دوست عزیز شما یه عکس از اون اروری که میده اینجا بزار .نقل قول:
مشخصات سیستمتون رو هم لطف کنید . :46:
Printable View
دوست عزیز شما یه عکس از اون اروری که میده اینجا بزار .نقل قول:
مشخصات سیستمتون رو هم لطف کنید . :46:
سلامنقل قول:
کارت گرافیک من Zotac هست دراین سایت موجود است ؟ یا باید از سایت خود Zotac دریافت کنم ؟
آدرس سایت را هم بفرمایید
سلام عکس بلد نیستم بگیرم ولی ارور مده که یه قسمتیشو پیدا نمی کنه سیستمم هم 2 گیگ رم دارم و یه کارت گرافیک 512 و یه کارت گرافیک 256
نه دوست عزیز مارکش مهم نیست .از سایت اصلی nvidia دانلود کن اینم آدرسش:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
نقل قول:
دوست عزیز
directx توی dvd بازی رو نصب کن. اگر بازم همین error رو داد مشخصات دقیق گرافیکت و فایلی رو که نمی تونه پیدا کنه بده تا بشه بهتر کمکت کرد...
جناب ar@m سلامنقل قول:
عکسی که گذاشتی رو من که نمی بینم یه جا دیگه آپ کن لطفا
بعدشم عربی از کجا بلد باشیم آخه!
اینو یه جا دیگه آچلود کردم.
فقط خواهشن راهمایی کن.
نگی خوب اطلاعات رو بنویس و ثبت نام کن از این حرفا. اینارو کردم. ولی بازم موقع اجرا همین صفحه میاد.آخه مگه این بازی فقط تحت شبکه قابل اجراست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا:نقل قول:
نقل قول:این بازی که فقط تحت شبکه نیستش کهنقل قول:
اصلا نصبsteam برای بازی کردن آنلاینه که! اگه نمی خوای آنلاین بازی کنی به steam چیکار داری
نقل قول:
نحوه بازی آنلاین l4d:
1. استم را نصب کنید
2. استم را اجرا کرده و صبر کنید تا آپدیت شود. سپس یک اکانت بسازید و وارد استم شوید.
3. بازی را نصب کنید و سپس از فایل فیکس انلاین بازی را دانلود و در مکان نصب بازی کپی کنید.
4. استم را اجرا کنید و در بخش my games با استفاده از کلید add non-steam game بازی l4d را به لیست اضافه کنید
5. از طریق استم وارد بازی شده و در بخش تنظیمات keyboard گزینه developer console را فعال کنید.
6. در بازی کلید ~ از روی صفحه کلید را بزنید و بنویسید: Connect ip:port
سلام خدمت دوستان !
من بازی بایوشاک رو تازه نصب کردم بعد خارج شدن از بازی وقتی دوباره میخوام برم تو بازی ارور dont send رو میده از لحاظ سیستمی هم مشکلی ندارم چندین بار هم از اول بازی رو نصب کردم ولی باز با این ارور مواجه میشم !
دوستان لطفا کمک کنید.یه چند وقتی بود هوس warcraft کرده بودم که اومدم نصب کنم که بعد از اینکه نصب شد کرکشم کردم ولی وقتی میخواد بره تو بازی این پیغام میده:
war3.exe-ordinal not found
The ordinal 569 could not be located in the dynamic link library Storm.dll.
بعدشم میگه که سی دی رو وارد کنید که من کرک کردم بازیو در حقیقت نباید یه همچین پیغامی بده.
در ضمن هر دو وار ها نصبه.Reign of chaos &Frozen throne.
مشکلی ام از نظر سیستم ندارم.
آخه مارک میخواد الان از قسمت نام تولید کننده چی وارد کنم تا جستجو کنه ؟نقل قول:
Product Type
دوستان لطفا کمک کنید.یه چند وقتی بود هوس warcraft کرده بودم که اومدم نصب کنم که بعد از اینکه نصب شد کرکشم کردم ولی وقتی میخواد بره تو بازی این پیغام میده:
war3.exe-ordinal not found
The ordinal 569 could not be located in the dynamic link library Storm.dll.
بعدشم میگه که سی دی رو وارد کنید که من کرک کردم بازیو در حقیقت نباید یه همچین پیغامی بده.
در ضمن هر دو وار ها نصبه.Reign of chaos &Frozen throne.
مشکلی ام از نظر سیستم ندارم.
کسی جوابه منو نمیده؟
شما درایور کارت گرافیکی تون up to date هست؟اگه نیست احتمالا مشکل از همون درایوره که از nvidia که دوستان گفتن میتونین دانلود کنید.نقل قول: