تف تو ... ایرانسل منو باش دیروز دوتا خریدم . الان درستش کرده زده ۲۰ تومن. من که شکایت زدم ۱۹۵. :n34:نقل قول:
Printable View
تف تو ... ایرانسل منو باش دیروز دوتا خریدم . الان درستش کرده زده ۲۰ تومن. من که شکایت زدم ۱۹۵. :n34:نقل قول:
جالب اینجاست توی صورت حساب 2 تمن کرده ولی توی حد اعتبار 20 تمن کم کرده. حالا کدومو باور کنیم:n13:
شانس آوردم. منم میخواستم سه بار اون بستهی ۲ تومنی رو بخرم. خوب شد نخریدم!
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
دوستان داستان این 1 هفته نامحدود ایرانول چیه؟ ثبت نام جدید
نقل قول:
یکی از دوستانم این بسته رو فعال کرده
پرسیدم گفت همین 2 تومن ازش کم شده
من ثبت شکایت کردم توی 195 و بعد از اون یک نفر اومد برا تست
بعد گفت داداش تو سرعتت خیلی بالاست. گفتم چنده گفت روی 15 مگ هست
بعد خودم نگاه کردم دیدم 15 مگابیت هست و گفتم این بیت هست نه بایت. طرف فرق بیت و بایت رو نمیدونست و یا بهش گفته بودن که با بیت بیان کنه فقط و گفتش از نظر من سرعتت خوبه و فکر نمیکنم که بررسی کنن
مشکل نیم ساعت آخر رو هم گفتم و گفت عجیبه و از این حرفا
گفتم دوستم با 4 مگابایت داره دانلود میکنه
گفت از نظر ما سرعت 40 مگ استثنایی هست و از 100 تا یکی اینطوری هست و خیلی به دکل نزدیکه و از این حرفا تحویلم داد
الآن که دارم استفاده میکنم نیم ساعت آخر مشکلش حل شده ولی بقیه موارد مثل قبل هست و تغییری نکرده
آره 2تمن کم شده ولی از حد اعتبار 20تمن کم کرده.نقل قول:
ایرانسل است دیگر ......... گاهی اوقات موقع دزدی گیج می زند ...... :n02::n02::n19:
- - - Updated - - -
ایرانسل است دیگر ......... گاهی اوقات موقع دزدی گیج می زند ...... :n02::n02::n19:
واقعا؟ یعنی نیم ساعت آخر دیگه قطع نمیشه؟نقل قول:
دوستان این دی جی کالا چیه به بسته ها اضافه شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
چجوریه این ؟ هدیه ؟؟؟؟نقل قول:
مستندات بفرستید بابت محدود کردن سرعت تو بسته 7 روزه رایگانشون فورا پیگیری میکنیم
الان فهمیدم، گویا با خرید این بسته ها بصورت قرعه کشی به بعضی ها کد تخفیف خرید در دی جی کالا داده میشه و کاملا بی ربط هست و گویا ایرانسل یه پولی از دی جی گرفته که تبلیغشونو بکنهنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دوستان که گفتن، وقتی سهم روزانه تموم میشه، اس ام اس محدود شدن سرعت میاد. به محض اینکه ۱۲ شب میشه، دوباره سرعت آزاد میشه.نقل قول:
سلام دوستان
کسی با مودم D100 ایرانسل به مشکل خورده؟
به طرز عجیبی هیچ دستگاهی به صورت وایفای به مودم متصل نمیشد و ارور authentication میداد. بعد از ریست مودم مشکل حل شد.
من مجموعا ۳ تا از همین مودم دارم که هر کدوم تو یه نقطه مجزا از شهر هستن و با تاخیر ۱ روزه از هم این اتفاق برای همشون افتاد.
چند وقتی هست مشکلات عجیب و غریبی پیش میاد و کلا اینترنت ایرانسل پایدار نیست!
درست گفته واقعیتش هم همینه که نود درصد استفاده کنندگان سرعت زیر 15 مگ رو دارند تازه سرعت شما جزو خوبها هست . حالا یک عده کمی در موارد خاص اون سرعتهای40و 50 و60 رو دارند که میان تست سرعت میگذارند که بقیه هم فکر میکنند باید همینطور باشند.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
از نظر ایرانسل 8 مگابیت ایده آل بیشتر دیگه زیادی خوشحال میشی
برای من که ۱۰ تا ۱۲ مگابیت بیشتر نمیشه. خیلی زور بزنه ۱۳ ۱۴ مگابیت میشه. بعضی وقتا، به یه دکل دورتر وصل میشم که سیگنالم ضعیفتره، اما سرعت ۴۰ مگابیته. فقط سرعت آپلودم همیشه ۸ مگابیته.نقل قول:
برای من ۴۰ تا تو خونه رو پلاس دارم، با سیگنال ضعیف دم پنجره، که به ۱۰۰ هم میرسه اگه برم زیر انتن، ولی جدیدا فقط شبا سرعت بالاس و روزا به همون ۱۵ اینا محدوده، شاید بخاطر ترافیک شدیده، ایرانسل خیلی پر مصرف شده.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نقل قول:
نه همون اعتبار رو نگاه کرده بود
اقا ما که شکایت کردیم:
:n25:نقل قول:
باسلام و احترام
به استحضار می رساند موضوع شکایت در خصوص کم فروشی بسته های اینترنتی شبانه و یا ساعتی شرکت ایرانسل می باشد که این شرکت کلیه بسته های ساعتی خود را نیم ساعت باقی مانده به پایان زمان مشخص شده پایانی قطع می نماید.
به عنوان مثال اگر بسته یک ساعت نامحدود شبانه با بازه 2 الی 8 صبح خریداری بشود و اگر ساعت 6 صبح از آن استفاده بشود بسته خریداری شده به جای اتمام در ساعت 7 صبح در ساعت 6:30 قطع می شود و ممانعت از استفاده آن می گردد.
تمامی بسته های شبانه و یا ساعتی به همین ترتیب قطع و کم فروشی رویت می گردد.
با شرکت ایرانسل صحبت شده و مشکل فوق اعلام گردیده هست همچنین با اینجانب تماس و پیگیری نیز شده است ولی همچنان پس از گذشت یک هفته همچنان مشکل فوق رویت و تکرار می شود.
خاطر نشان می سازد مشکل اعلامی از بدو استفاده و ارایه بسته های نام برده شده (شبانه و یا ساعتی) وجود داشته و تاکنون این شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال کم فروشی خود قبول نمی کند و با عناوین مختلف اضهار بی اطلاعی می نماید.
پیشنهاد می گردد خود مسئولین محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام به خریداری یکی از بسته های شبانه این شرکت نموده و مشکل مربوطه را از نزدیک و شخصا رویت و اعلام بفرمایند.
با تشکر
دویتان دایمی ارانول
یکی میگه که مثلا 30 ثانیه طول بکشه طرف جواب تماس رو بده ( گوشی رو برداره) جز مکالمه حساب میشه؟ کسی هست تایید کنه؟
خیر برای بنده این مشکل تاحالا پیش نیومده، مگر کسی که دایورت کرده باشه، که وقتی دایورت میکنه، گاهی که میگه اونیم که بهش دایورت کرده در دسترس نمیباشد پول میندازه وقتی داره میگه در دسترس نمیباشد یا اشغال است. یا ...، کلا رو دایورتیا این مشکل زیاد دیدمنقل قول:
در مورد همراه اول همچین چیزی هست؟نقل قول:
در کل شما دزدی ندیدی درسته؟
بله، من که هنوز موردی نبوده به عنوان دزدی بهش متوجه شم، ولی این مشکل هست که پول میندازه و من در دایورتیها فقط متوجهش شدمنقل قول:
همراه اول ندارم
آفریننقل قول:
ایرانسل خیلی شدید دزد شده امسال
- - - Updated - - -
آفریننقل قول:
- - - Updated - - -
آفریننقل قول:
با کورنومتر تست کنید متوجه میشید بوق ها رو هم حساب میکنه ایرانسل :n27:نقل قول:
دوتا گوشی ایرانسل برای تست لازمه
:n02::n06::n26::n09:
نقل قول:
عجب!!!!
خواهشا لطف کنید کسایی که دایمی ارانول دارن تست بگیرن!
با این وضع فقط رایتل میمونه
هرچند همینم از همراه اول ارزون تر میافته!
یعنی به یکی زنگ بزنی 30 ثانیه صبر کنی و جواب نده، باید 15 تومن پرداخت کنی؟ نصف دقیقه؟
اگه جواب بده میفتهنقل قول:
اگه جواب نده که هیچ
من فقط داخل شبکشو تست کردم شما خودت خارج شبکه تست کن
همرا اول هزینه پیامک بی خودی حساب میکنه ... ارزش افزوده رو نمی گما ....نقل قول:
فعلا که همراه اولم میخوام مطمین شم یه کوچ یک باره شه :n33:نقل قول:
من یکی که از sms استفاده نمیکنمنقل قول:
فکر نمیکنم ماهی 10 تا بفرستم
فقط تماس بعد نت و sms مرحله اخر
دوستان ایا کیفیت سیمکارتای ایرانسل فرق میکنن مثلا از لحاظ نت و تماس
چون من روی 4 جی با 3 انت از 4 انتن اصن راضی نیستم ینی کاری با سرعت ندارما فقط سایتا رو روون باز نمیکنه گیر داره
گفتم اگه کیفیتا فرق میکنن مثلا شرکتای مختلف تولید میکنن برم عوض کنم بلکه تاثیر داشته باشه
خیر فرق ندارهنقل قول:
فرقی نمیکنه. مشکل از شبکه ی ایرانسله. چند وقت پیش افتضاح بود و کلی طول میکشید یه صفحه وب رو باز کنی. ولی الان چند روزه واسه من خیلی خوب شده. واسه شما هم احتمالا به زودی مشکل برطرف میشه. اگرم عجله دارید از نرم افزارهای عبور از تحریم (چیلترشکن) استفاده کنیدنقل قول:
واسه 10 ثانیه مکالمه 66 ریال کم کرد:n13:نقل قول:
بوق خوردن حساب نکرد
سلام
پیشنهاد رایگان تلگرام 7 روزه در My Irancell من ظاهر شده اما وقتی خرید رو میزنم
اس ام اس میاد که سرویس فعال نشد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
سلام دوستان درخواست سیمکارت 4G رایگان رو زدم و رسید دستم و فعالش کردم
حالا باید چیکار کنم که 14 گیگ رایگان فعال بشه؟
اره منم نتونستم فعال كنم فعلانقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان ایرانسل به فرستادن اس ام اس هایی که بسته اینترنت خریداری میشه برای تایید فعالسازی میفرسته اعتقادی نداره؟
خودش میگه تا دریافت اس ام اس تایید استفاده نکنید
اس ام اس اصلا نمیاد ولی استعلام میکنی بسته فعال شده
مهم نیستا ولی همش مشکل داشتن یه شرکت زیاد جلوه قشنگی نداره برای کاربر