من اول بند اول یا اگه بند اول طولانی بود، سه چهار خط اول ریدینگ رو می خونم و بعدش سوال یک رو جواب می دم. همین جوری تیکه تیکه می خونم و سوالا رو جواب می دم! به نظرم روش خوبیه.نقل قول:
Printable View
من اول بند اول یا اگه بند اول طولانی بود، سه چهار خط اول ریدینگ رو می خونم و بعدش سوال یک رو جواب می دم. همین جوری تیکه تیکه می خونم و سوالا رو جواب می دم! به نظرم روش خوبیه.نقل قول:
من فقط میخوام بدونم جای محاسبه ، کیفیت کاغذ ، اینکه مداد روی کاغذ خوب میچرخه و ... رو بدونم ! که برای غافلگیر نشدن خوبه !نقل قول:
+ شکل دفترچه رو هم از قبل ببینی از لحاظ روحی خیلی تاثیر میزاره
البته بین دیدن یا ندیدن من دیدن قبل از آزمون رو انتخاب میکنم !!! ...
* تا سال دیگه که کنکور میدم شاید 3 بعدی هم بشه و عینک بدن ببینیم !!نقل قول:
سه بعديه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه حرفم ميزنه !!! يه جوري ميگي چه شكليه انگار ... ! عزيز شكلش هيچ فرقي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که میخواستیم کنکور بدیم مشاورمون هی میگفت بچه ها یاد بگیرین ریز بنویسین دفترچه کنکور خیلی کوچیکه!!!!!
واسه ما معضلی شده بود!!!
اون دفترچه ای که من دیدم همچین کوچیک نبود،ینی اون لحظه اصلاً به کوچیک بودنش فک نمیکنی
من بعد از جلسه کنکور یادش افتادم، به نظر من که اینقد کوچیک نبود که باعث استرس بشه،از دوستامم که پرسیدن همه گفتن آره انگار یه ذره از دفترچه عمومی کوچیک تر بود!!!!!:دی ینی هیچکس سر جلسه به کوچیک بودنش دقت نمیکنه که شما از همین الان واسه خودتون سوژه استرس پیدا میکنین...هرچی هست جا واسه محاسبه کم نیست
تنها مشکلی که داشت به نظر من جنس کاغذ پاسخ نامه بود،افتضاح...یه جنس خیلی زبر و کلفت!!!!انگار که پرز داشت...دستتو که میزاشتی داغون میشد...اگه پاک میکردی که دیگه کل اون قسمت پخش میشد ،جاش خیلی بد میموند،از بهترین نوع پاک کن استفاده کنین.
سلام
من دفعه ی قبلی که برای تایید سوابق تحصیلی اعلام کردن (قبل از خرداد) رفتم و تایید کردم
ایندفعه که تمدید شد دیگه لازم نبود برم؟آخه وقتش تموم شده و میترسم یه موقع بگن دوباره بایدتایید میکردید
ترو خدا زودتر جواب بدین:18::18::18:
اگه میبینی بند طولانیه و ولش میکنی پس این روش یخورده عیب داره ، یکیش اینه که وقتی سوالارو مفهومی بدن ، نمیتونی جواب بدی. بعدش موقعی که میای پاسخ بدی ، ذهنت پراکنده شده و جواب دادن رو مشکل میکنهنقل قول:
بعدش هم اگه سوالی بدن که 4 تا گزینه درسته و بهترینش رو باید انتخاب کنی ، دیگه نمیتونی بزنی
اول صورت سوال ها رو بخون ، جواب هم نخوندی نخوندی ، بعد یک دور سریع ریدینگ رو بخون و بعد داری که میخونی اگه جایی که رسیدی فکر کردی جواب جواب بده. اینجوری هم میخونی و هم جواب میدی.
البته روش Skimming and Scanning هم هست که بدرد کنکور نمیخوره. اگه خواستی سرچ کن توی گوگل ، برای ریدینگ های بلند بدرد میخوره.
mazerta mikham,vali poshtibanet cherto pert gofte,soalaye azad mishe gof aslan ghabele moghayese ba sararsari nis,be nazaram alan ya kharej o bezan ya dakhel,azad o hata age vaght dashti am nazan,chon mood e soala kamelan fargh mikone,baes mishe zehniyatet raje be soala avaz sheنقل قول:
نه عزيز ! اين تاييد كردن يا نكردنش الزام آور نيست ! فقط واسه خودت ميگن كه يه وقت بعدا بهشون گير ندي !!!:31:نقل قول:
اتفاقا الزام آور هست و برای اینه که بعدا بهت گیر ندن! اگه مغایرتی باشه رشتهی قبولی ملغی محسوب می شه.نقل قول:
البته اگه قبلا یک بار تایید کردی نمرات رو دیگه لازم نبود دوباره می رفتی.
خب عزيز ! يه بار ديگه جملتو بخون ....... به نظرت اين الزام آور محسوب ميشه ؟!! منظور من اينه كه اگه تاييد هم نكني مشكلي نيست ( البته در صورت عدم مغايرت ) !!! اونا هم واسه همين اين امكانو فراهم كردن كه فردا برات مشكلي ايجاد نشه !نقل قول:
خب همین که اگه مغایرت داشته باشه ردت می کنن، یعنی لازمه که بری و ببینی مغایرتی داره یا نه!:31::10:نقل قول: