درست شد خدا رو شکر با کمک یکی از دوستان عزیزم که گفتن کابل رو چند دقیقه ای جدا کنم :)نقل قول:
از شما هم ممنونم دوست عزیزم gap
درست شد خدا رو شکر با کمک یکی از دوستان عزیزم که گفتن کابل رو چند دقیقه ای جدا کنم :)نقل قول:
از شما هم ممنونم دوست عزیزم gap
بازم نشد دوست عزیز به هر حال از کمکتون ممنونم. راستی اگه پچشو بخرم درست میشه؟نقل قول:
بله، ال اي ٣ بريزيد با بازي پچ شده. ولي عجيبه كه اينطور نمشيه، من تا شب بهتون پ.خ ميكنم، يكم دراينباره تحقيق كنم!نقل قول:
Sent from Amir's iPhone using Tapatalk
سلام به همه دوستان من میخوام اسلیم دوستمو LT3 بریزم الان داشبورد 13599 روشه با LT2 لطفا یکی با دلیل بگه بهتره اول داشبورد آپدیت شه بعد فریمور با برعکس یا هیچ فرقی نداره بالاخره مارو روشن کنین یه جمعی رو از نگرانی دربیارین :)
سلام.
اقا من همین الان رفتم داشبرد xboxام رو اپدیت کردم.ولی lt ازبین نرفت و بازیارو میخوند!:18:
ولی وقتی kinect ام رو اپدیت کردم دیگه بازیارو نمیخوند!:18:
چرا؟:41:
یعنی الان باید برم lt+3 دوباره بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
اول باید اپدیت کنی بعد بریlt بریزی چون lt ازبین میره اگه اول lt بریزی بعد اپدیت کنی!نقل قول:
من خودم همین بلا سرم اومده!
سلام
قصد خرید ایکس باکس slim4 رو از خارج از کشور دارم
1-می خوام بدونم هزینه کپی خور کردنش توی ایران چنده؟ ( بار اول که بازش می کنن )
2-می تونم خودم کابلش رو ور دارم سرش رو عوض کنم که به مانیتور بخوره یا بدم بیرون این کار رو بکنن ؟ رابط رسمی برای تبدیل hdmi به کابل مانیتور نداریم؟
3- چند روز پیش که رفتم بازی هاشو ببینم دیدم call of duty mw3 هم برای lt2 وهم برای lt3 هست . یعنی اگه دستگاه رو آپدیت کنم بازی های قبلی رو نمی خونه؟
4- من زیاد بازی نمیکنم ولی بازی های روز رو باید یه سرک بکشم ( به هر نحوی که شده ) حالا عاقلانه هست که یدونه اسلیم 4 دست دوم بگیرم؟
5- میشه به اسلیم 4 هارد اکسترنال وصل کرد تا راحت بشه روش بازی ریخت؟
6- میشه روی هارد کنسول فیلم یا بازی ریخت؟ ( آخه رفیق هام میگن رو الایت نتونستن آهنگ بریزن)
ممنون از راهنماییتون
دوستان من تا دیروز لایو brotherhood رو راحت بازی می کردم نمی دونم چرا امرو این ارور رو می ده ؟
you do not have the necessary privileges to access xbox live gameplay
مشکل از کجاست ؟
تو سایت های خارجی هم سرچ کردم فقط کاربرای یوبی سافت چنین مشکلی رو داشتن چرا ؟
دوستان متخصص ورژن داشبورد من اینه:2.0.13146.0 البته عین نوشته اینه >>(D:2.0.13146.0- K:2.0.13146.0 (BK:2.0.01888.0 .... حالا میخوام ببینم من میتونم اپدیت جدید بریزم برای داشبورد البته در حال حاضر بازیهای کپی اجرا میشن و نگرانم که اگر داشبورد رو آپدیت کنم بازهای کپی دیگه اجرا نشن، چون بایستی فریم ور دستگاه ال تی 1.9 به بالا باشه (منظورم اینه که ورژن داشبورد من نشون میده که فریم ور 1.9 به بالا بوده که داشبورد به این ورژن حاضراپدیت شده ) یا اینکه نه نمیتونم ، جمله بندی های من هم زیاد جالب نیست ،امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم ببخشید.
ضمن تشکر بابت راهنماییتون.نقل قول:
بله همون 3 چراغ چشمک میزننو روشن میشن.
رنگ چراغ پاور در حالت معمولی که سبز هستش ولی اینکه بعد از اون اتفاق چه رنگی میشه دقت نکردم........
سلامنقل قول:
باید کنسولتو lt 3.0 بزنی و داشبوردو آپدیت کنی که میشه 14719
ممنون دوست عزیزنقل قول:
1-میشه فهمید که فریم ور من چیه با توجه به اینکه داشبورد من 2.0.13146.0 هستش ؟
2-امکان داره که فریم ور من LT3 باشه ولی داشبوردم قدیمی باشه ؟
3- حالا برای ریختن LT3.0 حتما بایستی ببرم بیرون یا اینکه خودم هم میتونم انجام بدم ؟ دستگاه رو 3 روزه که از یکی از معتبرترین فروشگاههای تهران خریدم و با این ادعا که جدیدترین آپدیت رو داره !!!
4- آیا برای ریختن LT3.0 دستگاه باز میشه یا اینکه فرایند کاملا نرم افزاری بدون باز شدن دستگاهه؟
اقا یکی کار مارو راه بندازه؟؟؟؟نقل قول:
در آینده همه بازی ها xgd3 هستن درسته؟
دوستان با این حساب من اگه lt3 بریزیم دیگه باید تمام بازی هایی که در آینده میگیریم رو به صورت برنر مکس بگیریم
و با قیمت 2 برابر درسته؟
یعنی کلا بازی های آینده همه قیمتشون گرون میشه؟
کسی از آینده خبر ندارهنقل قول:
شاید همین LT3 تا پایان عمر این کنسول باشه شاید هم چندتا آپدیت دیگه هم بیاد:20:
در ضمن همه ی بازی ها هم که XGD3 نمیان.
واقعا اگه شما فقط آفلاین باز هستید خب جیتگ کنید و دیگه نگران آینده نباشید.:11:
اگر جی تگ کنیم آیا مایکروسافت میتونه یا ممکنه در آینده جلوشو بگیره؟
Slim 250 رو میشه جی تگ کرد؟
روشی هست بله ولی اگه داشبورد جدید را ریخته باشید نه نمیشه:11:نقل قول:
من ال تي 3 دارم . رفتم لايو واسه اولين بار (بعد از ال تي 3 ) ميگه آپديت كن كه بتوني بري تو لايو.
مشكلي نداره؟آپديت كنم؟؟؟
سلام
قصد خرید ایکس باکس slim4 رو از خارج از کشور دارم
1-می خوام بدونم هزینه کپی خور کردنش توی ایران چنده؟ ( بار اول که بازش می کنن )
2-می تونم خودم کابلش رو ور دارم سرش رو عوض کنم که به مانیتور بخوره یا بدم بیرون این کار رو بکنن ؟ رابط رسمی برای تبدیل hdmi به کابل مانیتور نداریم؟
3- چند روز پیش که رفتم بازی هاشو ببینم دیدم call of duty mw3 هم برای lt2 وهم برای lt3 هست . یعنی اگه دستگاه رو آپدیت کنم بازی های قبلی رو نمی خونه؟
4- من زیاد بازی نمیکنم ولی بازی های روز رو باید یه سرک بکشم ( به هر نحوی که شده ) حالا عاقلانه هست که یدونه اسلیم 4 دست دوم بگیرم؟
5- میشه به اسلیم 4 هارد اکسترنال وصل کرد تا راحت بشه روش بازی ریخت؟
6- میشه روی هارد کنسول فیلم یا بازی ریخت؟ ( آخه رفیق هام میگن رو الایت نتونستن آهنگ بریزن)
ممنون از راهنماییتون
1- بستگی به فروشنده داره ولی حدود 30-40 تومن میشه البته باید حواستون باشه که درایو کنسول هیتاچی و یا لایت آن 1175 نباشه که کپی نمیشه (البته اینا رو هم با تعویض درایو کپی میکنن که خوب بالای 100 تومن در میاد)نقل قول:
2- اگه پورت مانیتورتون vga هست که کابل مخصوصش هست به قیمت 15 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اجرای بازیها با lt2و lt3 یکم پیچیده شده ولی در کل به سوال شما بخوام جواب بدم، نه با داشتن آخرین داشبورد و lt3 هیچ مشکلی برای اجرای بازیهای جدید و قدیمی نخواهید داشت
4- اگه کنسول خوب و بدون مشکل پیدا کنید چرا که نه
5- بله ولی 16 گیگ از هارد بیشتر قابل استفاده نخواهد بود
6- میشه ولی برای اجرا نیاز به کدک های مخصوص هست که فقط می تونید از داخل سرویس اکس باکس لایو دانلود و وی کنسول ذخیره کنید
من الان LT2.0 دارم و تا حالا کلا به لایو وصل نشدم. داشبوردمم 2.0.13599.0 هست. آیا میشه جی تگ کرد؟نقل قول:
1- من نفهمیدم این درایو به کنسول قبل از کپی خور شدن مربوطه یا بعد از کپی خور شدن؟
4- از کجا میتونم بفهمم کنسول کار کرده بدون عیب و سالم هست؟
5- یعنی باید پول بزارم یه الایت یا یه اسلیم 250 بگیرم؟
6-یعنی نمیشه روی یه فلش آهنگ بریزی و انتقال بدی به هارد؟ از روی فلش اجرا می کنه؟
ممنون از پاسخ سریع شما
به عنوان کسی که هم با PS3 کار کرده و هم با XBOX 360 باید بگم که به نظرم ایکس باکس کلا کنسول مناسبی برای امور مولتی مدیا نیست. PS3 در این زمینه خیلی بهتر عمل کرده. الته اون هم مشکلات خاص خودشو داره اما از ایکس باکس خیلی بهتره.
سلام به همگی تورو به خدا یکی این دوتا برنامرو برام گیر بیاره::42::42::42:
برنامه profile editor +کرک
برنامه horizon + کرک
البته با کرک باشن بدرد میخورن!!!(یعنی کرک شده)
خیلی خیلی خیلی کاربردی هستند.:26:
لطفا برام بگذارید.:11:
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی:40:
1- کنسول شما لازمه برای بار اول کپی خور بشهنقل قول:
کپی خور هم که میگیم منظور اونه که دی وی دی درایو دستگاه -- میشه تا دیسکهای غیراورجینال رو به عنوان دیسک اصلی قبول کنه
این وسط همه اکس باکسها یک نوع درایو ندارن و از بین درایوهای موجود در بازار اون دوتایی که گفتم -- نشدن تا به حال
برای همین اگه درایو کنسول شما از اون مدلها باشه لازم میشه که کلا درایو رو دربیارن و یه درایو جدید با قابلیت -- شدن جاش بذارن
حالا شما یه بار کپی خور میکنی دستگاه رو ولی ماکروسافت هم بیکار نمیشینه و سعی میکنه جلوی این کار رو بگیره برای همین الان که با lt3 همه بازیها بدون مشکل اجرا میشن ممکنه 6 ماه دیگه یه پچ امنیتی جدید رو دیسکها ارائه بشه که اون موقع لازم میشه که رو کنسولت lt4 بریزی اون موقع اسمش میشه آپدیت فریمور درایو (یعنی کنسولت کپی خور هست ولی میخوای آپدیتش کنی که بازیهای جدید رو هم بخونه)
چون سوالتون رو دقیق متوجه نشدم کل ماجرا رو توضیح دادم!
4- اینو دیگه من نمیدونم یعنی وارد نیستم
5- خوب 250 گیگ قطعا بهتره ولی اگه یه هارد دارین میشه یه فلش 16 گیگ هم بگیرید و اون موقع 32 گیگ فضا دارین که میشه حداقل 4 تا بازی
هر وقت بازی جدید اومد بازی قدیمی رو پاک میکنید دیگه
ضمن اینکه به هر حال بدون هارد هم میشه بازی کرد!
6- شدنش که شدنیه
منتها یکم دنگ و فنگ داره که من یه بار خواستم انجام بدم نشد
هم اینکه مثل pc نیست که راحت از روی فلش بریزی رو کنسول (برنامه مخصوص میخواد) هم باید کدک هایی که گفتم از سرویس لایو دانلود کنی که فایل ها اجرا بشن
از روی فلش هم میتونید اجرا کنید
لطفا پاک شود..........
نقل قول:
دوستان لطفا درصورت امکان سریع جواب بدید کارم عجله ایه ! ممنون
1- با این ورژن دشبورد احتمال زیاد lt1.9 دارید (اگه بازی gears3 اجرا نشد و فیفا 12 اجرا شد همون lt1.9 هست قطعا)نقل قول:
2- فکر نکنم یعنی تا حالا ندیدم
3- خیلی بهتره که بیرون ببرید هزینه ای حدود 20-25 داره
4- دستگاه باید باز بشه
Profile Editor یک سری ایراد داره و خالق اصلیش یک برنامه به نام Ex Profile Editor ساخته که رایگان هست و بهتره! Horizon هم رایگان هست ولی باید اکانت Diamond داشته باشید که خب کرکی نیست!نقل قول:
Ex Profile Editor رو با یک سرچ پیدا میکنید.
آپدیت کنید و سپس ال تی ۳ باید بریزید دوباره.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یکی از دوستان میگه که اگر LT3.0 پلاس بریزی دیگه بازیهای قبلی که داری روش اجرا نمیشه و باید اونارو پچ کنی ! پس یعنی با ریختن ال تی 3 پلاس دیگه بازیهای قبلی رو دور بریزیم یا اینکه بدیم دوباره با پچ رایت کنن. درسته یا من اشتباه متوجه شدم ؟؟؟
سلام...
من ميخوام يه كنسول بخرم ولي نميدونم ايكس باكس بگيرم يا پلي استيشن 3 ...
بودجه م هم 800 تومنه...
ممنون ميشم نظرتونو بگين...:46:
نقل قول:
خواهش میکنم
حرف دوستتون درسته ولی این مشکل برای یه نفر مثل من وجود داره که الان lt2 دارم وقتی lt3 بریزم یه سری بازی (نه همه بازیهای قدیمی) رو باید دوباره تهیه کنم ولی شما از همین اول کار lt3 بریزین وخیال خودتون رو راحت کنید!
با سلام
چند سوال داشتم:
1- از کجا بفهمم دستگاهم LT3 هست یا LT2 ؟ ( آخرین بازی که کردم Assassin's Revelations بوده البته MW3 قبلش بازی کرده بودم٫ mass Efect3 رو گرفتم اجرا نکرد.)
2- برای این LT3 یا LT2 برنامه میریزن رو دستگاه یا با سخت افزار دستگاه ور میرن?
3- بازی که رو فلش میریزم فقط تحت CD اجرا میشه نمیشه بدون CD بازی اجرا بشه؟
1. دستگاه شما LT2 هست.
2. باید دستگاه باز بشه.
3. به دیسک احتیاج هست.
آقا بازهم ممنوننقل قول:
خوب کدوم بازی های قدیمی اجرا نمیشن !؟ من الان 10-12 تا بازی دارم که :
1- Dirt3 شرکتی مجاز
2- Kinect Adventures
3- Game Party
4- Rango شرکتی مجاز
5- Kinektimals شرکتی مجاز
6- Kinect Joyride شرکتی مجاز
7-Crash شرکتی مجاز
8-The Penguins Madagascar شرکتی مجاز
9-Sonic Free Riders شرکتی مجاز
10- Fantastic Pets شرکتی مجاز
11- ویک بازی کینکت دنس غیر شرکتی هستش
دوستان ایکس باکس من lt2 هستش، داشبورد جدید رو هم با فلش ریختم روی دستگاه، بعضی از بازیهای قدیمی اجرا میشن، میخواستم ببینم چطوری میتونم halo reach رو روی دی وی دی رایت کنم که روی دستگاهم اجرا بشه؟ روش رایت دی وی دی رو واسه ایکس باکس بلدم ولی دقیق نمیدونم چطوری پچ lt2 رو واسه halo reach بریزم، اگه کسی بلده خواهشاً کمک کنه. ممنون
به نظر من Xbox بگیری بهتره .نقل قول:
محتوای مخفی: پ ن
بازی هایی که دارای قفل xgd3 هستن این مشکل رو دارننقل قول:
تو این لیست فقط dirt3 رو شک دارم که هست یا نه بقیش مشکلی ندارن
بقیه رو نمیدونم ولی Dirt 3 هم مشکلی نداره:46:نقل قول:
کسی جواب سوال منو میدونه؟نقل قول: