همون Ratio Q رو AD میکردن خودش کلی کمک میکرد
الان به حدی Snowballingش قویه ک یا یه Kill خیلی قوی میشه! و آخرای بازی با هر اتک 100 تا True میزنه! ولی خب تیم حریف CC خوب داشته باشه کاری نمیتونه بکنه!
<××××××|= Penta with Yi :P
Printable View
همون Ratio Q رو AD میکردن خودش کلی کمک میکرد
الان به حدی Snowballingش قویه ک یا یه Kill خیلی قوی میشه! و آخرای بازی با هر اتک 100 تا True میزنه! ولی خب تیم حریف CC خوب داشته باشه کاری نمیتونه بکنه!
<××××××|= Penta with Yi :P
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دست دیگه جواب داد 2 تانک تو گیم بود نانوس اخرش با 5 فید فوکوس شد خودش نفهمید چی شد دو کیلو ایتم بسته بود :n02:
بقیه چمپ که کلا ... ADC :n29:فکر فقط یکم سایه melee خورد دیدم ج/ر خورد
همین ایتم که بستم برید سعی کنید جونگل باشید Red بگیرید ...:34:
Wriggle چی میگه اون وسط؟
برا Build کامل, بهتره Botrk بگیرید, کفشتونو Furor کنید و TF رو کلن بیخیال شید!
Build پیشنهادی من واسه فول AD اینه
اینم برای عوض شدن فضا !
این yi فقط ابیلیتی W شه که نرف شده تا مثل ap اش 3000 یهو Health نگیره . کلا yi دیگه تغییری نکرده تازه بدتر هم شده. الان باید E -true شو کاملا نصف کنن یا زمانش الان 5 ثانیه اس بکن 3-4 ثانیه . R شو اون با کشتن هر چمپ 4 ثانیه میره رو زمان فعال بودنش رو باید کامل بردارن اینطوری خیلی خرکیه.تریپل کیل بگیره دیگه تموم نمیشه.ولی دیگه بقیش خوبه راضی ام:n02:معمولا الان اول باید yi رو کشت بعد رفت تو team fight خطرناکترین جاس.به دو دلیل :1. سرعتش بالاس به لطف ابیلتی R و Q اش 2.تیم خودی چمپا نزدیک به هم هستند بنابراین احتمال خوردن ایلیتی یکش به همه ی چمپا و ضعیف کردن همشون بالاس.Q اش همینطوری خوبه ای یه خورده cool down اش هم بیشتر کنن اون اخرا بد نیست ولی همینطوریش عالیه.کلا هر وقت W اش رو زد یا ignite بهش بزن تا راحت بمیره یا stun یا silence تا قطع شه این حالتش.کلا soraka تو تیم باشه خوب میشه باباشو در اورد یاtaric یا ساپورت های دیگه یا ابیلیتی quine و...
Yi فقط باید Stun اش کرد و چون hp کمی داره راحت میمیره
دوستان یه Baron Steal کردم !!! OMG :n04:
تقریبا داشتیم میباختیم که دیدیم کل چمپ های دشمن غیبشون زده، اولین فکری که به سرمون زد بارون بود :n09: خلاصه از کنار Blue رفتم بالا دیدم بـــله مشغول بارون هستن دوستان حریف، من هم نامردی نکردم و Cait اونارو هدف قرار دادم و یه Enchanted Arrow ( اش ) رو نثارش کردم آقا Flash زدن Cait همانا و فریادهای OMG omgf What? wtf همانا
Arrow ما خورد به Baron و کلی خندیدیم،
جالبه با همون Buff پوش کردیم و بازی رو بردیم :n10:
خلاصه Baron Steal خیلی حال میده.
داشتیم الان میبردیم.یهو دو نفر تو تیم dc شد:n04:بعد دوباره اومد. بعد از اون منم طبق معمول هر 20 ثانیه یک بار اینترنتم قطع میشد.این اخر قطع شد مثل اینکه sur دادن leave خوردم:n09:خیلی مسخرس من کل بازی بودم این اخر یه 5 باری قطع و وصل شداونم کوتاه در حد 30 ثانیه قطع بود هر بار برام leave زده:n04:بیوجدان موقعی که ai بازی میکنی اصلا قطعی نداره تا میری برای normal یا rank شروع میکنه قطع و وصل شدن.ای..... .:n28:
:|نقل قول:
تقریبا داشتیم میباختیم که دیدیم کل چمپ های دشمن غیبشون زده، اولین فکری که به سرمون زد بارون بود :n09: خلاصه از کنار Blue رفتم بالا دیدم بـــله مشغول بارون هستن دوستان حریف، من هم نامردی نکردم و Cait اونارو هدف قرار دادم و یه Enchanted Arrow ( اش ) رو نثارش کردم آقا Flash زدن Cait همانا و فریادهای OMG omgf What? wtf همانا
Arrow ما خورد به Baron و کلی خندیدیم،
جالبه با همون Buff پوش کردیم و بازی رو بردیم :n10:
خلاصه Baron Steal خیلی حال میده.
ulti اش فقط به چمپ ها می خوره داداش
Rp 975 تایی نداریم نه؟
من الان 20 تا rpدارم :دی واسه یه اسکین 975 تایی باید یه 850و یه 400 تا بگیرم؟
این ryze بدبخت ضعیف بود ضعیف ترش کردن رنج همه اسپلاشو کم کردن تو پچ 3.10 من بدبختو بگو که یه ریون پیج برای رایز ساخته بودم حدود 5000 تا ip خرجش کردم:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n 28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
تست هست فعلا
نمی دونم واقعی هست یا نه