كساني كه مودم USB دارن باين برن نمايندگي ها يا زنگ بزنن به پشتيباني كه مراحل آپديت مودم رو انجام بدن!
مودم هاي USB بايد آپديت بشن. چون مشكلي بود كه خودمم باهاش برخورد داشتم!
Printable View
كساني كه مودم USB دارن باين برن نمايندگي ها يا زنگ بزنن به پشتيباني كه مراحل آپديت مودم رو انجام بدن!
مودم هاي USB بايد آپديت بشن. چون مشكلي بود كه خودمم باهاش برخورد داشتم!
میشه بیشتر راجب این آپدیت و مشکلش توضیح بدید... ممنون میشم.نقل قول:
به صورت نرم افزاري با نرم افزار مرتبط به مودم (Wimax connectuion manager)مودم بايد به روز بشه كلا فكر كنم 10 تا 20 دقيقه طول ميكشه! البته من اين كار رو با يك سيستم ديگه انجام دادم. نميدونم در حالت كاكنتد خود مودم ميشه اون رو آپديت كرد يا نه!
در بخش Settinh مودم بخشي هست به نام Device كه در بخش كنترلرش دو مدل آپديت وجود داره كه بايد بعد از چك زدن وضعيت در صورت مشاهده مشكلي كه قبلا قابل مشاهده نبود و تازه بوجود اومده اين كارو انجام داد!
البته نه واسه همه مودمها اونهايي كه مشكل دارن چون ممكن در صورت آپديت برعكس بشه! سرعت كم بشه ؛دماي مودم زياد بشه و اين چيزا!
چيني هستن ديگه!
سلام دوستان
مودم همراه وایمکس ایرانسل از نظر آنتن دهی و کلا کیفیت چطوره؟
بچه ها من رفتم امروز تو یکی از نمایندگیها ثبت نام کردم
نوع سرویسم هم نوشتم "256KB مصرف آزاد با کودم نیم بها"
الان توی اطلاعات کاربریم نوشته 256 پیشرفته
یعنی چی؟
همونه؟
یعنی همون مصرف آزاده دیگه؟
حالا یک سئوال پیش میاد؟! از کجا فایل به روز رسانی رو باید تهیه کرد؟نقل قول:
من امروز میخواستم بیام توی اینترنت ارور داد که اعتبار شما تمام شده، در صورتی که 6 ماهه با 12 گیگ حجم خریدم و تازه 2 ماه ازش گذشته، زنگ زدم بهشون، گفتن ترافیک این ماه شما تمام شده نه همش
یا باید یه مبلغی به حساب ایرانسل واریز کنی یا این 2 روز رو صبر کنی تا این ماه تموم بشه
بعد از 2 ساعت تست کردم دیدم دوباره وصل شده به اینترنت!!!! اگه تموم شده پس چرا دوباره وصل شده!!!!!!
حالا سوالم اینه که از کدام قسمت باید ببینم چقدر حجم کلی باقی مونده و چقدر حجم این ماه؟؟؟
درود به همه
یکی از دوستان عزیزم که میخوام سر به تنش نباشه از بس زنگ زده به من، رفته از مبین نت اشتراک گرفته. یه مودم bm632w بهش دادن. موقعی که اومدن نصب کنن به شبکه وصل نشده. مودم رو ولکردن رفتن. بعد از 5 روز سر و کله زدن با پشتیبانی آخر سر اعلام فرمودن دکل های اون منطقه ( برج جام جم همت ) عوض شده و ورژن فیرمویر مودم باهاش همخونی نداره و باید از ورژن 13 بره رو 11. حالا 3 تا سوال.
1- آخرین ورژن فیرمویر bm632w چنده؟
2- از کجا میتونم ورژن های مختلف رو دانلود کنم؟
3- بعد از آپدیت باید دوباره مودم کانفیگ بشه یا نیازی به کانفیگ نیست؟
پیشاپیش سپاس
آخرین ورژن همین 13 است که مشکل داره برای وصل شدن به سایت های سامسونگ.نقل قول:
خود شرکت میاد و دانگرید میکنه.
معمولا تو این مدل نیازی به کانفیگ دوباره نیست.
ضمنا این سوال مربوط به انجمن مبین نت هست.
ممنون دوست عزیز. عنوان تاپیک رو دقت نکرده بودم. مشکل اینجاست که نمیان. 5 روزه دارم دادو بیداد میکنم هیچکی نمیاد.نقل قول:
اونور مساله رو دنبال میکنم.