میکنم،اصلا پیدا میشه یا نه؟؟؟
یه صحبت های هم بچه ها میکردن که یه دختره هست پلیسه ،صمیمی که بشیم میتونیم ازش لباس پلیس بگیریم،واقعا؟؟؟؟کجا؟
یه سرچ گوگل کنی 999999999999 تا فروشگاه اینترنتی هست که دارند میفروشن .نقل قول:
سلام
كسي آدرس فروش اين بازي رو تو تهران داره ؟؟؟
فقط بالا شهر نباشه :دي
هرجا ميرم ميگن غير قانوني هستش
آدرس رو تو پيغام خصوصي بگين كه تبليغات نشه
مثلا فروشگاه همین پی سی ورلد هم داره .
بازی با اینکه عالی بود اما اصلا داستان خوبی نداشت ، داستانشو و مراحل ، ماموریت هاش مخصوصا 64% شدنش خیلی مسخره بود .
سان آندریاس کنار داستان و ماموریت های نیکو کلی سر تره .
وقتی بازی رو تموم کردم اینقدر عصبانی شدم که چرا به همین سرعت و سادگی تموم شد ، گشت و گذار تو خیابوناش بیشتر کیف میداد تا انجام ماموریت ها .
استیو اسم کوچیکه بروسی هست؟ راستی شما دقیقا اطلاع داری چه ماشین هایی رو میشه داخل گاراژ نزدیک safehouse مون که توی Bohan هست بندازیم آخه من هر کاری می کنم نمی تونم ماشین رو بندازم توی گاراژ درش وا نمیشه باید ماشین خاصی باشه یا همون هایی که برای بروسی دزدیدم رو می تونم بندازم تو گاراژ؟نقل قول:
آره مراحل سان آندریاس باحال تر بود بیشتر ماموریت های لیبرتی مشابه بود و مثل سان آندریاس تنوع نداشت شوخی که نیست داستان سان آندریاس کار نوید خوانساری بود دن هوسر هم کمکش کرده بود ولی داستان لیبرتی کار دن هوسر بود یه نفر هم کمکش کرده بود اسمش یادم نیست. (به قول قمیشی : هیشکی مثه ایرونی نمیشه)نقل قول: