یعنی lw98000 یه سرو گردن بهتره ؟ همینو بگیرمنقل قول:
تو تصاویر دو بعدی هم بهتره ؟
جایی نیست این 2 tv رو مقایسه کنه ؟
یعنی lw98000 یه سرو گردن بهتره ؟ همینو بگیرمنقل قول:
تو تصاویر دو بعدی هم بهتره ؟
جایی نیست این 2 tv رو مقایسه کنه ؟
کلیات تکنولوژی کواترون شارپنقل قول:
فروردین ۱۷, ۱۳۹۰
پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک [...]
پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون
شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک به واقعیت می گردد. همچنین افزایش تعداد پیکسل های رنگی ،تصاویری شفاف تر و واضح تر ایجاد کرده و حس بهتری از تصاویر به بیننده منتقل می نماید.
مقایسه پیکسل ها ی پانل
در مقایسه پیکسل های موجود در پانل تلویزیون های معمولی و Quattron با استفاده از ذره بین می توانید اضافه شدن رنگ زرد را به پانل سه رنگ RGB و افزایش و فشرده شدن پیکسل ها را در تلویزیونهای کواترون نسبت به سایر تلویزیونها مشاهده نمایید.
افزایش طبف رنگ
افزایش رنگ زرد به پیکسل های رنگی صفحه نمایش تلویزیون های کواترون شارپ تولید رنگهای واقعی تر و درجه بندی رنگی لطیف تر و ملایم تر رابرای بیننده به همراه داشته و همچنین تجربه بی همتای تصاویر واقعی در تلویزیون HD را میسر می سازد.تکنولوژی Quattron شارپ نه تنها نمایش رنگ زرد در تلویزیون ها را بهبود می بخشد ، بلکه رنگ های طلایی، آبی تیره و سبز اقیانوسی بسیار بهتری را به نمایش می گذارد و رویای تصویر ایده آل را به واقعیت نزدیک می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی ex520نقل قول:
5550 سامسونگ
585 سامسونگ
50vt30 بگیر 3 اینچ هم بزرگتره.....................نقل قول:
نقل قول:
خوب این واضحه که تکنولوژی ال ای دی جدیدتر، پیشرفته تر، کم مصرف تر و البته گرانتره،
بله 47LW98000 تقریبا از همه نظر بهتره بجز اینکه 3 اینچ کوچکتره که البته اصلا به چشم نمیاد،
درضمن 47LW98000 چون تازه وارد بازار ایران شده قیمت خیلی بالایی داره، من بودجه شمارو نمیدونم دوست من؛
47LW98000 چیزی حدود 3.900.000 تومان هست که با کارت هدیه 250.000 تومانی گلدیران برای شما 3.750.000 تومان تمام میشود
من پیشنهاد دیگری دارم؛ مدل 55LW57000 که قیمت آن 4.350.000 بوده و 600.000 تومان کارت هدیه به آن تعلق میگیرد یعنی قیمت آن هم 3.750.000 تمام میشود.
اما این مدل 55 اینچ بوده، همانند LW98000 سینمای 3بعدی پسیو دارد، در سیستم رنگ پال 100 و در سیستم رنگ NTSC 120 هرتز می باشد و کنتراست آن مگاکنتراست با نسبت 8.000.000 / 1 است .
تنها تفاوت آن با مدل LW98000 هرتز پایینتر، کنتراست کمی کمتر، و عدم استفاده از تکنولوژی نانو میباشد ولی در مقابل افزایش مساحت پنل به میزان 1.5 برابر را در پی دارد.
موفق باشید.
نقل قول:
مرسی، آره تو سایت شرکت مادیران هم قبلا اینارو خونده بودم، آخه بستگی داره کی اینارو بگه داداش، اینا نظر یه سایت بیطرف یا یه فرد عادی که بخواد چشمی ببینه نیست، چون با سه رنگ اصلی تمامی رنگها قابل تولیدند.
:happy: این شکلکو ببین، من الآن دارم اینو زرد میبینم تو مانیتور معمولیم، اگه شماهم داری زرد میبینی بدون پیکسل های مانیتورت میتونن رنگ زرد تشکیل بدن، پس نیازی به افزودن یه رنگ زرد جدا به هر پیکسل نیست اصلا.
اگرم نیاز باشه هیچ دوربینی هنوز نیومده که حسگرهای رنگش برر مبنای اندازه گیری 4 رنگ کار کنه؛ حقیقتش من تاحالا نشنیدم اگرم اومده:14:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین. در واقع این جدول بیشتر شبیه یه مقایسه از امکانات تلویزیون هاست و اینکه امتیاز دهی این سایت بر چه مبنائی است و در قسمت Rating امتیازها ، متعلق به بازدید کننده هاست ویا ادیتور سایت .نقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
در بسیاری از مقاله ها گفته شده که تکنولوژی پسیو ، عمق تصویر کمتری داره ولی من خودم تا حالا از نزدیک این مسئله رو امتحان نکردم . قبل از خرید به این مسئله توجه کنید .نقل قول:
در بسیاری از مقاله ها گفته شده که تکنولوژی پسیو ، عمق تصویر کمتری داره ولی من خودم تا حالا از نزدیک این مسئله رو امتحان نکردم . قبل از خرید به این مسئله توجه کنید .[/QUOTE]
من امتحان کردم، تو نمونه هایی که امتحان کردم فرق زیادی نداشتن، از نظر علمی هم چون هر دو فناوری 1 تصویر جدا تصویر بر روی هر چشم ایجاد میکنن نباید فرقی داشته باشن، اما حتی اگه فناوری اکتیو عمقش بیشتر باشه وقتی چشمو اعصاب آدمو تحریک و اذیت کنه نمیارزه آدم به چشماش آسیب بزنه واسه یکم عمق بیشتر.:41:
ممنون دوست عزیز بودجه من چیزی حدود 4 تا 4.5 هم برای اینچ بهتر هزینه میکنم اما 98000 3 بعدی بهتری داره چون 400 هرتز گفتم اینو بگیرم وگرنه دوست دارم تلویزیون اینچش 50 یا بالا تر باشه شما سه بعدی vt30 هم تست کردی ؟ درسته که سه بعدی پسیو کیفیت پایینی داره و 1080p نیست ؟نقل قول:
تو دو بعدی هم ال جی بهتره ؟
ممنون
برای بار پنجم این سوال را میپرسم :کسی از تلویزیون سامسونگ 5850 سامسونگ اطلاعاتی نداره؟مدل اصلی بین المللی این مدل کدام مدل است؟ ایا طبق ادعای سایت samsungcenter این تلویزیون 100 هرتز است؟
قدیما اینجا سوالی که مطرح میشد سریعا اساتید کاربلد جواب میدادند ولی جدیدا کسانی که چند روزه که عضو شدند و کاملا مشخصه که هیچ اطلاعاتی ندارند به بیشتر سوالات جوابهای غیر کارشناسانه و اغلب اشتباه میدهند. خواهش میکنم یکی از اساتید بزرگوار جواب این سوال را سریعتر بدهد. با تشکر