مودم رو جاهای مختلف امتحان کردم، این بهترین حالته!نقل قول:
اینجا رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم رو جاهای مختلف امتحان کردم، این بهترین حالته!نقل قول:
اینجا رو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا موبین نت گرفتید.نقل قول:
آخه سیگنال 35% که جالب نیست.
شما باید مودم بیرونی میگرفتید که سیگنال بهتری بده.
اینجوری فایده نداره
این سرویسی که گرفتی خوبیش اینه که میشه توی اون 12 ساعت از تورنت به راحتی دانلود کرد.نقل قول:
ولی 12 ساعت دیگه قطعه.
علیرضا گفته بودی 2مگ توی روز سرعتت چقدر بود ؟؟؟؟
من هم میخوام مثل طرحی که شما انتخاب کردین رو بگیرمنقل قول:
فقط میخواستم بدونم سرعت دانلود 512 تو این طرح چقدره (1 به 4)؟ کمترین و بیشترین سرعت دانلود چقدره؟ آخه 512 یک به 10 که افتضاحه
ممنون
ببخشید پریدم وسط گفتوگوی شما , گفتم شاید به دردتون بخورهنقل قول:
من خودم 2 مگ دارم
سرعت تو روز 200 تا 220 کیلوبایت برای من
بلهههههه.دوستمون فرمودن.البته واسه من معمولا دور و بر 260 بود ولی گاهی رو 400 هم ثابت می شد.نقل قول:
اگه میشه به سوال من هم جواب بدید در مورد سرویس 512 نامحدود 8 تا 20 که طرح انتخابیه شما بود پرسیدمنقل قول:
پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان من 512 محدود داشتم شبها با 100 دانلود مي كرد. الان واسه ماه جديد مي خوام شارژ كنم اگه 1 مگ بگيرم سرعت دانلودش شب ها دو برابره؟
پينگ هم 80 هست
اون 1به10رو که حرفش رو نزن. مفتش هم گرونه.نقل قول:
این 512 1به4 سرعتش خوبه . توی روز مثل 512 های معمولی موبین نت میمونه/.
سرعتش باید حدود 60 تا 90 متغییر باشه/.
ولی 12ساعت کلا اینترنت نداری و باید ماهی 40هزار تومان بدی که روزی 2گیگ دانلود کنی و سیستمت هم 12 ساعت روشن باشه.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
قانونا باید 130 تا دانلود کنی با 1مگ/.نقل قول:
اما از اونجا که شبا شلوغ میشه سرعت دانلود میاد پایین و هیچ تضمینی نیست که شبا با 130 دانلود کنید.
من خودم 1مگ 8گیگ در ماه دارم شبا سرعتم از ساعت 2شب تا5 صبح روی 60 تا 70 است از 5 صبح میره بالا حدود 120
خب توی منطقه ما ADSL و وایمکس ایرانسل نیست، مجبورم دیگه! 3 کیلومتر اونورتر بودیم بودا :31:نقل قول:
یه آب باریکه باشه کارم راه بیوفته، باز بهتر از این مودم های GSM هست که با سیم کارت ایرانسل وصل می شدم.