سلام
این مخابرات شاهکاره سایتش
امروز در پنل من تاریخ انتقضا رو زده 1395 یعنی دوسال به اشتراکم اضافه شده !!!
Printable View
سلام
این مخابرات شاهکاره سایتش
امروز در پنل من تاریخ انتقضا رو زده 1395 یعنی دوسال به اشتراکم اضافه شده !!!
مطمئنا شما طرح زرین بودید،این طح زمانش بصورت اتوماتیک نمدید میشهنقل قول:
متاسفاه امکانش نبوده که مشکل برطرف بشه باید یکم منتظر بمونید باید نامه نگاری بشه با تهراننقل قول:
من معذرت میخوام
کدوم طرح زرین
چه اسمیه براش گذاشتن آخه
شبانه هم نداره حجم دزدی هم ماشاالله
خب اسمش طرح زرین هست دیگه مثل شما که اسمتون محمده.نقل قول:
خب طرح های دیگه که شبانه رایگان داره ثبت نام کنید
خواش میکنم.شما که مقصر نیستید
فقط یه سوال :با کجا نامه نگاری بشه؟شرکت پرورش داده ها؟بعد چقدر زمانبر هستش حدودا؟
گفتند سعی میکنیم در حد اقل زمان حل بشهنقل قول:
نه با مخابرات ایران باید نامه نگاری بشه
فعلا دارند لیست شماره هایی که شارژ منفی خورده را چک میکنند که خدایی نکرده کسی از قلم نیافتاده باشه
الان طرح حرفه ای بدون مودم رایگان میخوام بگیرم البته طرح زرین دارم.این طرح شبانه رایگان داره ؟ میخوام حجم زیادی از برنامه ها دانلود کنم.
حالا سوال دوم اینه خط متعلق به مادرم هست حضور مادرم اجباری هست ؟ ایشون نزدیک 65 ساله هستن.
دوست عزیز من خودم برنامه Du Meter دارم چک کردم تقریبا یکی هست یعنی اختلاف عدد با تو گزارش سایت حدود 200 مگابایت.یعنی درست هست.تجربه کار با ویندوز 8.1 اینه که این ویندوز واقعا برای اینترنت هست و خیلی اینترنت خوره!فایروال کومودو Comodo Firewall نصب کنید تا از اتصال برنامه بدون اجازه جلوگیری شود.
دوم اینه که فیسبوک یک قابلیت داره که نمایش اتوماتیک ویدئو را متوقف می کنه و کروم یا اپرا اینا تنظیم دارن که میتوانند نمایش اتوماتیک متوقف کنن.شما حتما چک کن.
خدا کنه رسیدگی کنن... اگه طرح نامحدود میدادن همه این مشکلات رفع میشد این همه کاربر دارن شبانه باسرعت های بالا دانلود میکنن افت سرعت هم نداره نمیدونم چرا 1 طرح نامحدود 512 نمیزارن سرعت دانلود 1 به 8 هم که باشه کافیه
طح حرفه ای شبانش 99 درصد تخفیف داره البته بدون مودم رایگان،با مودم رایگان 90 درصد تخفیف دارهنقل قول:
اگه امکانش هست براتون از طریق سامانه مخابرات به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از قسمت رزرو ثبت نام کنید.
برای ثبت نام حضوری فقط کارت ملیشون و کپی کارت را همراه داشته باشید کفایت میکنه البته شناسنامه خودتون را ببرید تا احراز هویت بشید :دی