سلام دوستان
بهترین جای نزاجا برای خدمت در محدوده غرب تهران و شهریار و کرج و ... این حوالی، کجاست به نظرتون ؟
Printable View
سلام دوستان
بهترین جای نزاجا برای خدمت در محدوده غرب تهران و شهریار و کرج و ... این حوالی، کجاست به نظرتون ؟
به ارشد چ درجه ای میدن؟:n29:
در ارتش ستوان دومنقل قول:
در ناجا فكر كنم ستوان سومى
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نزاجا بیشتر شرق تهران تا نقاط دیگه ...
سلام به همه
آقا برگ سبز کی میاد؟
دیروز از دفتر پلیس +10 پرسیدم گفت همون موقع که دفترچه رو پرکردی و پستش کردی بهت میدیم. میخواستم بدونم همون موقع میدن یا یه مدت طول میکشه تا بیاد؟؟؟
در اون منطقه بهترین پادگان نزاجا دپوی شهریار هست.نقل قول:
هنگامى كه مدارك رو ثبت كنيد يك پرينت بهتون ميدن اما اصل برگه دو هفته اي شايد طول بكشدنقل قول:
سلام
روند اضافه خدمت ها چطوریه ؟ منظورم اینه اونایی که مهلت معافیت های تحصیلی و موارد دیگرشون تموم میشه چقدر وقت دارن و در صورت مراجعه نکردن چند روز / ماه اضافه میخورن ؟
و اینکه 18 سال تمام فرد مشمول میشه ؟
یادمه یه جا خونده بودم این موضوع ایثار گری برای متولدین 72 (اگر غیبت نداشته باشن ) پابر جا میمونه!!!نقل قول:
یه سوالی داشتم : تو دوره آموزشی هم مگه سرباز رو تو قسمت اداری میفرستن؟؟!!
بعد دوره آموزشی که شنیدیم ولی از همون اول رو تا حالا نشنیده بودم !!
بله منظور من از اینکه تموم شده یعنی اینکه دیگه کارش تموم شده.نقل قول:
همچنان افراد 72 و ماقبل بدون غیبت می تونن استفاده کنند ولی به احتمال قوی دیگه تغییراتی و یا بازگشتی در این کسری نخواهیم داشت.
توی ارتش که خودم هستم توی نگهبانی (که یکی از سختیهای خدمته) اختلاف زیادی بین ستوان3 و گروهبان1 هست...نقل قول:
یه ستوان حدودا 15 تا 20 روز یک بار نگهبان میشه و یه گروبان1 لیسانس ممکنه 2 تا 4 بار در هفته نگهبان بشه...
من خودم در ارتش خدمت كردم و درجه هم ستوانى داشتمنقل قول:
ابن چيزى كه شما در مورد نگهبانى گفتيد كلي نيست و قطعا هر پادگان فرق دارد
به طور مثال:هنگامى كه من در نيمه هاى سال ٩١ وارد يگان شدم در ان پادگان (در مشهد) كمبود افسر بود و تا انتهاى سال من و هر افسرى در ماه پنج بار نگهبانى مى داد!با اغاز ٩٢ شرايط بهترشد و تعداد نگهبانى ها شد سه بار در ماه
بنابراين بايد شرايط هر پادگان را جدا مقايسه بشه قطعا اگر تعداد وظيفه بيشتر باشد تعداد نگهبانى هم كم ميشه
کسی نبود جواب بده؟!:n27:نقل قول:
سایت نظام وظیف ماهی یک بار آپدیت میشه. از پایس +10 بپرس. من رفته بودم واسه جواب تعجیل خیلی ها اومده بودند اعتراض که چرا افتادن شهریور.نقل قول:
بله عوض شده ، برای یکی از دوستام که اس ام اس اومده بود در سایت نظام وظیفه هم عوض شده و 6/1 زده. کسایی هم که امریه و یا جذب سپاه شدند هم تو سایت اومده می تونند تو قسمت امریه و جذب ببینن.نقل قول:
من اعزامی یک تیر هستم ولی میخام قبل از اینکه برگه کد بیاد در خونه بفهمم کجا افتادم .دقیقا از چندم میشه فهمید اموزشی کجا افتادم ؟ الان مشخص شده ؟
بعد از 15 خرداد برو پلیس + 10 برگه سفید رو بگیر .نقل قول:
این سایت نظام وظیفه اصلا معلوم نیست فازش چیه :n41:
نه به اینکه یک ماه به یک ماه آپدیت نمیشه . نه اینکه الان یک هفته به یک هفته آپدیت می کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زحمت کشیدی .اون موقع که خود نظام وظیفه برگه سفید رو میفرسته در خونه .:n02:من میخام زودتر بفهمم .اینجا توی تاپیک نوشته بودن از یکم شروع به کد زدن میکنن .پس با این حساب الان من رو باید تقسیم بندی کرده باشن .نقل قول:
اگر تو ستاد مشترک پارتی داری خوب ازش بپرس ، نه تنها می تونه بهت بگه کجا افتادی می تونه برات تغییرش هم بده . :46:نقل قول:
راه دیگه ای هم نداره زودتر بفهمی.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان سایت نظام وظیفه چرا نصفه نیمه بالا میاد ؟!!!!نقل قول:
واسه شما هم همینطوره ؟؟؟؟؟
میخوام وارد اکانتم بشم نمیتونم وارد شم (بنظرتون چیکار کنم)
سلام دوستان کدها مشخص نشده واسه تیر ماهی ها ؟؟؟؟
من اردیبهشت بودم تمدید زدم افتادم تیر ماه
دوستان من اردیبهشت افتادم پدافند همدان که لیسانس نمیگیره و همه رو دادن سمنان پدافند سمنان الان میگن کسایی که تمدید زدن هم دوباره میوفتن همون جای قبلی صحت داره ؟؟؟؟؟؟
چند روز دیگه مدها مشخص میشه ؟
تا نيمه خرداد كه مشخص نميشه مگر اينكه پارتى داشته باشيدنقل قول:
شما هنگامى كه تعويق مى زنيد نه تنها كد مركز اموزشى بلكه خود نيرو و سازمان به كار گيرنده نيز تغيير مى كند و احتمالش كمه كه دوباره همان كد اموزشى فبلى باشيد
سایت مشکلی نداره. از یک مرورگر دیگه استفاده کن.نقل قول:
مانی بنظرت اگر من 15 خرداد به پلیس +10 مراجعه کنم برگه سفید اعزام به خدمتم رو که کد آموزشی خورده راحت بهم میدن (بهونه نمیارن که منتظر پست باشم) ؟؟؟؟؟
پ.ن : تاریخ اعزامم اول تیر ماه هست
نيمه خرداد كه تعطيله :)نقل قول:
نه چه بهونه اى، براى هر پرينت المثنى كه مى دن پول مى گيرند
بنظرتون سشنبه 12 خرداد(قبل تعطیلات) برم چند درصد احتمالش هست بهم بدن برگ سفید رو ؟نقل قول:
شنبه 16 خرداد که 100 درصده با این تفاسیر
بعيد مى دونم قبل از نيمه خرداد كدها رو مشخص كنند اما امتحان كاردنش ضررى ندارهنقل قول:
سلام دوستان محبت می کنین آدرس سایت نظام وظیفه همونی که برای استعلام وظعیت سربازی استفاده می شه رو بیان کنین
دوستان در این مورد کمک کنید ممنون میشمنقل قول:
آقا یه مساله ای پیش اومده به راهنمایی شما دوستان احتیاج دارم..
5شنبه رفتم درخواست تمدید زدم برا برج6 .. امروز متوجه شدم که اون دلیل درخواست تمدید چیز مهمیه یعنی راستش قبلا هم میدونستم ولی چون وقتی 5شنبه پلیس +10 ازم چیزی نپرسید گفتم خب شاید به اونا هم خط دادن ک درخواستو راحت بزننو سوال پیچ نکنو دلیل نتراشن.. حقیقت من یه اشاره ریز کردم دیدم اون کارمنده اصن اهمیتی نداره براش دیگه پیگیر بحث نشدم . تا امروز ک گفتن نمیدونم چی چی .. با درخواستا سخت موافقت میکنن و دلیلت رو باید حتما می نوشتی هلکو هلک راه افتادیم سمت پلیس+10 گفتم داستان چیه اینجور به ما گفتن .. گفت مساله ای نیست.. ما اینجا هرکی میاد براش مینویسم مشکل خانوادگیو با همه هم موافقت میکنن!!! آقاکارد میزدی خونم درنمیومد بیرون ..گفتم زن حسابی من 5شنبه برای تو قصه حسین کردشبستری تعریف نمیکردم ک داشتم دلیلمومیگفتم بنویسی..!! خلاصه به ما گفت زدیم رفته کاریش نمیشه کرد برو 2 روز دیگه بیا نهایت برات دوباره ثبت میکنیمو این حرفا!!
حالا مورد سوال من از شما دوستان اینه اولا بنظرتون امکان داره موافقت کنن؟؟
دوما اگه نکنن دوباره امکان درخواست وجود داره؟؟ اگه درخواست دلیل جوندار بیاریم امکان موافقت هست؟؟
حرضت عباسی میبینین کارو.. یه احمق یه سنگ میندازه توچاه دهن یه بدبخت مث ماروسرویس میکنه..
مشکلی نیست به احتمال صدی نودو نه باهاش موافقت میکنند . چون سرباز الان زیاده رو دستشون مونده . من دوستم از سایت پلیس +10 اشتباهی(میبینی احمقو میخواسته امکانات سایتو امتحان کنه) بدون نوشتن دلیل فقط با نوشتن چند کلمه نامفهوم تا اون کادره خالی نمونه اقدام به تمدید میکنه هفته پیش که باهاشم موافقت میشه-نقل قول:
اگر دفعه اولت هست که تمدید میکنی دلیل تمدید مهم نیست و معمولا موافقت میکنن اما برای بار دوم سخت تمدید می کنن البته این مواردی که گفتم برای شرایط عادی هست نه الان که پادگانا پر از سربازه و یک عده رو از برج 4 به برج 6 انداختن .نقل قول:
بچه ها کسی که سرباز معلم میشه امکانش هست یعد یک سال انصراف بده برش گردونن سپاه؟؟ اگه اره باید چه شرطی داشته باشه
من سرباز معلمی پذیرفته شدم و نه ماه کسری دارم مخوام اگه با کسریم مفواقت نشه بعد سال اول انصراف بدم منو برگردونن پادگان. اونجا کسریمو به اجرا بزارم. میشه این کارو کرد؟؟:n13:
اصلا سربازمعلمی اولش ازت تعهد میگیره که کسری قبول نمی کنه.نقل قول:
همه جا قانون ثابته ، پزشكان كميسيون بر اساس مصوبات و تبصرهاى ابلاغى سلزمان تصميم مى گيرند و فرقى ندارد از كجا اقدام مى كنيدنقل قول:
موافت هاى تعجيل بيشتر از تمديد يا تعويق است اما همه چى ممكنهنقل قول:
مى توانيد در صورت رد درخواست دوباره درخواست بدهيد ،
اخرش نفهمیدم این کد سخا لعنتی چیه؟ من هنوز واسه خدمت اقدام نکردم ولی میخوام وضعیت معافی تحصیلی بدونم ... از کجا این کد 5 رقمی باید پیدا کرد؟نقل قول:
دوستان در مورد پادگان های دپو شهریار کسی اطلاعاتی داره ؟
ممنون میشم
اقای مشاور من یه مشکلی دارم که میترسم تو اموزشی برام دردسر ساز بشه چون یه ماه دیگه اعزاممه :نقل قول:
1- یکیش اینه تو این دو سه هفته که تصمیم گرفتم بدن خودمو به ورزش و این چیزها عادت بدم موقع نرمش یا مثلا دویدن ،چند تا دراز و نشت و بشین پاشو برم حالت تهوع میگیرم و اگه ادامه بدم بیشتر میشه ایا این مورد برای همه پیش میاد یا من موشکلی چیزی دارم ؟
2-اگه زیاد پاهام توی کفش باشه یا زیاد راه برم حتی کفش اسپرت زیر تمام انگشتای پاهام پینه میزنه در حدی که بعدش نمیتونم راه برم و باید یک ماه صبر کنم تا پینه هام خوب شه .برای همین معمولا زیاد راه نمیرم که انگشتام پینه نزنن .چون بدبختی وقتی پینه بزنه پینه معمولی نیست در حد تیم ملیه طوری که فیل رو از پا میندازه .حالا اونجا توی کفش نظامی که قراره کلی پامون باشه و زیاد بدویم من چیکار باید بکنم ؟