اقا دمت گرم رفیق منم شاتل داره 24 ساعت تو فیس بوکه روزی هم حدودی میگه نیم ساعت تا 1 ساعت میرم یوتیوب فیلم میبینم و ماهی کلا 8 تا 10 گیگ مصرفشه من 1 ساعت برم فیسبوک 600-700 مگ کم میکنه.نقل قول:
Printable View
اقا دمت گرم رفیق منم شاتل داره 24 ساعت تو فیس بوکه روزی هم حدودی میگه نیم ساعت تا 1 ساعت میرم یوتیوب فیلم میبینم و ماهی کلا 8 تا 10 گیگ مصرفشه من 1 ساعت برم فیسبوک 600-700 مگ کم میکنه.نقل قول:
نظر شما هم محترمه ولی دلیل داره که میگن خاموش و روشن بکنید.اگه صفره،صفر بود مطمئن باشید اینقدر رییس روسا هستند که عذرشون را بخواننقل قول:
تنها تفاوت شرکت های دیگه اینه که آپلودشون رایگانه.مخابرات آپلودش هم پولیه ولی اگه قیمت 1 گیگ را توشرکت های مختلف با مخابرات مقایسه کنیم متوجه میشید که اون آپلود رو هم که حساب میکنن واقعا هیچه.نقل قول:
نکته ی بعدی هم بگم که اگه دوست دارید در مورد شرکت های دیگه تعریف کنید میتونید تو تاپیک خودشون بگید.لطفا قوانین رعایت بشه
رفیق من 195 شکایت کردم جواب اومده که مقدار مصرف شما با مقدار ترافیکتون مطابقت داشته الان من ب کی بگم تو نیم ساعت نمیشه 3200 مگ ترافیکو مصرف کرد خدایییش تو چه جهنمی بدنیا اومدیم:n27:نقل قول:
دوست عزیز هنوز تا کافو هم فیبر نوری نیست فقط تا مراکز و ریموت ها هستشنقل قول:
برنامه بعدی مخابرات برای فیبر نوری تا کافو هست که کم کم داره اجرا میشه
انشاالله درآینده ای نزدیک پیشرفت خوبی تو مخابرات ایران خواهیم داشت.فعلا به علت پهنای باند محدود روی خطوطی که فیبر هستند فقط 2ر مگ پهنا واگذار میشه.
اصفهان به علت اینکه پهنای باندش در قبال مشترکاش کمه نامحدود نزاشته.البته تا سال قبل بود فقط امسال نداره که ممکنه تا آخر سال اضافه بشه.
اینکه یه پشتیبان رفتارش غیر معقول باشه واقعا دور از ادبه.من از طرف همشون معذرت خواهی میکنم.اونم بهتر میشه خیالتون راحت
مخابرات به بهار سال دیگه نمیرسه که صد در صد تغییر خواهد کرد.
من واقعا تبریک میگم که خانومی اونقدر شهامت داشته که بگه من اطلاعاتم کمه واقعا جای این افراد تو کل کشور کمه
آقای توسلی شما در مورد این مشکل کم شدن شارژ اطلاعات داری اگه اقدامی شد برای درست کردنش با ما هم در میون بزار 2020 کسی اصلا نمیدونه اینجور شده
اعلام شده در حال پیگیریهنقل قول:
ممنون از پاسختون.
امیدوارم تا شب درست بشه.من در توانم نیست پول 17 گیگ شارژ رو بدم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی همه میگند مشکل داره حتما مشکل داره ولی واسه من که سه چهار ساله دارم استفاده می کنم و خطم دی ال سی هست تا حالا حتی یک مگابایت هم ازم دزدی نشده (فقط با لپ تاپم وارد اینترنت میشم، مودم وایرلس هم ندارم).
بهتون پیشنهاد می کنم
ا- ز نرم افزار networx برای اندازه گیری میزان حجم مصرفیتون استفاده کنید
-۲ مودم وایرلس به راحتی ه-ک میشه، یه فکری براش بکنید (مثلا اس اس آی دی رو هیدن کنید)
۳- مودمتون رو روی حالت بریدج بذارید و توی کامپیوترتون کانکشن pppoe بسازید.
مشکل باز کردن سایت ها خارجی کی حل میشه؟؟؟ دارم دیوونه میشم
تو لینوکس از هیچ رپوسیتوری نمی تونم برنامه بگیرم!!
اگه براتون مقدوره شماره تلفن و تاریخی و ساعتی را که میگید 3200 مگ مصرف کردید را برام تو خصوصی بفرستید من پیگیری کنم شاید تونستم مشکلتون را حلش کنمنقل قول: