-
سلام آقا مهرداد.
راستش من زیاد شما رو نمیشناسم چون اصلا تو انجمن فیلم نمیام(dial-up پی یم دیگه!!)
ولی جواباتون رو دیدم از طرز فکرتون خوشم امد گفتم منم چنتا سوال ازتون بپرسم.
در باره بودن تو لحظه حال صحبت کردید.یکم بیشتر توضیح میدید(آخه بعضی یا از این حرف برداشت حالشو ببر میکنن!!)
از خودتون پرسیدن خدا واسه چی منو آفرید؟و به چه جوابی رسیدین؟
خدا واسه چی انسان رو آفرید؟
انسانا تو زندگی باید به چی برسن؟یعنی امدیم تو این دنیا چیکار کنیم؟
ممکنه تناسخ درست باشه؟
در باره اکنکار چیزی میدونید؟
اگه آره نطرتون در بارشون چیه؟
ببخشد اگه سوالام یکم خصوصی بود.هر کدوم رو خواستین جواب ندین.
ولی یکی دیگه.بدون نگاه کردن به پروفایلم میتونید بگید من چند سالمه؟!
ممنون:11:
-
سلام مجید جان
راستش من زیاد شما رو نمیشناسم چون اصلا تو انجمن فیلم نمیام(dial-up پی یم دیگه!!)
ولی جواباتون رو دیدم از طرز فکرتون خوشم امد گفتم منم چنتا سوال ازتون بپرسم.
نظر لطفتونه. در خدمتتون هستم
در باره بودن تو لحظه حال صحبت کردید.یکم بیشتر توضیح میدید(آخه بعضی یا از این حرف برداشت حالشو ببر میکنن!!)
در لحظه زندگی کردن بدین معنی نیست که ما هیچ برنامه ریزی برای آینده نکنیم یعنی اینکه سعی کنیم از زمان حال بیشترین استفاده رو ببریم چون انسان فانی ست و هر لحظه ممکن است مرگ به سراغش بیاید پس نباید شادی هایش را به زمان دیگری موکول کند متاسفانه افرادی هستند که تا 50 سالگی فقط کار میکنند و هیچ لذتی از زندگی نمی برند بعد از 50 به بعد به فکر لذت بردن از زندگی میشوند که خب خیلی دیره .
از خودتون پرسیدن خدا واسه چی منو آفرید؟و به چه جوابی رسیدین؟
خب من همیشه اعتقاد داشتم به خاطر اینکه بتونم برای انسانیت مفید باشم و تغییری در جهان ایجاد کنم .
خدا واسه چی انسان رو آفرید؟
من تو این زمینه حرف شریعتی رو خیلی قبول دارم که میگه خدا می خواست که تنها نباشه و میخواست خودش رو نشون بده درست مثل یک کتاب که دنبال خواننده اش میگرده.
انسانا تو زندگی باید به چی برسن؟یعنی امدیم تو این دنیا چیکار کنیم؟
اومدیم به شناخت برسیم .شناخت از پیرامونمون ، آفریدگارمون و شناخت از انسان ها . اومدیم تا به تعالی برسیم .
ممکنه تناسخ درست باشه؟
خب با اعتقادات من که جور در نمیاد اما شاید درست باشه .
در باره اکنکار چیزی میدونید؟
والا یه سری رفتم انقلاب کتاب بخرم فروشنده یه کتاب پیشنهاد کرد که تو همین مایه ها بود من خریدم و خوندمش اما زیاد خوشم نیومد.یادمه از تناسخ حرف زده بود
اگه آره نطرتون در بارشون چیه؟
من نتونستم ارتباط برقرار کنم و چون اطلاعاتم ناکافیه نمی تونم قضاوت کنم
ببخشد اگه سوالام یکم خصوصی بود.هر کدوم رو خواستین جواب ندین.
خواهش میکنم .
ولی یکی دیگه.بدون نگاه کردن به پروفایلم میتونید بگید من چند سالمه؟!
خب من افتخار آشنایی با شما رو تا حالا نداشتم . اگه پست هاتون رو میخوندم شاید حدس بهتری می زدم اما فکر کنم حدود 20
(این فقط یه حدسه و بر اساس هیچ مبنایی نیست)
ممنون:11:
خواهش میکنم
-
سلام اقا مهرداد
خسته این سوال و جوابها نباشی
1- چی شد یک دفعه شما نشستی این قدر سوال ها تخصصی شد ؟
2- سوالی بوده که دلت بخواد ازت بپرسن و نپرسیدن ؟
3- وقتی دلت خیلی می گیره چی کار می کنی؟
4- تا حالا شده خیلی ناامید باشی از همه شرایط دور و برت خسته شده باشی ؟ اگه اره واسه اروم شدن چی کار کردی؟
5- به فکر ادامه تحصیل هستی؟
6- توی کارهای خونه کمک می کنی؟
7- شطرنج ترجیح می دی با مهره سفید بازی کنی یا سفید ؟ اصلا حس خاصی نسبت به این موضوع داری؟
8- فیلم هایی که از روی داستان یک کتاب ساخته می شه به نظرت می تونه از خود کتاب قوی تر باشه ؟ اگه اره می شه اسم ببری؟
9- موبایلت مدلش چیه ؟ چه رنگیه؟
10- گره کروات بلدی بزنی ؟
مرسی از وقتی که می ذاری
-
خب ما تا اینجا فقط در مورد تیمهای مورد علاقه مون باهم اختلاف داریم آخه از یک لحاظ دیگه هم خیلی ازت خوشم اومد دنبال جملات قصار در مورد فوتبال هستی. جمله ای که در مورد بکهام نوشتی جالب بود یک چیز دیگه هم در موردش میگن که پای چپش بدرد راه رفتن می خوره.
اگر گفتی این چند تا جمله رو کی گفته؟
1- تیمهای ایتالیایی نمی توانند شما را ببرند اما شما می توانید به آنها ببازید.
2- امروزه اگر کسی فوتبال را نبیند و دوست نداشته باشد باید به روانپزشک مراجعه کند.
3- و اینی که تو امضام هست منهای جمله دومش (اینو خودم یادم نمیاد کی گفته فقط می دونم در نظرسنجی جمله قرن فوتبال شد)
خیلی از این جملات تو ذهنم بود اما دیگه هیچی یادم نمیاد.
-
سلام فرانک خانم
خسته این سوال و جوابها نباشی
نه خسته نیستم . از جواب دادن به سئوالات دوستان لذت می برم
1- چی شد یک دفعه شما نشستی این قدر سوال ها تخصصی شد ؟
من خودمم در تعجبم که چرا اکثرا سئوال تخصصی می پرسن . شاید به شناختشون از من برمیگرده . دلیلشو خودم هم نیمدونم بایستی از پرسش کننده ها پرسید
2 - سوالی بوده که دلت بخواد ازت بپرسن و نپرسیدن ؟
خب تعدادش زیاده مثلا یکی اش اینه که بهترین داستان کوناهی که خوندی چی بوده؟
3- وقتی دلت خیلی می گیره چی کار می کنی؟
وقتی دلم میگیره . موزیک گوش میدم (یه سری موزیک مخصوص این لحظات دارم) و شعر میخونم .
4- تا حالا شده خیلی ناامید باشی از همه شرایط دور و برت خسته شده باشی ؟ اگه اره واسه اروم شدن چی کار کردی؟
بعضی دوره ها تو زندگیم بوده که فشار وحشتناکی روم بوده و تحمل اش برام خیلی سخت بوده . اون موقعها یه کم نا امید میشم .حالت عصبی پیدا میکنم . اما این وضعیت زیاد ادامه پیدا نیمکنه چون خیلی زود کنترل زندگیمو به دست خودم می گیرم و نمیزارم کنترل زندگیم از دستم خارج بشه.
برای آروم شدن سعی میکنم با مامانم درد و دل کنم به قول دیالوگی در فیلم روانی آلفرد هیچکاک: " بهترین دوست یک پسر ، مادرشه."
5- به فکر ادامه تحصیل هستی؟
بله منتظر جواب آزمون ارشدم هستم اگه قبول شدم که ادامه میدم وگرنه باید برم خدمت سربازی. البته من تو ارشد رشته خودم رو شرکت نکردم .رشته مدیریت بازرگانی رو انتخاب کردم.
6- توی کارهای خونه کمک می کنی؟
الان کمتر وقت میکنم کمک کنم اما کمک میکنم . قدیما یعنی قبل از مریضی سختی که تو سال 79 گرفتم حتی جارو برقی زدن و ظرف شستن رو هم من انجام میدادم . مادر من یه کمی وسواس داره با این حال کاری که من میکنم رو خیلی قبول داره اگه بخواد جایی رو تمیز کنه همیشه رو من حساب میکنه
7- شطرنج ترجیح می دی با مهره سفید بازی کنی یا سفید ؟ اصلا حس خاصی نسبت به این موضوع داری؟
تو شطرنج کسی که مهره سفید داره یه برتری خیلی جزئی داره که از آن به عنوان تمپو یاد میکنند معمولا این تمپو باعث میشه سفید در صورتی که شطرنج باز قابلی باشه افکارشو دیکته کنه به حریف . الان خیلی قهرمان ها هستند که با شروع با مهره سیاه مشکل اساسی دارند مثل احسان قائم مقامی
حس خاصی ندارم.
8- فیلم هایی که از روی داستان یک کتاب ساخته می شه به نظرت می تونه از خود کتاب قوی تر باشه ؟ اگه اره می شه اسم ببری؟
در 90 درصد موارد داستان و کتاب قوی تره . چون سینما مدیومی ضعیف تر از ادبیاته . اگه نگاهی به اقتباس های ادبی داشته باشی به راحتی میشه این موضوع رو فهمید . البته در این بین اقتباس های موفق رو هم داشتیم مثل "مسیر سبز" یا اصلا میشه گفت آثار استیفن کینگ . اما نویسندگان برجسته مانند مارکز رو نگاه کن تا حالا فیلم شایسته ای نتوستند بر اساس داستان هاشون بسازند . ادبیات هنر بالاتریست چون هر کس که رمانی رو میخونه یه میزانسن تو ذهنش میچینه اما سینما شما رو محدود به افکار کارگردان و مولف اثر میکنه .
9- موبایلت مدلش چیه ؟ چه رنگیه؟
w810iو مشکی رنگ
10- گره کروات بلدی بزنی ؟
بله دو جور بلدم گره بزنم . البته الان تو اروپا کروات از مد افتاده و پاپیون جاشو گرفته اگه نگاهی به جشنواره کن امثال بندازی این مورد رو به وضوح ببینی .
مرسی از وقتی که می ذاری
خواهش میکنم
-
سلام
خسته نباشي .
با اين وضع زلزله دوست داري باز هم توي تهران زندگي كني؟
نظرت درباره كساني كه خودشون رو روي مين انداختن چيه؟
به نظر شما اقايوني كه زير بار مهريه هاي سنگسن ميرن كار درستي ميكنند؟
اون دختري كه فكر ميكنه با مهريه زياد خوشبخت ميشه ، چي بايد بهش گفت؟
ممنون
بهروز
-
سلام مهرداد جان چون خیلی دوست داشتی ازت سوال کنم یه چندتایی ازت میپرسم:
1- میتونی نام سه بنا را نام ببری که بیشترین سنگ را تو ساخت اون به کار بردن؟؟(من یکیش را بهت میگم -------->دیوار چین)
2- چرا هواپیما وقتی میره بالا چرخاشو قایم میکنه؟؟؟ میدونی اگه این کارو نکنه چه اتفاقی پیش میاد؟؟؟
3- یه ضرب الامثل قدیمی هست که میگه...این شتریه که دم خونه همه میخوابه..میخواستم از شما سوال کنم که مگه این شتره خودش خونه زندگی نداره که میاد دم خونه ماها میخوابه؟؟؟ فکر نمیکنی که این کارش باعث آزار خانواده ها میشه؟ شما چه پیشنهادی به این آقا/خانم شتره دارین؟؟
4- دیروز یه خبر به دستم رسید.......
حتما عزت الله انتظامی را میشناسی؟؟؟ میدونی چه بلایی بنده خدا دیروز سرش اومد؟؟؟؟
تو خبر بود که عزت الله انتظامی بزرگ مرد سینمای ایران دیشب حدود ساعت 23:40 دقیقه در اثر سانحه تصادف که در نزدیکی منزل وی رخ داد از خواب پرید....(نظر شما چیه؟؟)
5- شما به وجود موجودات فرازمینی (همون موجودات فضایی) اعتقاد داری؟؟
6- یه چنتا سوال کلیشه ای که از همه میپرسم:
الف- نظرت در مورد من و آواتارم چیه؟؟
ب- این آواتار بهتره یا اون قبلیا؟؟(اصلا اون آواتارای قبلی یادته؟)
ج- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل به ما نشون بده
-
سلام مهرداد جان
خوب هستی ؟
1- اون تابلویی که روی دیوار اتاقتون هست چه تصویری را نشون می ده ؟
2- رانندگیت چه طوره ؟
3- معمولا تاریخ تولد دوستات یادت می مونه ؟
4- تا حالا شده از فیلمی اون قدر بترسی یا حالت بد بشه که بقیه اش را نبینی ؟
5- مهم ترین خصوصیتی که توی یک فرد می تونه تو رو جذب کنه چیه؟
6- داستان های شاهنامه را خوندی تا حالا ؟
7- هیچ وقت جملات زیبایی که می شنوی یا قسمت هایی از یک کتاب را که دوست داری یادداشت می کنی؟
8- اهل خاطره نوشتن هستی؟
9- ادم احساساتی هستی؟
10- از برنامه های تلویزیون چه برنامه هایی را نگاه می کنی ؟
مرسی از وقتی که می ذاری برای جواب دادن
-
راستی سر قرار 28 تیر که بچه ها گذاشتن شما هم می رید ؟
-
خب ما تا اینجا فقط در مورد تیمهای مورد علاقه مون باهم اختلاف داریم آخه از یک لحاظ دیگه هم خیلی ازت خوشم اومد دنبال جملات قصار در مورد فوتبال هستی. جمله ای که در مورد بکهام نوشتی جالب بود یک چیز دیگه هم در موردش میگن که پای چپش بدرد راه رفتن می خوره.
منم معتقدم خیلی افکار و آرا مون شبیع به همه . شما آدم منطقی ای هستید و بحث با آدم منطقی و منصف لذت بخشه.
اون جمله رو وقتی اولین بار خوندم کلی خندیدم این انگلیسی ها یه حس طنازی تو صحبت کردنشون دارن که خیلی واسم جالبه .
اگر گفتی این چند تا جمله رو کی گفته؟
1- تیمهای ایتالیایی نمی توانند شما را ببرند اما شما می توانید به آنها ببازید.
2- امروزه اگر کسی فوتبال را نبیند و دوست نداشته باشد باید به روانپزشک مراجعه کند.
3- و اینی که تو امضام هست منهای جمله دومش (اینو خودم یادم نمیاد کی گفته فقط می دونم در نظرسنجی جمله قرن فوتبال شد)
خیلی از این جملات تو ذهنم بود اما دیگه هیچی یادم نمیاد.
والا سخته. هیچکدومشون رو نمیدونم کی گفته . اما واقعا جمله های با حالیه . خیلی جالب بود مرسی . اگه میشه جوابشون رو حتما بگو.
منم زیاد به این جور چیزا علاقه دارم یه مدت کارم این بود که تیتر های قشنگ رو جمع میکردم منم چند تا اینجا میزارم:
یکی اش موقع انتقال شون رایت فیلیپس به چلسی بود که چون خیلی این قضیه سر و صدا کرد و رسانه ها هم اخبارشو هر روز چاپ میکردند . روزنامه سان تیتر زد
shaun flight t phillips
این یکی فوتبالی نیست اما جالبه وقتی لانس آرمسترانگ تو آخرین دوره توردوفرانس رکورد زد روزنامه اکیپ فرانسه تیتر زد :
tour de lance
تو ایران هم جهان فوتبال خوب تیتر میزنه مثلا بعد از ناکامی پروین تو لیگ تیتر زد : "سلطان قبلها (اشاره به فیلم سلطان قلب ها با بازی مرحوم فردین) یه تیتر جالب دیگه هم وقتی زد که برانکو بازی نیوزیلند رو برد تیتر این بود:
برانکو ایرانکوویچ
تو رسانه ها رسم است که معمولا از عنوان فیلم ها هم استفاده میکنند و اون رو تغییر میدهند تا به مقصود برسن .یه فیلم داریم به نام " مثل بکهام سانتر کن" ( bend it like beckham
حالا از این تیتر چقدر استفاده جالب کردند خدا میدونه مثلا همین چند وقت پیش سر انتقال گران قیمتش به گالکسی یه روزنامه تیتر زده بود : bank it like beckham
یا تو همین ایران خودمون سر رسوایی اخلاقی دو سه سال پیشش با یه تایلندی شرق یه عکس با حال از بکهام چاپ کرده بود که در اون بکهام (مشخصا بعد از شکست بود) دمر روی چمن خوابیده است و شرق تیتر زده بود " مثل بکهام سقوط کن"