فیلم people i know از استاد آل پاچینو رو دیدی؟
اگه دیدی نظرت در مورد شخصیت Eli (آل پاچینو) چیه؟
Printable View
فیلم people i know از استاد آل پاچینو رو دیدی؟
اگه دیدی نظرت در مورد شخصیت Eli (آل پاچینو) چیه؟
سلام آقا بهروزنقل قول:
خسته نباشي .
مرسی .پاینده باشی
با اين وضع زلزله دوست داري باز هم توي تهران زندگي كني؟
آره . تهران رو با تمام ایرادها و بدی هاش دوست دارم. یه تعلق خاطر خاصی رو نسبت به تهران دارم دوران دانشجویی هم زیاد نیمتونستم شهرستان دووم بیارم .
نظرت درباره كساني كه خودشون رو روي مين انداختن چيه؟
به نظر من هر کسی که رفته و برای دفاع از این خاک جنگیده با ارزشه و احترامش واجبه. پای مرگ و زندگی بوده شوخی نیست . حالا من دقیق نمیدونم که چرا از چیزای دیگه استفاده نکردند و از نیروی انسانی برای انفجار مین بدین شکل استفاده کردند؟ چون اطلاعات ندارم نمیتونم قضاوت کنم
به نظر شما اقايوني كه زير بار مهريه هاي سنگسن ميرن كار درستي ميكنند؟
مسلما کار اشتباهی میکنند . با این وضعیتی که در جامعه ما وجود داره این کار صد در صد اشتباه است . انسان باید سعی کنه تو همه مسائل با منطق و دور اندیشی تصمیم بگیره . من خودم موقع تصمیم گرفتن همیشه بدترین حالت رو هم متصور میشم تا اگه اون حالت واسم پیش اومد غافلگیر نشم و بدونم که چیکار بایستی بکنم.
اون دختري كه فكر ميكنه با مهريه زياد خوشبخت ميشه ، چي بايد بهش گفت؟
والا باید ببینی برای این حرفش چه مستنداتی داره . پایه استدلالش رو چیه ؟
اگه دو نفر خوب همدیگرو بشناسن این مشکل کمتر به وجود میاد . این ناشی از خوب نشناختن طرف مقابله .چون به نظر من مهریه حالت سوپاپ اطمینان رو پیدا کرده.
ممنون
خواهش میکنم
سلام بر آقا مهدی گلنقل قول:
1- میتونی نام سه بنا را نام ببری که بیشترین سنگ را تو ساخت اون به کار بردن؟؟(من یکیش را بهت میگم -------->دیوار چین)
2- چرا هواپیما وقتی میره بالا چرخاشو قایم میکنه؟؟؟ میدونی اگه این کارو نکنه چه اتفاقی پیش میاد؟؟؟
مهدی جان رو این دو تا سئوال دارم فکر میکنم اگه جوابشو پیدا کردم حتما پاسخ میدم تا موقعی که رو صندلی هستم.
3- یه ضرب الامثل قدیمی هست که میگه...این شتریه که دم خونه همه میخوابه..میخواستم از شما سوال کنم که مگه این شتره خودش خونه زندگی نداره که میاد دم خونه ماها میخوابه؟؟؟ فکر نمیکنی که این کارش باعث آزار خانواده ها میشه؟ شما چه پیشنهادی به این آقا/خانم شتره دارین؟؟
والا بعضی وقتا خودمون باعث میشیم که بیاد دم خونه مون بخوابه . مثلا فکر کن دم خونه ما جای دنجیه خوب اون بنده خدا هم از فرصت سو استفاده میکنه دیگه.
باعث آزار که نمیشه .:31::31:
4- دیروز یه خبر به دستم رسید.......
حتما عزت الله انتظامی را میشناسی؟؟؟ میدونی چه بلایی بنده خدا دیروز سرش اومد؟؟؟؟
تو خبر بود که عزت الله انتظامی بزرگ مرد سینمای ایران دیشب حدود ساعت 23:40 دقیقه در اثر سانحه تصادف که در نزدیکی منزل وی رخ داد از خواب پرید....(نظر شما چیه؟؟)
والا چند شب پیش این اس ام اس دستم رسید کلی خندیدم . نظر خاصی ندارم به نظرم جالبه
5- شما به وجود موجودات فرازمینی (همون موجودات فضایی) اعتقاد داری؟؟
والا اعتقاد دارم شاید چون زیاد فیلم میبینم وشاید چون فیلم ای تی جز فیلمهای محبوبمه
6- یه چنتا سوال کلیشه ای که از همه میپرسم:
الف- نظرت در مورد من و آواتارم چیه؟؟
واقعیت اینه که تا حالا سعادت نداشتم پستهاتون رو بخونم (فقط سئوالهایی که از صندلی نشین های دیگه کرده بودید رو خوندم) اما با توجه به این پستهای کم اگه بخام نظر بدم میگم که به نظر من ذهن پرسشگری دارید که این واقعا خیلی خوبه ودیگر اینکه کاربری هستید که بسیار مبادی آدابید. آواتارتون در نوع خود جالبه و یه حس خاصی داره من توی آواتارتون غرور می بینم البته این رو به شخصیتتون تعمیم نمیدم گفتم که سو تفاهم نشه
ب- این آواتار بهتره یا اون قبلیا؟؟(اصلا اون آواتارای قبلی یادته؟)
نه یادم نیست اگه آواتار قبلی رو بزاری نظرمو میگم
ج- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل به ما نشون بده
:20::31::11::8:
سلام . از اينكه به سوالها با علاقه و كامل جواب ميدي ممنونم .
تا حالا كسي رو هك كردي ؟
چقدر به زور گويي اعتقاد داري؟
فكر ميكني فرق محيط پادگان با خونتون در چيه؟
ايا بين كسي كه به خدمت سربازي نميره با كسي كه ميره فرق بايد باشه يا نه ؟
تيراندازي دوست داري؟
اولين خلبان ايراني كي بوده؟
اولين فضا نورد زن كي بود؟
اسمت تو رو ياد كي ميندازه؟
تا حالا به اين فكر كردي كه چرا بغضي اسمها در يك دوره تاريخي براي مردها استفاده ميشده ولي الان براي خانمها ست؟ مثلا اذر .
ممنون
بهروز
بازم من مظاحم شدم
1.
اخرین باری که کتک خردی کی بود؟
2.
تا حالا شده تا یه جا بری لعنت بفرستی به خودت که تا اوجا رفتی........؟؟ ( مثلا کوه رو زیادی بری بالا نتونی برگردی) مثلا ها........
3.
تا حالا شده عرق از سر و روت بریزه؟ کی ؟ برای چی؟
4.
معنی اسم منو میدونی؟
بای
( اینم سوالات غیر از سینما و فوتبال)
سلام فرانک جاننقل قول:
خوب هستی ؟
ممنون شکر .
1- اون تابلویی که روی دیوار اتاقتون هست چه تصویری را نشون می ده ؟
اسمشو نمیدونم البته الان که دیگه برش داشتم . اگه بتونم نقاشی اش رو از نت گیر میارم و این جا قرار میدم
پیداش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - رانندگیت چه طوره ؟
متاسفانه بلد نیستم
3- معمولا تاریخ تولد دوستات یادت می مونه ؟
بله یادم می مونه تا حالا سابقه نداشته تاریخ تولد دوستام رو فراموش کنم .
4- تا حالا شده از فیلمی اون قدر بترسی یا حالت بد بشه که بقیه اش را نبینی ؟
ترسیدم اما تا آخر هم نگاه کردم:31:
مثلا یادمه اولین بار که فیلم "بیمار روانی " هیچکاک رو دیدم ساعت 2.30 نیمه شب بود که داشتم فیلم رو می دیدم وقتی فیلم به صحنه قتل حمام رسید بد جوری ترسیدم . با اینکه این فیلم خیلی از جلوه ویژه کمک نگرفته اما به قدری استادانه کارگردانی و تدوین شده که آدمو می ترسونه
کلا یه اعتقادی دارم ترسناک ترین فیلمها هم بدون صدا بیننده را نمیترسونن این موزیک و صداست که بیشتر میترسونه امتحانش مجانیه می تونی یه بار یه فیلم ترسناک رو با صدای بسته ببینی تا به حرفم برسی
5- مهم ترین خصوصیتی که توی یک فرد می تونه تو رو جذب کنه چیه؟
بدون شک صداقت و انصاف. من برای آدمایی که تو زندگی صداقت دارند ارزش خاصی قائلم .انصاف هم به خاطر اینکه آدمی که در همه موارد منصف باشه (مثل قضاوت درباره دیگران) دوستی باهاش مشکل نداره .
6- داستان های شاهنامه را خوندی تا حالا ؟
بله . کم و بیش خوندم .البته من بیشتر از داستانهای مثنوی خوشم میاد اما شاهنامه هم خوندم
7- هیچ وقت جملات زیبایی که می شنوی یا قسمت هایی از یک کتاب را که دوست داری یادداشت می کنی؟
بله . من یه دفتر مخصوص این کار دارم . اتفاقا یه بار یکی از این جملات قشنگ به دادم رسید .پس اجازه بدید خاطره اش رو تعریف کنم : چند ترم پیش درس مدارهای منطقی رو داشتم ترم قبلش با استاد حرفم شده بود و استاد منو انداخته بود ترم بعد درس رو با یک استاد دیگه گرفتم .شب امتحان خیلی خوندم و واقعا آماده امتحان بودم رفتم سرجلسه ، وقتی سئوالها رو دیدم خیلی حالم بد شد این قدر سخت بود که گفتم بدبخت شدم و این رو هم افتادم تو همین فکرا بودم که نشستم هرچی بلد بودم رو برگه نوشتم و در آخرین برگ یه جمله واسه استاد نوشتم : " موفقیت پدر و مادر های زیادی دارد اما شکست یتیم است" . من اون درس رو با 11 پاس کردم ترم بعد با همون استاد درس معماری کامپیوتر داشتم استاد اومد و بدون اینکه نامی از من ببره گفت یه برگه داشتم تصحیح میکردم که توش یه جمله قشنگ نوشته شده بود بعد روی تخته جمله رو نوشت و گفت من به خاطر این جمله نمره پاسی دادم . واسه خودم یکی از شیرین ترین خاطراته.
8- اهل خاطره نوشتن هستی؟
بله . یه زمانی خیلی اهلش بودم اما به خاطر ، اتفاقاتی که واسم در طی سالهای 81 تا 83 افتاد . دست از نوشتن برداشتم الان جرئت نمیکنم دفتر خاطراتمو بخونم چون اوضاع روحیمو بهم می ریزه
9- ادم احساساتی هستی؟
اطرافیانم اعتقاد دارند سنگم و احساسات ندارم . اما اگه از خودم بپرسی میگم احساساتیم اما نمی تونم احساساتمو بروز بدم ، که این خیلی بده :41:
10- از برنامه های تلویزیون چه برنامه هایی را نگاه می کنی ؟
برنامه های سینمایی مثل سینما یک ، سینما 4 و سینما ماورا رو نگاه میکنم
برنامه " باز هم زندگی" رو که شبکه 4 پنجشنبه ها ساعت 23:15 پخش میکنه رو هم نگاه میکنم
برنامه مستند 4
برنامه چهار سوی علم (َشبکه 4)
برنامه نود
از سریال ها فعلا : پرستاران ، مدار صفر درجه
شب شیشه ای
اخبار ورزشی رو هم می بینم
مرسی از وقتی که می ذاری برای جواب دادن
خواهش میکنم وظیفه است
ممنون
سلامنقل قول:
بله اگه قسمت بشه حتما میرم . دوست دارم با بچه ها از نزدیک آشنا بشم.
سلام متاسفانه هنوز ندیدمش :41:نقل قول:
سلام مهرداد جون من فقط اومدم يه سری سوال بکنم بيرم بعدا بهم بگو جوابامو تو پسته شماره
چند دادی تا بيام بخونمشون
-ميتونی کمی در مورده تاريخچيه lp باسمون توضيح بدی؟
9-چرا گروهه lp به گروهه قرن مشهور شد؟
10-ميدونستی lp با اون 3 آلبومه همشون ميلياردر شدن؟
11-برترين dj زن دنيا کيه و چند ساله که اين رکورد دستشه؟
atb -12 ميدونستی يه dj زن ناشناس بود بعد با يه آلبوم شد 8 dj زن دنيا شد و دوباره با
آلبومه بعدی شد 6؟
13-به نظرت dj ali چندمين dj زنه دنيا شد با اون چند تا آلبومه کولاکيش و الان چندمه؟
14-به نظرت dj yahel که متا سفانه تو کشوره ما طرفدار زياد داره چندمين dj زنه؟
15-فيلمه سکوته بره ها چند تا اسکار گرفت؟
16-فيلمه seven به نظرت چه امتيازی از 100 ميگيره؟
17-فيلمه saw ميدونستی بودجش 1 ميليون دلار بود اما فروشش 100 برابر بود که اين
يه نوع رکورد تو خودش ميباشه؟
18-امساله چه فيلمی اسکار گرفت؟
3 تا از بهترين بازيگرايه مرد خارجی به نظرت؟
3 تا از بهترين بازيگرايه زنه خارجی به نظرت؟
3 تا از بهترين بازيگرايه مرده ايرانی به نظرت؟
3 تا از بهترين بازيگرايه زنه ايرانی به نظرت؟
3 تا از بد ترين بازيگرايه مرده خارجی به نظرت؟
3 تا از بد ترين بازيگرايه زنه خارجی به نظرت؟
3 تا از بدترين بازيگرايه مرده ايرانی به نظرت؟
3 تا از بدترين بازيگرايه زنه خارجی به نظرت؟
3 تا از بهترين فيلم هايه خارجی که ديدی رو نام ببر؟
3 تا از بهترين فيلم هايه ايرانی رو که ديدی نام ببر؟
3 تا از بد ترين فيلم هايه خارجی که ديدی نام ببر؟
3 تا از بهترين کارگردانايه خارجی رو نام ببر؟
3 تا از بهترين کارگردانايه ايرانی رو نام ببر؟
3 تا از بدترين کارگردانايه خارجی به نظرت؟
3 تا از بدترين کارگردانايه ايرانی به نظرت؟
آل پاچينو يا رابرت دنيرو؟
نقل قول:
سلام
از اينكه به سوالها با علاقه و كامل جواب ميدي ممنونم .
خواهش میکنم . این کار رو وظیفه خودم میدونم.
تا حالا كسي رو هك كردي ؟
یکی از دوستان صمیمی ام رو میخاستم اذیت کنم هکش کردم البته اسمش رو نمیشه هک گذاشت چون من یک key logger تو کامپیوترش نصب کردم و اطلاعات حساب کاربریش رو بدست آوردم .البته بعدا اینو به خودش هم گفتم.
چقدر به زور گويي اعتقاد داري؟
اصلا اعتقاد ندارم . به نظر من انسان های زور گو آدمهای خوبی نمی تونن باشن . به همزیستی مسالمت آمیز اعتقاد دارم اعتقاد دارم همیشه با گفتمان می شه مشکلات رو حل کرد
فكر ميكني فرق محيط پادگان با خونتون در چيه؟
والا من پدرم نظامی بوده و من تو پادگان با محیط عجیبی روبرو نخواهم شد :31: خونه ما یه نظم خاصی داره البته الان بابام زیاد مثل گذشته به این جور چیزا اهمیت نمیده . اما خب به دور از شوخی محیط پادگان با خونه بسیار متفاوت است تو پادگان دیگه کسی نیست ناز آدم رو بکشه و آدم باید تابع یه سری مقررات باشه:27:
ايا بين كسي كه به خدمت سربازي نميره با كسي كه ميره فرق بايد باشه يا نه ؟
والا اگه نظر منو میخای که میگم اصلا چرا باید بریم خدمت سربازی و تازه اگر هم میریم چرا 20 ماه ؟
به نظر من در شرایط عادی کشور نباید دوسال جوونها رو عقب بندازه.
تيراندازي دوست داري؟
بله زیاد دوست دارم . خیلی هم دوست دارم به عنوان ورزش شروعش کنم اما هنوز فزصت نشده
اولين خلبان ايراني كي بوده؟
نمیدونم
اولين فضا نورد زن كي بود؟
والنتینا ترشک وا
اسمت تو رو ياد كي ميندازه؟
یاد مهرداد دوم پادشاه ایرانی میندازه. یکی از دلایلی که از اسمم خوشم میاد ایرانی بودن اسممه چون از عرب ها متنفرم
تا حالا به اين فكر كردي كه چرا بغضي اسمها در يك دوره تاريخي براي مردها استفاده ميشده ولي الان براي خانمها ست؟ مثلا اذر .
نه نمیدونم . اگه جوابشو میدونی بنویس . خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم
ممنون
خواهش میکنم