راهنمایی خرید
سلام من یک مبتدی هستم از کنن G12 و S95 خوشم اومده ولی فکر کنم برای من که هیچی از عکاسی نمی دونم زیاده..دوربین زیر 500 تومان که یک مبتدی بتونه در حد خودش عکس های با کیفیت بگیره ..چی معرفی می کنید؟با تشکر از وقت و راهنمایی شما
راهنمایی خرید
سلام من یک مبتدی هستم از کنن G12 و S95 خوشم اومده ولی فکر کنم برای من که هیچی از عکاسی نمی دونم زیاده..دوربین زیر 500 تومان که یک مبتدی بتونه در حد خودش عکس های با کیفیت بگیره ..چی معرفی می کنید؟با تشکر از وقت و راهنمایی شما
به نظر من سونی HX5 با عکس و فیلمبرداری عالی بخرید ، پشیمون نمیشید.نقل قول:
G12 و S95 هر دو عالی هستندنقل قول:
من G12 را ترجیح میدم
مارک 2 یه فول فریمه و به نظر من بهترین دوربین عکاسی موجود در رده خودش محسوب میشه در عین حال 24-105 جرء سری L هستش که واقعا کیفیت عالی دارهنقل قول:
550D دو رده پایین تر از مارک 2 محسوب میشه هم سیلینگ پایین تری داره هم کراپ داره و لنز های 18-55 و 55-250 لنزهای خیلی بچسبی نیستند
اما 7D با اینکه کراپ داره اما سیلینگ خوبی داره
راستش رو بخواهی همشون عالی محسوب میشند بجز لنز 250-55
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
فیلمبرداریش خوبه اما عکاسیش با موترد ذکر شده نمیتونه رقابت کنهنقل قول:
دوستان به پول احتیاج دارم و HS10 خودمو همراه 4باطری می خوام بفروشم
به نظرتون چند بدم؟
دو هفتس خریدم
به شدت موافقم...:10:نقل قول:
ما هم موافقیم:10::10:.نقل قول:
اگر دقت کنید دوست عزیزمون گفتند که از عکاسی سر رشته ای ندارند. اون مدلهایی که مد نظر شماست به کار ایشون نمیادنقل قول:
سلام به همهی اساتید
elsin جان به نصایحت گوش کردم ، تصمیم گرفتم d3100 بگیرم
چند تا سوال تو amazon.com قیمت با رم 4 و کیف و یه شت 580$ بود ولی تو dpreview فقط دوربین با لنزش 669$ بود . دلیل خاصی داره ؟
بعد اینکه تا اونجایی که ن فهمیدم هیچ کدوم از دوربین های تو ایران چیزی به اسم نمایندگی رسمی ندارن ( برداشت من ها) پس اگه احیانا بخوام از جایی غیر ایران خرید کنم ، می تونم تو ایران بیمه بدنه و بیمه سرقتش کنم ؟ مار گزیدم یه دوربینم و جناب دزد محترم برد :21:
به دوربین های نیکون فقط لنزای خودش می خوره ؟
و اینکه خیلی از بابت راهنماییات ممنون:11:
اشتباه می کنی دوست عزیزنقل قول:
همه ی این دوربین ها در حد بسیار مبتدی هستند(کامپکت ها) g12 و S95
از ان گذشته با ورود به دنیای دیجیتال تمام غیر DSLR برای آماتورها و عکاسی خانوادگی طراحی شده اند و تازه کار با DSLR ها در مد اتوماتیک بسیار ساده شده
در ضمن علت تایید نکردن سونی پیشنهادی شما کیفیت عکاسی است وگرنه کاربری ان تفاوتی با موارد ذکر شده ندارد