428 زيباست ولي سراند و سنتر ضعيفي داره
و اينو مد نظر داشته باش
يه مدل ديگه هم تو شركا داره فكر كنم 528 بود كه اون ظاهر زيباي 428 رو نداره ولي سنتر و سراند خوبي داره
و كانال سنتر در فيلم تقريبا 80 درصد صحبت ها و ... رو داره
حواست به اين موضوع بشه
Printable View
428 زيباست ولي سراند و سنتر ضعيفي داره
و اينو مد نظر داشته باش
يه مدل ديگه هم تو شركا داره فكر كنم 528 بود كه اون ظاهر زيباي 428 رو نداره ولي سنتر و سراند خوبي داره
و كانال سنتر در فيلم تقريبا 80 درصد صحبت ها و ... رو داره
حواست به اين موضوع بشه
سلام. امپ 922 تنظیمات دستی صدا (اکولایزر) داره یانه و مسیر تنظیمات صدای اون دقیقا کجاست .من چون نتونستم باند بخرم فعلا دو تا باند قدیمی یاماها مدل ast-sc 10 بهش وصل کردم باسش زیاد جالب نیست.
سلام
من یه تلویزیون شارپ دارم
یه dvd 9570 ال جی
یه سینما خانگی 871 ال جی
با کابل اپتیکال تلویزیون رو به سینما وصل کردم. صدای تله و صدای ریسیور و سینما تو باندای سینما میاد ولی....
صدای dvd تو باندا نمیاد......چرا؟؟؟؟؟؟؟:n27:
سلام.پلیربون با HDMI وصله؟اگر وصله رو ورودی های دیگه هم امتحان کنید مثلا ورودی ای که رسی.ور وصله.نقل قول:
این دوستمون دادا زبل بلاخره چیکار کرد؟داداش موفق شدی؟
بله با hdmi وصله ولی ریسیور با hdmi نیست.اگه بخوام با ریسیور عوض کنم باید با سه فیش بزنم.نقل قول:
ولی با سینما جابجا کردم فرقی نکرد
سلام
یه سینما خانگی میخواستم بگیرم زیره 5/1
یه مدل ال جی دیدم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ هم زنگ زدم E 4551 داشت 1200
تو این رنج قیمت اگه چیزه بهتری از مارک دیگه ای هم سراغ داشتین بگین
LED7000 سامسونگ دارم به همین خاطر میخوام 3 بعدی باشه
سلام
من میخواستم تلویزیون پلاسمای پاناسونیک مدل VT30 بگیرم. بنظرتون چه سینمای خانگی بگیرم تا باهاش جور باشه؟ فقط قیمت بالا خیلی نباشه!
مرسی
سلام جناب رایاننقل قول:
با زحمتای ما
خیلی کمک کردین
فقط تو رو خدا نگینبیاین تهران که اگه من بیام تهرون 2 روز کارم تعطیل میشه به اندازه نصف اون سینما ضرر میخورم
تصمیم به آمپ 921 باضافه جامو 428 گرفته بودم که دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو دلم کرد که سوراندهاش ضعیفه بهتره بری سراغ 528
در ضمن اگر تلفن چند مغازه رو که جامو میفروشن داشتم زنگ میزدم قیمت میگرفتم مخصوصا پاساژ شرکا
اگه میتونستم هر دو را از یه جا بخرم خوب میشد اونوقت پیگیریش راحت تر میشد
ضمنا یه پلیر وسترن هم لازم دارم که واسه اونم آدرس یا تلفنی ندارم
با تشکر