من برای همسایمون خریدم بعد 1 هفته امروز مودم آوردن .نقل قول:
صبر داشته باش:n06:
Printable View
من برای همسایمون خریدم بعد 1 هفته امروز مودم آوردن .نقل قول:
صبر داشته باش:n06:
دوست عزیز بهت توصیه میکنم های وب نیای! من مرکز ولیعصر کرمانشاهم، کیفیت افتضاحه...نقل قول:
snr خط من +30 هست اما یهو send/recive قطع میشه ! تنها راه خاموش روشن کردن مودمه که بعدشم سریع وصل نمیشه! امروز 30 دقیقه بیخودی مودم خاموش روشن میکردم!
من الان اگر از های وب 512 / 512 ماهیانه 3 GB رو که 153,000 ریال هستش رو بگیرم در طول یک ماه
میتونم در صورت نیاز طرح فشفشه 15 گیگ 5 روزه 9000 تومان رو خریداری کنم ؟
ای بابا این دیگه چه وضعشه؟؟؟ یه صفحه رو باید 100 بار رفرش کنی تا بیاد:angry:
اینجا کسی هست که های وب هست و از کریو میتونه استفاده کنه ؟! :n13:
من از تنظیات مودم چیزی سرم نمیشه ، اگه تنظیمات رو عوض کنم میتونم از وی پی ان استفاده کنم ؟ :n19:
من کریوم کانکت میشه ولی هر سایتی رو میزنم تا بیاره نه ارور میده نه میاره ، هیچی . . . فقط اون دایره بالای تب فایرفاکس میچرخه . :n02:
بله:n01:.......نقل قول:
نقل قول:
من بدون مشکل بهش وصل میشم حتی وقتی سرعت صفحات پایین میاد اونو که وصل کنم سرعت بهتر میشه
دوستان بشدت به همه توصیه میکنم که از های وب اینترنت نگیرید.
بنده بهمن 92 اینترنت طرح الماس با سرعت به ظاهر 8 مگ گرفتم که اولا بعد از دوهفته برای من راه اندازی شد.من برای این طرح 130 تومن پرداخت کردم که مودم وایرلس رایگان و 36 بسته فشفشه یک گیگ و 6 گیگ رایگان یا هدیه خرید ماهیانه 500 مگ و 12 گیگ هم ماهیانه 500 مگ به شما میدهد.
اولا سرعت 8 مگ دروغه و بعد از اینکه از های وب خریداری کردید بهتون میگن که سیم کشی تلفن شما مشکل داره و سرعت 8 مگ رو پشتیبانی نمیکنه.سرعت من حدود یک تا دو مگ هستش.
درباره قیمت بگم که بسیار بسیار پرمصرفه اینترنته های وب یعنی اینکه اگر یک گیگ ترافیک با قیمت 3600 تومن بخرید و هیچی دانلود نکنید و فقط وبگردی کنید این یک گیگ برای یک روز کفایت میکنه و بعد شما مجبورید که دوباره ترافیک بخرید.البته این طرح های فشفشه که گزاشتند بدک نیست و من خودم از بسته فشفشه سه گیگ با قیمت 3800 تومن استفاده میکنم که باید این سه گیگ رو در مدت زمان 5 روز مصرف کنی و اگر مصرف نکنی هرچی که از این 3 گیگ مونده باشه میپره.بنده ماهی 18 گیگ مصرف اینترنتم هستش که میشه ماهی حدودا 21 تومن.سرعت دانلودم با دانلود منیجر از 900 کیلو بایت در ثانیه کمتر نمیشد وتا دوماهه پیش من خیلی خیلی از اینترنت های وب راضی بودم ولی حالا سرعت دانلودم به زور از 300 کیلیو بایت بالاتر میره و اینکه قطعی اینترنتش بسیار آزاردهنده شده و روزانه بصورت متناوب دو ساعت قطعی اینترنت دارم و حسابی اعصابم رو خرد کرده و درباره پشتیبانیش هم بگم که اصلا خوب نیستش و باید حداقل یه ربع پشت خط وایسی تا کسی پاسخت رو بده.
این شرکت بدلیل تبلیغات زیاد و افزایش کاربرانشون بشدت کیفیت و سرعت سرویسهاشون افت کرده و این رو کسی درک میکنه که مشترک های وب باشه.
من اکیدا به شما توصیه میکنم که اگر از این شرکت هنوز نخریدید خریداری نکنید چونکه جز اعصاب خردی چیزی عاید شما نمیشه.
این تجربه من از های وب بود و به قرآن قسم هیچ قصد و غرضی بابت این حرفها نسبت به های وب ندارم و فقط تجربه من از 7 ماه استفاده از سرویس این شرکت بوده.
بنده کاربر خانگی های وب از سنندج هستم
آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی گفت دی ان اس رو بزار روی 46.224.1.43 8.8.8.8 درست میشه ....فعلا که مثل قبل شده صفحه هارو سریع باز میکنه
من از مودم سر در نمیارم میشه کمی راهنماییم کنی؟ :n12:نقل قول: