تست کردنش شاید یک کم طول بکشه اما همین امشب برات میفرستم .نقل قول:
Printable View
تست کردنش شاید یک کم طول بکشه اما همین امشب برات میفرستم .نقل قول:
راستی ابوالفضل جان نگفتی میخای از کدوم لیگ شروع کنی ؟ اسپانیا خوبه ؟
من سیو ساختم و بخش تیم ملی هم فعال شده .الان شما توی اوساسونا هستی و مسابقات مقدماتی جام جهانی توی امریکای جنوبی داره برگزار میشه .ببین همه چیز مرتبه !
اینم سیو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای اینکه زودتر مشخص بشه که تیم ملی دعوت میشی یا نه میتونی بعضی از بازیا رو skip بزنی فقط نباید تعداد skip ها بیش از 50 درصد بازیا بشه .
اوه! راست میگی. اینو یادم رفته بود. یه لیگ 20 تیم توی League A بساز که توش این تیما باشن:نقل قول:
1- رئال مادرید
2- چلسی
3- اینترمیلان
4-اتلتیکومادرید
5- بارسلونا
6- والنسیا
7- اوساسونا
8- آث میلان
9- یوونتوس
10- آ اس رم
11- لاتزیو
12- منچستریونایتد
13- لیورپول
14- آرسنال
15- بایرن مونیخ
16- المپیک ----
17- بوخوم
18- ریورپلاته
19- آژاکس
20- بوکاجونیورز
پ.ن: یه نکته رو یادم رفته بود بپرسم. شما ورژن بازیت چنده؟ چه لیگایی داری؟؟؟ من لیگ هلند رو ندارم و به جاش لیگ آلمانه و تیمای مهم لیگ هلند به Other Leagueمنتقل شدن. من از پچ Gaming استفاده می کنم. چون تیمامون باید یکی باشه، واسه همین می گم!!!!!1 :10:
آدرس كه مال رپيد شير بود توي همين تاپيك گذاشتم جستجو كني پيدا مي كني لينك رپيدشير بود و اون رو هم از يه سايت كره اي گير آوردمنقل قول:
ويرايش...
ابولفضل جان فكر كنم فهميدم چرا به آرژانتين دعوت نميشي احتمالا مليت آرژانتيني كه بر ميداري تيمش رو از بازي حذف كردن و يك تيم ديگه رو ويرايش كردن. نميدونم منظورمو تونستم برسونم يا نه مثلا شما اگه مليت عراقي برداريد به تيم ملي دعوت نميشيد ويرايشي كه شده بازي شما فكر مي كنم اين مسئله بوجود اومده حتي دوستمون گفت سيو شما بخش National نداره زماني شما توي BAL بخش National نداريد كه مليت هايي برداريد كه توي بازي تيم ندارند واقعا شما به جاي پچ گيمينگ اگزس از پچي كه من ساختم استفاده مي كرديد مشكلات Spoil شدن بازي رو نداشتيد پچ من بازي رو اورجينال نگه مي داره و اسپويل نمي كنه
منم از gamingaccess استفاده میکنم و ورژن 1.2 .این سیو که گذاشتم یک نگاه بهش بنداز ببین بخش تیم ملی هم برات فعاله اگه فعال بود بگو تا دوباره با این تیمایی که گفته شروع کنم . اگه بخش national team فعال بود شک نکن همه چیز مرتبه .در ضمن من اسم لیگهارو عوض کردم و لیگ A ندارم این 20 تا تیمو باید به کدوم لیگ منتقل کنم ؟تیم 16 المپیک ل ی و ن ه یا المپیک مارسی یا ..
یه نکته هم هستش، من وقتی یه سیو رو می ازم با برنامه PRO EVO Editing Studio 2009 و PesLegend قدرتهام و پستام رو تغییر میدم و اونا رو اضاف می کنم.
سلامنقل قول:
تائید میشه من هم متوجه این موضوع شدم ولی دیر شد نتونستم که زود تر از این بهتون خبر بدم .
بعد من الان توی اخرای فصل هستم یه 4 5 بازی مونده تا فینال رو انجام بدم می خوام ببینم که توی فصل اینده به تیم ملی دعوت میشم وایا این گزینه ظا هر میشه یا نه ؟
در ضمن شاید علت این کار بدونم یه چند روز دیگه نتیجه رو بهتون می گم .
موفق باشید:40:
قربانتان:27::27::27:
__________________________________ خارج از مطلب
اخ جون یه ستاره هم گرفتیم ودرجه مون هم بالاتر رفت .:39::39::39::39::39::39::25::25::25::26::26::26:: 26::26::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
آره فعاله. شما وقتی balرو فعال می کنی 4 تا لیگ داری. واسه من لیگ اولی رو انتخاب کن و این تیما رو توی اون لیگ بزار. منظورم اون لیگه. مر30نقل قول:
سلام ابوالفضل جاننقل قول:
هیچ مشکلی نیست دوست عزیز این چیزی عادی هستش .